7 Август, 2024 19:22 1 858 4

Запознайте се със Stelato S9: Луксозен електрически седан от Huawei

  • huawei-
  • stelato-
  • s9

Премиум моделът е направен заедно с BAIC 

Запознайте се със Stelato S9: Луксозен електрически седан от Huawei - 1

Huawei официално навлезе на пазара на електрически превозни средства от висок клас с пускането на първия си луксозен седан - Stelato S9. Разработен в сътрудничество с BAIC Group, Stelato S9 има за цел да се конкурира директно с утвърдени играчи на пазара на луксозни електрически превозни средства като Lucid и BMW.

S9 може да се похвали с впечатляващи спецификации, включително батерия с капацитет 100 kWh, която осигурява заявен пробег до 816 км според китайския цикъл. В автомобила са интегрирани усъвършенствани технологии на Huawei, като системата за подпомагане на водача ADS 3.0 и гласовия асистент Tuling AI. Дължината на Stelato S9 е 5160 мм, широчината - 1987 мм, височината - 1486 мм, а междуосието - 3050 мм.

Запознайте се със Stelato S9: Луксозен електрически седан от Huawei

Просторният интериор на седана се отличава с луксозен дизайн и голям 32-инчов повдигащ се прожекционен екран. Със своето внушително присъствие и авангардни технологии Stelato S9 се позиционира като флагмански модел за разрастващите се автомобилни амбиции на Huawei.

Навлизането на китайския технологичен гигант на пазара на луксозни електромобили е знак за по-широката му стратегия за разширяване на дейността отвъд смартфоните и потребителската електроника. Stelato S9 представлява значителна стъпка напред за Huawei, който се стреми да се утвърди като ключов играч в бързо развиващата се автомобилна индустрия.

Запознайте се със Stelato S9: Луксозен електрически седан от Huawei

Макар че Stelato S9 е изправен пред силна конкуренция от страна на утвърдени луксозни марки, комбинацията от усъвършенствани технологии, просторен интериор и впечатляващ пробег може да го превърне в привлекателен избор за заможните китайски потребители.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    13 2 Отговор
    Тесла умре.

    Коментиран от #2

  • 2 За протокола

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Всичките електромобили са мъртво родени.
  • 3 Мнение

    1 9 Отговор
    Не ни трябват китайски електрички.

    Коментиран от #4

  • 4 на нас пък

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    ни трябват и то много