10 Септември, 2024 17:16 1 491 4

Apple пусна нови AirPods и AirPods Max

  • apple-
  • iphone-
  • airpods-
  • airpods max

Четвъртото поколение на стандартните слушалки пристига с някои новости

Apple пусна нови AirPods и AirPods Max - 1

Apple представи значителни актуализации на линията си AirPods, като най-значителните подобрения са в AirPods 4. AirPods 4 вече се предлагат в два варианта: стандартни AirPods 4 и AirPods 4 с активно шумопотискане (ANC).

AirPods 4 се отличават с подобрен комфорт, качество на звука и персонализиран Spatial Audio. Apple е променила дизайна на частта за ушите за по-удобно прилягане и е приложила нов акустичен дизайн за подобряване на качеството на звука. Персонализираното Spatial Audio адаптира звуковото изживяване към индивидуалните предпочитания.

Apple пусна нови AirPods и AirPods Max

AirPods 4 с ANC предлагат усъвършенствани възможности за шумопотискане, което позволява на потребителите да блокират нежелания фонов шум и да се наслаждават необезпокоявани на своята музика или подкасти. Режимът „Прозрачност“ позволява на потребителите да чуват заобикалящата ги среда, когато е необходимо, а адаптивното аудио автоматично регулира аудио настройките в зависимост от околната среда.

AirPods 4 се предлагат с преработен калъф за зареждане, който е по-лек. Калъфът осигурява до 30 часа непрекъснато възпроизвеждане и разполага с USB-C порт.

Apple пусна нови AirPods и AirPods Max

Слушалките AirPods Max също са получили актуализация с пет нови цветови варианта: Midnight, Starlight, Blue, Purple и Orange. AirPods Max вече разполагат с USB-C порт за зареждане, но остават непроменени по отношение на хардуера.

Apple въведе набор от функции, свързани със слуха, за AirPods Pro 2, включително защита на слуха чрез машинно обучение, персонализиран тест на слуха и режим на слухов апарат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А Русия пусна нова Дървена Кукла Матрьош

    2 1 Отговор
    Вече и шлайфана без да ти се забиват чекласи по ръцете по време на ползване

    Коментиран от #3

  • 2 Янки го хоум

    0 0 Отговор
    Честито на снобарите - AirPods Max струва САМО 549 долара.

    Коментиран от #4

  • 3 А тебе кой те е пуснал

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "А Русия пусна нова Дървена Кукла Матрьош":

    да харчиш килород?
  • 4 В Технополис

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Янки го хоум":

    е 1200 лева.