Last news in Fakti

7 Юни, 2024 16:30 3 367 4

Samsung работи над нова удобна функция

  • samsung-
  • galaxy-
  • смартфон

Тя ще е запазена за Galaxy смартфоните

Samsung работи над нова удобна функция - 1

Samsung улеснява живота на потребителите на телефони Galaxy с нова функция в процес на разработка. Изглежда, че те работят по начин за проверка на часа с просто двойно докосване на гърба на телефона.

Тази функционалност се разработва като част от актуализация за модула RegiStar в приложението Good Lock. Good Lock е приложение на Samsung, което позволява на потребителите да персонализират интерфейса на телефона си по различни начини. Модулът RegiStar се фокусира конкретно върху персонализирането на това, което може да прави жестът за двойно докосване на гърба на телефона.

В момента той може да се използва за действия като правене на скрийншоти. С предстоящата актуализация ще бъде въведена нова опция, наречена „Проверка на времето със задно докосване“. Това ще позволи на потребителите да виждат часа на дисплея на телефона си, без дори да е необходимо да го отключват или да включват екрана - идеално за случаите, когато искате да хвърлите бърз поглед, без да прекъсвате това, което правите.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    11 5 Отговор
    Тоя модел ще го пропусна. Чакам модела с функция за пуканки. Слагаш телефона в чинията с царевицата и докосваш иконката на пуканките. След малко готовите пуканки започват да изкачат от чинията.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 С22

    6 8 Отговор
    Никога повече Самсунг!!!
  • 4 Дядо

    4 0 Отговор
    Мдам, моето Касио на китката на ръката ми струва 50лв и показва часа през цялото време без да се налагам му тупам нито гърдите, нито гърба. Истинско чудо на техниката, ви казвам!