30 Август, 2024 18:49 2 530 3

Изтекоха снимки на Huawei Mate 70 Pro

  • huawei-
  • mate-
  • mate 70-
  • mate 70 pro

Китайците възлагат огромни надежди на него

Изтекоха снимки на Huawei Mate 70 Pro - 1

Mate 70 Pro на Huawei е готов да окаже значително влияние на пазара на смартфони, особено в Китай, където ще се конкурира директно с iPhone 16. След забележителния успех на своя предшественик Mate 60, от който бяха продадени над 30 милиона бройки въпреки санкциите на САЩ, Mate 70 Pro се очаква от милиони фенове.

Изтекли кадри на Mate 70 Pro показват, че той ще запази характерния минималистичен дизайн на Huawei, като същевременно въведе фини подобрения. Оборудван с новия чипсет Kirin 9100, Mate 70 Pro ще предлага подобрена производителност, ефективност и възможности за обработка на изкуствен интелект.

Що се отнася до работата на камерата, Mate 70 Pro ще разполага с 48MP предна камера, което е подобрение спрямо 32MP камера на Mate 60 Pro. В задната част Mate 70 Pro ще разполага с 60MP основен сензор, заедно с 48MP ултраширокоъгълен и телефото обектив. Устройството ще предлага също така усъвършенствани възможности за изкуствен интелект и цифрови технологии, което води до подобряване на качеството на изображенията и ефективността на увеличението.

Въпреки че се появиха слухове за потенциално забавяне, Mate 70 Pro се очаква да бъде сериозен конкурент на iPhone 16 и да дебютира около премиерата на смартфона на Apple.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истината

    7 17 Отговор
    Без gaps, Huawei е просто още една китайска скрап.
  • 3 Селфи с пъпка

    4 1 Отговор
    Камерафон с много качествени и детайлни снимки.