Last news in Fakti

9 Април, 2024 17:18 1 516 7

Създателите на TikTok пускат аналог на Instagram

  • tik tok-
  • tiktok-
  • instagram

Някои потребители вече са получили известия за новото приложение

Създателите на TikTok пускат аналог на Instagram - 1

Потребителите на TikTok наскоро започнаха да получават известия за предстоящо приложение от гиганта в социалните мрежи, наречено Notes. Това ново приложение, подобно на Instagram, се фокусира върху споделянето на снимки.

Според TechCrunch, TikTok е потвърдила разработването на приложението Notes, въпреки че не е посочена конкретна дата на пускане. Заявеното намерение на TikTok е да подобри креативността на потребителите и възможностите за споделяне чрез специална платформа за снимки и текст.

В уведомлението, получено от много потребители на TikTok, Notes се описва като "ново приложение за публикации на снимки", което показва, че както настоящите, така и бъдещите публични публикации на снимки в TikTok ще бъдат видими в TikTok Notes.

За щастие, TikTok предлага на потребителите възможността да се откажат от приложението: "ако предпочитате да не показвате публичните си публикации със снимки в TikTok в TikTok Notes, изключете това сега".

В допълнение към приложението Notes, TikTok активно проучва други проекти, включително текстови публикации и по-дългосрочно видео съдържание, като част от постоянния си ангажимент за иновации и диверсификация.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуньо Простиа

    6 3 Отговор
    Поредната тъпотия
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Госあ

    1 5 Отговор
    Не ми харесва тая работа…

    Коментиран от #4

  • 4 Стойчо

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Госあ":

    Кат ни ти харесва ни го ползвай брия

    Коментиран от #5

  • 5 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Стойчо":

    Аз тикток и без друго не ползвам, но и другите не трябва да ползват такива приложения подхранващи личното его и даващи фалшива оценка/самооценка. Изобщо такива приложения трябва да бъдат ограничавани. Иначе, и аз правя клипчета, но ги показвам лично на мацките :)))

    Коментиран от #7

  • 6 садсадасдсд

    2 1 Отговор
    Не, че нещо ама тикток е номер едно по цензура.
    Ако напишеш на някой "смешен си" - и ти трият моментално коментара.
    Пълно е с клипчета как на фронта в Украйна се гърмят и се трепят - ама аз качвам клипче как стрелям с пистолет на стрелбище и - "permanent ban", няколко минути по-късно.
    Пишеш под снимка на бай дън "изкукал старец" - моментално се трие.
    Пиша под снимка на хараКиро - "гнус" - трие се.

    Абе, изобщо - тикток е едно голямо нищо.
  • 7 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Изобщо, тези приложения са един инструмент на консуматорската недействителност. Превръщат се в една надпревара кой ще се тегне от по скъп хотел и ресторант, кой ще си купи по-хубави дрешки и т.н.