22 Юли, 2024 17:28 2 548 2

Нови слухове разкриват цената на евтиния „айфон“

  • apple-
  • iphone-
  • se-
  • iphone se

Очаква се той да разполага с една 48MP камера

Нови слухове разкриват цената на евтиния „айфон“ - 1

Евтината линия iPhone SE на Apple може да претърпи значителни промени. След неубедителното представяне на iPhone 12 mini и iPhone 13 mini, Apple изглежда променя стратегията си за бюджетния модел.

Надеждният източник Ice Universe е намекнал за предстоящия iPhone SE 4, като предполага отклонение от неговите предшественици. Според слуховете новият модел ще има по-голям 6,06-инчов LTPS OLED дисплей, което е значително подобрение спрямо предишните поколения. За да се запази достъпната цена, честотата на опресняване се очаква да остане 60 Hz.

Мощта на iPhone SE 4 ще се осъществява от чипа A18 Bionic на Apple - същия процесор, който е предвиден за моделите от висок клас iPhone 16 Pro. Това ще позиционира SE 4 като мощна машина за производителност в своя ценови сегмент. Очаква се устройството да се предлага и с до 8 GB RAM и 48-мегапикселова основна камера.

Въпреки че по-големият дисплей може да се отклони от традиционния "компактен" образ на iPhone SE, той съответства на настоящата пазарна тенденция към по-големи екрани. Apple вероятно се стреми да балансира между достъпността и предпочитанията на съвременните потребители.

Според слуховете iPhone SE 4 ще бъде пуснат на пазара между март и май 2025 г., като цената му се оценява между 499 и 549 USD.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алфа шегаджия 🃏

    7 0 Отговор
    Много е евтин, вервайте ми..