Last news in Fakti

4 Юли, 2024 17:48 2 013 1

Nothing разкри бюджетна линия смартфони в изцяло нов стил

  • nothing-
  • cmf-
  • phone-
  • смартфон

CMF Phone (1) разполага със сменяеми гърбове

Nothing разкри бюджетна линия смартфони в изцяло нов стил - 1

Компанията Nothing е на прага на пускането на пазара на най-новото си творение - CMF Phone (1). Този телефон, позициониран в рамките на бюджетната им подмарка CMF, предизвика много шум преди пускането му в продажба благодарение на уникална деветдневна кампания за "разкриване". Всеки ден определен инфлуенсър добавя нов компонент към телефона, което засилва очакването за голямото представяне. Днес е осмият ден, а с него идва и разкритието, което всички чакаха: задният панел и цялостният дизайн на CMF Phone (1).

Една от най-интригуващите характеристики на CMF Phone (1) е въртяшият се елемент, разположен на гърба. Този елемент поразително прилича на циферблата от алуминиева сплав, който се намира на CMF Buds, безжичните слушалки на Nothing. Основната му функция изглежда е да прикрепва различни аксесоари, като ремъци за удобно носене или сгъваеми стойки за гледане. Въпреки че от Nothing остават потайни по отношение на точните функционалности на елемента, неговата прилика с интелигентния елемент на слушалките CMF Neckband Pro подсказва за възможността за управление на възпроизвеждането на мултимедия, силата на звука или други настройки на телефона.

Nothing разкри бюджетна линия смартфони в изцяло нов стил

Друга заслужаваща внимание функция, която бе деликатно загатната по време на кампанията, е лесно сваляемият заден панел на телефона. Този панел се предлага в редица ярки цветове - черен, син, светлозелен и оранжев - и може да бъде подменен без усилие благодарение на достъпни винтове и малка отвертка, включени в кутията. Този дизайн отключва ново ниво на персонализация, позволявайки на потребителите да персонализират външния вид на своя телефон. Потенциалът обаче надхвърля естетиката - подвижният заден панел загатва за възможността за добавяне на функционални модули в бъдеще, като например по-голяма батерия за продължителна употреба или специално отделение за портфейл за съхранение на карти. Нищо обаче не съобщава дали премахването на задния панел осигурява достъп до вътрешните компоненти на телефона, включително батерията. Това повдига въпроса дали тази функция не е насочена предимно към персонализиране от страна на потребителите и дребни функционални подобрения, а не към приоритизиране на ремонтопригодността.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексуален козирог

    5 0 Отговор
    Ужасен ужасон...