Last news in Fakti

3 Юли, 2024 15:21 1 407 0

Изтекоха снимки на най-тънкия сгъваем смартфон

  • xiaomi-
  • mix fold-
  • смартфон-
  • сгъваем смартфон

Xiaomi Mix Fold 4 ще дебютира през следващата седмица

Изтекоха снимки на най-тънкия сгъваем смартфон - 1

Изтичане на информация за Xiaomi Mix Fold 4 твърди, че той ще бъде най-тънкият сгъваем телефон на пазара, като ще изпревари предстоящия Honor Magic V3.

Изтеклото изображение, вероятно на прототип, показва задния дизайн на Mix Fold 4 с гръб от изкуствена кожа. Разположението на камерата е различно от това на предишния модел, като има четворна камера в нова подредба.

Слуховете за спецификациите сочат, че става въпрос за мощен телефон с процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC, 50MP основна камера с OIS и голям сензор, водоустойчивост IPx8, батерия с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 67W кабелно зареждане.

Системата на камерата може да включва и 60МР телефото обектив, 12МР ултраширокоъгълен сензор и 10МР перископичен телефото обектив с 5-кратно оптично увеличение.

Според слуховете Mix Fold 4 ще бъде пуснат на пазара през третото тримесечие на 2024 г., заедно с друг сгъваем телефон на Xiaomi - Mix Flip.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА