14 Септември, 2024 11:30 1 591 7

Китайци вече копираха новия бутон за камерата на Apple (ВИДЕО)

  • realme-
  • смартфон-
  • apple-
  • iphone

Realme показа своята версия

Китайци вече копираха новия бутон за камерата на Apple (ВИДЕО) - 1

Realme намекна за нова функция за един от предстоящите си смартфони: чувствителен на натиск бутон за камерата. Подобно на бутона за управление на камерата на Apple в серията iPhone 16, тази функция позволява на потребителите незабавно да стартират камерата и да използват бутона за различни контроли, като например приближаване.

Въпреки че демонстрационният видеоклип показва функцията в действие, изпълнението не е толкова гладко, колкото реализацията на Apple. Тъй като обаче това е предпроизводствена извадка, можем да очакваме подобрения преди окончателното пускане на пазара.

Чейс Сю, вицепрезидент и главен организационен директор на Realme, потвърди, че чувствителният на натиск бутон не е част от Realme GT7 Pro. Това подсказва, че той вероятно е предназначен за друг модел от линията на Realme.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    15 0 Отговор
    През 2005 г. Сони-Ериксон представиха К750, който имаше отделен бутон за камерата. Не виждам нищо ново и революционно.

    Коментиран от #5

  • 2 Анон

    6 6 Отговор
    Може да няма нищо революционно, но всички следват Apple защото нямат мозък. Мислят, че като копират ще имат същия успех. С неспокосано копиране не става
  • 3 АБВ

    3 4 Отговор
    Гадни китайци едно нещо ме могат да измислят сами всичко крадът

    Коментиран от #7

  • 4 ЕЛЛИН

    4 1 Отговор
    Заглавието на статията трябва да бъде … копираха И новия бутон…
  • 5 Знайко

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    А пък моята Нокиа 808 с 32 mp Карл Цайс оптика от 2004 има отделен бутон за камерата с който прави снимки от заключено положение на екрана и даже има настройка да няма звук при снимането. Също има настройка да използваш бутоните за звука като зуум – и зуум +.
    Отделно има и отделен бутон за отключване и заключване на екрана , с назъбена повърхност който се движи само надолу и се връща сам в изходно положение при пускане.
    На клипа видях , че този ГОЛЯМА-РАБОТА-БУТОН- ИЗМИСЛЕН от ЕПЪЛ всъщност само зумира...както хората по долу казаха НИЩО НОВО и не си струва даже да се обсъжда. Явно някой в Купертино най-сетне се е усетил , че като зумираш с два пруста си разваляш фокуса и губиш обекта на екрана , което разваля клипа и снимката.

    Коментиран от #6

  • 6 Иновации за поне 100 години

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Знайко":

    им даде на Апле. Защо бе :)
  • 7 Абеее

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "АБВ":

    Китайци...корейци те все дръпнати и разлика не правите нали? :) В случая всички крадат от Сони включително и Apple