Last news in Fakti

29 Март, 2024 16:28 2 644 5

Разкриха кога ще видим новия флагман на Huawei

  • huawei-
  • p70-
  • p70 pro

P70 ще се появи на 2 април

Разкриха кога ще видим новия флагман на Huawei - 1

Изглежда, че Huawei се готви да пусне серията P70 на 2 април, както показва изтекъл скрийншот, който се появи в Weibo. Въпреки че имаше спекулации относно предстоящите устройства, включително възможността за поне четири варианта - Huawei P70, P70 Pro, P70 Pro+ и P70 Art - тези подробности не са официално потвърдени.

Една от забележителните характеристики, които се очакват в серията P70, е използването на чипсета Kirin 9000S. Тази система се произвежда по 7 nm технологичен процес от SMIC. Струва си обаче да се отбележи, че понастоящем SMIC е обект на разследване във връзка с потенциални нарушения на правилата за износ на САЩ.

Макар да бяха направени опити за разшифроване на пълния лист със спецификации от изтеклите изображения, информацията е предимно на китайски език и с ниска резолюция, което я прави трудна за разпознаване. С появата на повече подробности и официални съобщения вероятно ще се очертае по-ясна картина около серията Huawei P70.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 боза

    0 4 Отговор
    Много ми е писнало от тези големи екрани и съответно, големи размери. Неудобни са. Освен това, как не им дойде на акъла на поне един производител на андроид телефони да вземат да сложатоще накой и друг бутон от страни, че да си програмираш стартирането на което искаш приложение. Примерно, работещо гласово набиране.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.