8 Октомври, 2024 16:19 929 5

Евтиният iPhone пристига с нов вид дисплей

  • apple-
  • iphone-
  • iphone se

Устройството ще се предлага с OLED опция от следващо поколение

Евтиният iPhone пристига с нов вид дисплей - 1

Apple ще представи iPhone SE 4 - четвъртото издание на бюджетната линия iPhone. Новият модел ще се отличава с няколко подобрения, включително по-голям OLED дисплей, модерен дизайн и подобрена производителност.

iPhone SE 4 ще бъде първият iPhone от линията SE, който ще разполага с OLED дисплей. Това ще бъде значително подобрение в сравнение с предишните модели, които използваха LCD дисплеи. По-големият дисплей ще осигури по-добро качество на изображението и по-добри ъгли на видимост.

iPhone SE 4 ще има и по-модерен дизайн, като ще се откаже от дебелите рамки и Home бутона на по-ранните модели iPhone. Това ще придаде на телефона по-съвременен вид и усещане.

Въпреки че iPhone SE 4 ще бъде по-достъпен вариант в сравнение с флагманските модели iPhone, все пак се очаква Apple да го оборудва с мощен процесор и други функции, които ще го направят конкурентен избор на пазара на смартфони от среден клас.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 12 Отговор
    Заради андроидаджиите ни се налага да ползваме допотопни програми като Вайбър, Скайп и тем подобни бъгни. Ако знаехте колко по-хубаво е с месинджър, ама не щете.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 айфонист

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    (фейсбук)месинджър нямам, надявам се и никога за напред да нямам. Това е пенсионерска платформа - радвам се, че спрях да я ползвам преди години.

    Коментиран от #4

  • 3 Мда

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    То и заради андроидаджиите сигурно в цяла Европа ползват Whatsapp. Питай защо във Великобритания предпочитат whatsapp пред imessage ...аз мога да ти отговоря :).

    Коментиран от #5

  • 4 Джон

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "айфонист":

    Исках да кажа "ай месидж"
  • 5 Джон

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мда":

    Не е нормално да предпочиташ WhatsApp пред iMessage, би ли обяснил защо?