31 Юли, 2024 18:31 1 355 5

ChatGPT ще може да си говори с вас почти като истински човек

  • chatgpt-
  • openai-
  • изкуствен интелект

Компанията анонсира нови опции

ChatGPT ще може да си говори с вас почти като истински човек - 1

OpenAI подобрява ChatGPT Plus с въвеждането на усъвършенстван гласов режим. Тази нова функция обещава по-естествено и интерактивно разговорно изживяване, като позволява на потребителите да прекъсват изкуствения интелект и дори да разпознават емоционални сигнали.

Първоначално достъпен за избрана група потребители, Advanced Voice Mode ще бъде разпространен за всички абонати на ChatGPT Plus тази есен. Той включва четири различни гласови опции, разработени в сътрудничество с гласови актьори, за да се гарантира по-завладяващо и удобно за потребителите изживяване.

Като комбинира усъвършенстваните гласови възможности със съществуващите функции на ChatGPT Plus, като например качване на файлове, генериране на изображения и сърфиране в интернет, OpenAI се стреми да постави нов стандарт за платформите за разговори с изкуствен интелект.

Въпреки че пълният потенциал на разширения гласов режим все още не е напълно проучен, той представлява значителна стъпка напред в технологиите на ИИ и потребителското изживяване.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    7 1 Отговор
    НЕ, мерси!
    Иначе много пcyвни, ще отнесе!
  • 2 Байдън

    0 0 Отговор
    А дано
  • 3 Реконтра

    3 1 Отговор
    Уловката е в думата "почти".
  • 4 12343211

    0 0 Отговор
    Дъни се...,ама бива..., учейки се!
  • 5 ооооо

    0 0 Отговор
    има жени които могат да говорят часове по телефона стига да има някои отсреща който да се съгласява със тях.