23 Юли, 2024 16:54 1 200 0

Nio Phone 2 пристига в края на юли

  • nio-
  • nio phone 2

Смартфонът ще дебютира на 27 юли

Nio Phone 2 пристига в края на юли - 1

Nio, китайският производител на електрически превозни средства, ще представи втория си смартфон - Nio Phone 2 - на 27 юли.

Стратегията на компанията е да създаде безпроблемна връзка между своите автомобили и смартфони. Като разработва свой собствен телефон, Nio има за цел да предложи перфектна интеграция и потребителско изживяване.

Очаква се Nio Phone 2 да бъде значително подобрение, включващо усъвършенствани възможности за изкуствен интелект чрез големи езикови модели. Това, в комбинация с очакваните подобрения на производителността, трябва да позиционира устройството като силен конкурент на пазара на смартфони.

С нарастващата тенденция за разширяване на дейността на технологичните компании на нови територии, ходът на Nio е в унисон с други играчи от индустрията като Polestar, която наскоро пусна свой собствен смартфон. Въпреки това, за разлика от ребрандираното устройство на Polestar, Nio изглежда се е ангажирала да създаде своя телефон от нулата.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА