12 Юли, 2024 20:00 2 606 0

Foxonn набира работници за предстоящото производство на iPhone 16

  • foxconn-
  • iphone-
  • iphone 16

Очаква се скоро да видим старт на масовото сглобяване

Foxonn набира работници за предстоящото производство на iPhone 16 - 1

Foxconn, производителят на iPhone на Apple, увеличава наемането на служители в заводите си в Китай, за да се подготви за масово производство на серията iPhone 16 преди обичайното пускане на пазара през септември.

За да привлече нови работници и да подтикне бившите служители да се върнат, Foxconn предлага и бонуси. Във фабриката в Чжънчжоу, основната производствена база на iPhone, новите служители могат да очакват почасово заплащане от 25 юана (3,44 USD), а завърналите се работници могат да получат бонус до 7500 юана (1032 USD). Това е подобрение в сравнение с предложението от миналия месец за бонус от 6000 юана за новонаетите.

Заводът в Шънджън също предлага стимули. Временните работници ще получават по 21-22 юана (2,89-3,03 долара) на час, а завръщащите се работници могат да получат месечна заплата до 6000 юана (826 долара) за първите три месеца, като при по-дълъг престой заплатата може да бъде увеличена. Тези увеличени заплати и бонуси подчертават усилията на Foxconn да си осигури необходимата работна ръка, за да изпълни производствените цели за предстоящото пускане на пазара на iPhone 16.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА