Last news in Fakti

13 Юни, 2024 20:47 1 422 0

Дългоочакваните AI функции на Apple няма да са налични за всички

  • apple-
  • ios-
  • ios 18

Изглежда те ще бъдат ексклузивни

Дългоочакваните AI функции на Apple няма да са налични за всички - 1

Apple представи амбициозните си планове за изкуствен интелект вчера, като го кръсти Apple Intelligence. Макар и обещани за бъдеща версия, подробностите останаха неясни. Според някои предположения Apple Intelligence може да дебютира през юли с първата публична бета версия на iOS 18 и iPadOS 18.

В публикуваната днес бета-версия за разработчици обаче няма никакви признаци за обещаните функции на AI.

Дори и при пускането на пазара Apple Intelligence може да бъде ексклузивен. Тя не само ще бъде съвместима само с iPhone 15 Pro и Pro Max поради хардуерни ограничения, но и очевидно ще има списък с чакащи за достъп. Откъси от кода на iOS 18 разкриват споменавания на списък с чакащи и "ограничен предварителен преглед".

Въпреки че Apple Intelligence звучи обещаващо, изглежда ще трябва да изчакаме и да видим кога всъщност ще се появи, какви устройства поддържа и как може да получите достъп.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА