13 Август, 2024 19:04 2 991 6

Volkswagen тества евтиния си електромобил маскиран като ID.3

  • vw-
  • id-
  • 3-
  • 2-
  • volkswagen

Очаква се размерите да са подобни на тези на Polo

Volkswagen тества евтиния си електромобил маскиран като ID.3 - 1

Volkswagen се подготвя да пусне на пазара своя ID.2 - по-малък и по-достъпен електромобил, чиято цел е да разшири популярността на електрическите автомобили. Появиха се шпионски снимки на замаскиран като ID.3 прототип, които дават представа за предстоящия модел.

Очаква се ID.2 ще приеме по-конвенционална форма на хечбек в сравнение с по-извития дизайн на настоящия ID.3. Тази промяна съответства на фокуса на Volkswagen върху завръщането към познатата и практична естетика.

В основата на ID.2 ще стои новата платформа MEB Entry, специално разработена за по-малки електромобили. Очаква се тази платформа да осигури по-добра ефективност и рентабилност.

Макар че прототипът е с 20-цолови джанти Cupra, серийният модел вероятно ще предлага широка гама от размери на колелата, за да отговори на различните предпочитания на клиентите. Очаква се интериорът да даде приоритет на простотата и функционалността, като акцентът ще бъде поставен върху физическите контролни уреди наред с цифровите дисплеи.

Volkswagen цели да позиционира ID.2 като масов електромобил, предлагащ комбинация от достъпност, практичност и ефективност. Със своите компактни размери, конкурентни цени и усъвършенствани технологии ID.2 има потенциала да привлече по-широка аудитория и да ускори възприемането на електромобилите.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За по евтинко ...

    6 0 Отговор
    Ще ги продават без батерии,
  • 2 Дойчо е велик

    2 0 Отговор
    Скоро и танковете ще ги правят с батерии, за самолетите не знам , но може и тях!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ракета Пейтриът 📡

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дойчо е велик":

    "Department of Defence must unleash us from the tether of fuel!" (Министерство на Отбраната, отвържете ни от връзката с горивото!) - ген. Джеймс Матис
    Резултат:
    Дронове, електромагнитни оръжия (rail gun), много по-далекобойни от конвенционалните, ядрени микрореактори под земята с големината на 20-футов контейнер, произвеждащи енергия колкото цял танкер с нафта. Как ще скриеш един танкер, един петролопровод и конвои цистерни? Най-много жертви има при охрана на цистерни. Докато контейнера само един хеликоптер го носи. Стоят Хамърите някъде в пустинята и се зареждат постоянно от сгъваеми панели ново поколение.

    Коментиран от #5

  • 5 Антиелектрика

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ракета Пейтриът 📡":

    Уточни годината през която се развива описаната от теб сцена - 3024 г. :Р
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.