18 Юни, 2024 18:58 1 879 1

Nio ще покаже новия си смартфон скоро

  • nio-
  • nio phone-
  • смартфон

Очаква се да видим второто поколение на смартфона от миналата година

Nio ще покаже новия си смартфон скоро - 1

Nio се подготвя за втория си годишен Ден на иновациите, наречен Nio IN 2024. След грандиозното дебютно събитие през 2023 г., на което бяха представени първият смартфон на компанията, собствен чип, операционна система и подобрени функции на NOP+, очакването е изключително голямо.

Макар че точното място (Шанхай или Пекин) остава в тайна, благодарение на публикация в Weibo на Ма Лин, помощник-вицепрезидент на Nio по въпросите на брандинга и комуникациите, знаем, че Рен Шаоцин, вицепрезидент на Nio по изследванията и разработките в областта на интелигентното шофиране, ще произнесе ключова реч, с което ще сложи край на слуховете за своето напускане.

Вероятно обаче светлината на прожекторите ще бъде открадната от дългоочакваното представяне на второто поколение Nio Phone. Пуснат на пазара през 2023 г., настоящият модел може да се похвали с безпроблемна интеграция с автомобилите Nio, като предлага над 30 удобни функции за бърз достъп. Очаква се следващата итерация да надгради тази основа със значителни подобрения, които потенциално включват по-мощен процесор, подобрени възможности на камерата и още по-удобен за потребителя интерфейс.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хандрей

    0 0 Отговор
    Телефон за народни българи.