22 Юли, 2024 11:43 1 574 0

На Google им писна от изтичане на информация за Pixel 9 и го показаха сами преди премиерата му (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel 9

Pixel 9 Pro и Pro Fold са разкрити преди презентацията на 13 август

На Google им писна от изтичане на информация за Pixel 9 и го показаха сами преди премиерата му (ВИДЕО) - 1

Изглежда, че Google е малко уморен от поредицата от изтичания на информация относно характеристиките и дизайна на предстоящата линия Pixel 9 и компанията реши да покаже самите Pixel 9 Pro и Pixel 9 Pro Fold, без да изчака официалната премиера, планирана за 13 август.

Google пусна няколко кратки видеоклипа, показващи някои от функциите на Pixel 9 Pro и Pixel 9 Pro Fold. Както съобщава The Verge, видеото показва интегрирането на изкуствен интелект, базиран на невронната мрежа Gemini, което не е изненадващо предвид съобщенията на компанията на конференцията Google I/O през май тази година.

Изображенията на страницата за предварителна поръчка, публикувана от Google, също дават представа за преработения набор от камери, който е загубил формата на лента в полза на по-подобна на таблет форма. На свой ред, Pixel 9 Pro Fold ще има задни камери, монтирани в квадратен "остров" със заоблени ръбове.

Нека ви напомним какви характеристики изтекоха в мрежата за предстоящата линия смартфони Pixel 9. Очаква се Pixel 9 и 9 Pro да бъдат оборудвани с батерии с капацитет 4558 mAh, докато моделът Pixel 9 Pro XL ще бъде оборудван с батерии с капацитет 4558 mAh.

На Google им писна от изтичане на информация за Pixel 9 и го показаха сами преди премиерата му (ВИДЕО)

Що се отнася до Pixel 9 Pro Fold, този сгъваем смартфон става по-издължен и има по-тънки рамки. Батерията му ще е с капацитет 4560 mAh, което е малко по-малко от това на предишния модел.

Всички устройства Pixel 9, с изключение на базовия Pixel 9, ще поддържат безжични протоколи Thread и UWB. Заедно със смартфоните ще бъде представено и новото 45W зарядно устройство на Google.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА