Last news in Fakti

9 Април, 2014 08:50 9 857 2

Samsung Galaxy S5 – иновация, вдъхновена от хората

  • samsung-
  • galaxy s5-
  • българия

11 април 2014 г. е световната премиера на новия флагман на Samsung Galaxy S5, като в България ще бъде наличен в търговската мрежа точно в 11 ч. и 11 минути.

Телефонът притежава забележителни характеристики, които са изцяло вдъхновени от нуждите на хората. Основните функционалности са съобразени с това, което е най-важно за потребителите. Иновациите в смартфона са създадени така, че да подобряват техния живот, като им предоставят нови възможности и улесняват ежедневието им.

Точно в 18 ч. на 11 април в The Mall стартира грандиозен концерт. За доброто настроение на гостите ще се погрижат Графа, Рафи, VenZy и Дивна. Партито ще продължи повече от два часа и ще осигури гарантирано забавление за всички почитатели. Емоцията е още по-голяма и от възможността 5-ма от гостите на концерта да спечелят чисто нов Galaxy S5. За целта е достатъчно да се регистрирате предварително в корпоративната страница на Samsung във Фейсбук на следния линк: https://www.facebook.com/SamsungBulgaria/app_240093032861684, или на място в магазина на Samsung в The Mall между 11.11 ч. и 17.00 ч на 11 април. Петимата късметлии ще бъдат изтеглени по време на концерта, като наградата могат да получат само присъстващи на място.

Най-запалените фенове на Samsung, Дивна и Рафи ще могат да се срещнат с тях лично по-рано същия ден в магазина на Samsung в The Mall. На място ще могат да се запознаят с най-интересните функционалности на телефона, да се снимат или да вземат автограф от звездите. Очакват ви и още много изненади. За повече информация следете внимателно страницата на Samsung България във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 12 Отговор
  • 2 йордан иванов

    11 2 Отговор
    Срещат се двама приятели след 10 години: Здрасти, пешо каква е тая врата дето носиш? Това не е врата, това е Samsung Galaxy S 25