31 Юли, 2024 13:05 1 823 1

Това са цветовете в които ще се предлага iPhone 16

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 15-
  • iphone 15 pro

Очаква се да видим 5 варианта за базовия модел

Това са цветовете в които ще се предлага iPhone 16 - 1

От Apple изглежда са готови с iPhone 16. Нови изтичания на информация разкриха значителен редизайн на стандартния модел, включващ поразително ново разположение на камерата и свежа цветова палитра.

Очаква се iPhone 16 да има гланцово покритие и вертикален модул на камерата, което е отклонение от предишното диагонално разположение. Освен това Apple въвежда нов бутон, който заменя традиционния превключвател за изключване на звука, за да подобри функционалността на камерата, подобно при 15 Pro.

Въпреки че конкретните подробности за дисплея остават ограничени, слуховете предполагат по-тънки рамки за подобрено визуално изживяване. Очаква се обаче честотата на опресняване да остане 60 Hz за стандартния модел.

С тези промени в дизайна и потенциални подобрения на функциите iPhone 16 се очертава да бъде привлекателен вариант за тези, които търсят баланс между достъпност и иновации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаххаха

    5 1 Отговор
    това прилича на китайче от тия дето нямат марки дето ги бутат за 1 лв на месец от А1