16 Август, 2024 14:08 3 208 2

Тройният сгъваем смартфон на Huawei се появи отново

  • huawei-
  • сгъваем смартфон

Устройството изглежда се ползва ежедневно от шефа на компанията

Тройният сгъваем смартфон на Huawei се появи отново - 1

Huawei засили спекулациите за предстоящия си смартфон с тройно сгъване с появата на второ изображение, показващо устройството. След първоначалното изтичане на информация за устройството в разгънато състояние, новата снимка разкрива телефона в сгънато състояние, като подчертава тънкия му профил и изпъкналия модул на камерата.

Според слуховете устройството, което се очаква да бъде пуснато на пазара преди серията Mate 70, ще разполага с голям 10-инчов дисплей, когато е напълно разгънато. Дизайнът предполага механизъм за сгъване, подобен на книга, с възможен трети панел, който се сгъва навътре.

Настройката на камерата на смартфона наподобява тази на Mate X5, което подсказва за подобни фотографски умения. Макар че конкретните данни за устройството остават ограничени, последните изтичания на информация подсказват, че Huawei разширява границите на технологията за сгъваеми смартфони.

С всяко ново изображение очакването за иновативното устройство на Huawei нараства, тъй като потребителите с нетърпение очакват допълнителни подробности за неговите спецификации, характеристики и дата на пускане на пазара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    7 2 Отговор
    Бравo на Huawei! Въпреки, че хамериканците ги отрязаха от всички нови технологии те продължават смело напред. Ако не ги бяха посякли така жестоко сега нагризаната ябълка щеше да е в историята
  • 2 Тод

    4 2 Отговор
    Истински ИНОВАТОРИ!

    Не като рекламна къща епъл.