Last news in Fakti

15 Юни, 2024 11:30 1 233 0

Нови слухове разкриват премиерната дата на Samsung Galaxy Z Fold и Flip

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy z fold-
  • z flip-
  • ring

Очаква се това да се случи на 10 юли

Нови слухове разкриват премиерната дата на Samsung Galaxy Z Fold и Flip - 1

Слухове за следващото събитие Unpacked на Samsung се увеличават все повече, а технологичните ентусиасти с нетърпение очакват да видят официалното потвърждение от компанията. Преди това, обаче, Еван Блас разкри неофициално тази информация, като пусна таймер за обратно броене, който изглежда е за събитие на 10 юли, което може да се проведе в Париж, Франция.

Това парижко събитие, което съвпада със спонсорството на Samsung на предстоящите Олимпийски игри, се очаква да бъде изпълнено със звезди и на него да бъдат представени Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, Galaxy Watch7 и Watch Ultra, както и Galaxy Ring.

С изтичането на таймера за обратно броене и спекулациите за мястото, чакането за следващото събитие на Samsung Unpacked намалява, но ще трябва да изчакаме официална информация от Samsung преди да разберем дали тези данни ще се потвърдят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА