7 Август, 2024 19:59 1 249 9

Realme подготвя 300W зарядно за смартфон

  • realme-
  • зареждане-
  • 300w-
  • зарядно

За момента технологията няма да бъде използвана в серийни модели

Realme подготвя 300W зарядно за смартфон - 1

Realme ще се присъедини към редиците на производителите на смартфони, предлагащи ултрабързи скорости на зареждане, с предстоящата си 300W технология за зареждане. Това следва стъпките на Redmi, която представи свое собствено 300W решение за зареждане преди повече от година.

Въпреки че потенциалът за зареждане на смартфон само за няколко минути безспорно е вълнуващ, важно е да се отбележи, че практическото приложение на подобна технология предстои да се види. Redmi, въпреки ранното си обявяване, все още не е пуснала на пазара устройство с 300W възможности за зареждане.

Навлизането на Realme в тази сфера добавя още едно ниво на конкуренция в пейзажа на бързото зареждане. Остава да видим дали компанията ще успее да превърне успешно технологичните си постижения в потребителски продукт, който предлага едновременно скорост и безопасност.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щрак и 100% мрак

    5 2 Отговор
    Трябва с кабел колан да го продават и водно охлаждане на смартфона.

    Коментиран от #3

  • 2 Васил

    4 1 Отговор
    Явно от Realme са решили че батерията трябва да се сменя на всеки шест месеца!

    Коментиран от #4

  • 3 ффф

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Щрак и 100% мрак":

    Най-добре е да го ползваш по-далеч от дома си.
  • 4 Рашавия

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Васил":

    6 месеца е много.
  • 5 ооооо

    1 1 Отговор
    Идеално за тези де си лягат с телефона. И радиацията която им вари чорбата

    Коментиран от #6

  • 6 Ти сериозен ли си

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ооооо":

    Този телефон се зарежда за 5 минути. Като го включиш на нощното шкафче преди лягане, докато си измиеш зъбите вече ще е зареден и ще можеш да го изключиш от контакта. Много по-безопасно отколкото в твоя случай в който телефона се зарежда цяла нощ до главата ти.
  • 7 Ти да видиш

    1 1 Отговор
    Redmi е марка на xiaomi и имат патенти за най-бързото зареждане. Отскоро произвеждат и електромобили. Като съберем две плюс две, следва да очакваме електромобил със свръх бързо зареждане в скоро време. Технологията я имат.

    А като стане бестселър, както телефоните им, стогодишните ще продължават да се оправдават, че никой не иска да им купува електромобилите със 100 kW бързо зареждане, а всеки предпочита да си купи електромобил с 500 киловата зареждане, повече екстри и мощност на същата или по-ниска цена, защото Китай субсидирали електричките, а не защото техните продукти са скапани.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост3

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ти да видиш":

    В грешка си,марка на OPPO е.

    Коментиран от #9

  • 9 Ти бъркаш Redmi с Realme

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост3":

    Realme ще се присъедини към редиците на производителите на смартфони, предлагащи ултрабързи скорости на зареждане, с предстоящата си 300W технология за зареждане. Това следва стъпките на Redmi, която представи свое собствено 300W решение за зареждане преди повече от година.