13 Октомври, 2024 11:30 525 0

Аксесоари за iPhone SE4 разкриха външния му вид

  • apple-
  • iphone-
  • iphone se-
  • iphone se4

Очаква се премиерата да се състои в началото на следващата година

Аксесоари за iPhone SE4 разкриха външния му вид - 1

Изтекла снимка на калъф за предстоящия iPhone SE 4 дава представа за дизайна и характеристиките на устройството. Макар че калъфът не разкрива пълната картина, той потвърждава, че iPhone SE 4 няма да разполага с Action Button или бутона за управление на камерата, които се намират в моделите iPhone 15 Pro и iPhone 16.

iPhone SE 4 ще запази превключвателя за изключване на звука, който беше заменен от Action Button в iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Това подсказва, че Apple може би ограничава функциите на iPhone SE 4, за да намали разходите и да запази достъпността му.

Аксесоари за iPhone SE4 разкриха външния му вид

Въпреки че липсата на бутона Action Button и бутона за управление на камерата може да бъде разочароваща за някои потребители, iPhone SE 4 все още се очаква да бъде способен и конкурентен смартфон. Той вероятно ще разполага с по-голям OLED дисплей, по-модерен дизайн и мощен процесор.

Снимката разкрива и новия дизайн на камерата, който за разлика от този при iPhone 16, ще бъде вертикален, а не хоризонтален.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА