2 Септември, 2024 15:25 1 296 4

Tesla се издаде за новото си събитие

  • tesla-
  • събитие-
  • роботакси

То ще се състои на 10 октомври

Tesla се издаде за новото си събитие - 1

Дългоочакваното събитие на Tesla за представяне на роботаксита е насрочено за 10 октомври в студията на Warner Bros в Бърбанк, Калифорния. Това място, което прилича на предградие, осигурява идеална среда за демонстрационни пътувания и събиране на данни.

Илон Мъск отдавна обещава пристигането на автономното шофиране, като първоначалните препратки датират от вече премахнатия Master Plan Part Deux. Въпреки че технологията за пълно самоуправление на Tesla е постигнала значителен напредък, тя все още не е напълно способна да работи без шофьор.

Първоначално представянето на роботаксито беше планирано за 8 август, но беше отложено, за да се даде възможност за по-нататъшно разработване и тестване. Събитието ще се състои в студиото на Warner Bros, където Tesla събира обширни данни, за да оптимизира работата на роботаксито в контролирана среда.

Фокусът на Tesla върху събирането на данни съвпада с практиките на други компании за автономни превозни средства като Waymo и Cruise. Чрез картографиране и анализиране на средата в Warner Bros. Studios, Tesla може да прецизира алгоритмите на роботаксито и да осигури безопасна и успешна демонстрация.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шишо бакшишо

    1 1 Отговор
    Не ме интересува.Това няма бъдеще.
  • 2 Къпан пор

    2 1 Отговор
    В роботакси не се качвам.
  • 3 Гост

    1 1 Отговор
    Само да попитам,това нещо кой ще го обслужва? Кой ще му зарежда батерията,кой ще му сменя спуканите гуми,кой ще го почиства.И най важното,кой ще носи отговорност при ПТП ?
  • 4 12345

    0 0 Отговор
    Там е най-подходящо. Те повечето им велики постижения са заснети във филмови студия.