1 Август, 2024 20:04 1 572 0

Pixel 9 Pro Fold ще надмине Galaxy Z Fold 6 по този параметър

  • google-
  • pixel-
  • pixel fold-
  • z fold

Очаква се смартфонът на Gооgle да е по-тънък от този на Samsung

Pixel 9 Pro Fold ще надмине Galaxy Z Fold 6 по този параметър - 1

Google ще представи второто си поколение сгъваем смартфон - Pixel 9 Pro Fold. Устройството обещава да бъде сериозен конкурент на бързо развиващия се пазар на сгъваеми устройства.

Нови изтичания на информация разкриха ключови подробности за предстоящото устройство, включително неговите размери и размер на дисплея. Очаква се Pixel 9 Pro Fold да бъде малко по-висок и по-широк от своя предшественик, с по-тънък профил, когато е разгънат, като се очаква да бъде по-тънък от Galaxy Z Fold 6. Той обаче ще има по-голямо тегло в сравнение с конкурентните сгъваеми устройства.

Говори се, че вътрешният дисплей ще бъде сред най-големите в индустрията, предлагайки поглъщащо зрително изживяване. Освен това устройството ще се отличава с максимална яркост от 2700 нита, което гарантира отлична видимост при различни условия на осветеност.

Под капака на Pixel 9 Pro Fold се очаква да има 16 GB оперативна памет, което ще осигури достатъчна изчислителна мощ за сложни задачи. Макар че капацитетът на батерията е малко по-малък от този на предшественика му, Google твърди, че е оптимизирала устройството за удължен живот на батерията, с приблизително 24 часа използване с едно зареждане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА