31 Август, 2024 11:30 2 460 7

Facebook получи нова икона в iOS, но не бързайте да се радвате

  • facebook-
  • ios-
  • iphone

Оказва се, че логото е породено от бъг

Facebook получи нова икона в iOS, но не бързайте да се радвате - 1

Тази седмица потребителите на iPhone бяха изненадани, когато иконата на приложението Facebook мистериозно промени цветовете си от обичайните синьо и бяло на по-тъмни черно и синьо. Макар че мнозина намериха новия външен вид за привлекателен, оказа се, че това не е била умишлена промяна в дизайна на Meta, а просто грешка.

Поправката на този бъг вече се разпространява сред потребителите на iPhone. Актуализирането на приложението Facebook ще възстанови класическата синьо-бяла икона.

Въпреки това на хоризонта се задават добри новини за тези, които харесват идеята за икони на приложения, които могат да се персонализират. С предстоящото пускане на iOS 18 потребителите на iPhone ще имат по-голям контрол върху външния вид на иконите на началния си екран. Това включва възможността да активирате тъмен режим за иконите или дори да ги оцветявате в различни цветове. Така че, въпреки че черно-синята икона на Facebook беше краткотраен проблем, тя служи като напомняне за възможностите за персонализиране, които ще се появят скоро с iOS 18.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хахаха

    9 0 Отговор
    А кой би се зарадвал на…. “Икона”????

    Коментиран от #6

  • 3 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Ама хич не се радвам отдавна му теглих една на тъпнята
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СЗО

    4 0 Отговор
    Еееей, тъкмо се зарадвах.....
  • 6 90% от безконтактните

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Тия , които спят на палатки пред магазините на Епъл при пускане на новия модел.
  • 7 ооооо

    0 0 Отговор
    Едно време кога уиндолс ЕкПи беше на мода си рисувах сам иконките и то без сложни програми, абонаменти, или закупувания на цвят и прочие. Всички новости от тогава не са нищо повече освен повече пари. Ще кажете ама хардуерните параметри са в пъти повече.. Да така е, но изискванията за тях ги компенсират. Като например сега само браузъра ти консумира 8 гига рам по време на видео в тубата е ЕЕ!