18 Юли, 2024 18:48 1 736 0

Nio представя втори смартфон тази година

  • nio-
  • смартфон-
  • nio phone

Устройството вече е сертифицирано в Китай

Nio представя втори смартфон тази година - 1

Nio, китайският производител на електрически превозни средства, се подготвя да пусне втория си смартфон - Nio Phone 2. Очакванията около устройството нарастват, а скорошни слухове само подхранват вълнението.

Нов сертификат от китайската регулаторна база данни 3C потвърди, че Nio Phone 2 ще поддържа 100W бързо кабелно зареждане. Това значително подобрение в сравнение със скоростта на зареждане от 66 W на оригиналния Nio Phone подсказва за други потенциални подобрения на производителността, които компанията все още не е разкрила.

За момента не е ясно какви характеристики ще има устройството и дали ще се отклони от дизайна на своя предшественик, но съдейки по изтичанията на информация, то не е изключено да видим неофициална информация преди дебюта.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА