ФАКТИ.БГ

Калин Тодоров пред ФАКТИ: Според мен Борисов прикри маса убийства

По думите му, Симеон Сакскобургготски вкарва Бойко Борисов в политиката, но персонално кръгът ''Банкя'' го издига за кмет

Публикувана: 10 Ноември, 2020 17:54
157 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 41610
Калин Тодоров пред ФАКТИ: Според мен Борисов прикри маса убийства
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 168 гласа.

''Вижте, по принцип човешкият живот е кратък, а историята някак си си служи с по-дълги мащаби и трябва да мине време, за да се оценят нещата, за да може да се даде точна оценка на нещата. Това е първата причина, поради която мълчах толкова дълго''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът и писател Калин Тодоров, син на комунистическия държавник Станко Тодоров. Калин Тодоров е автор на книги, разказващи за социализма и последвалия го преход към демокрация.

''Втората причина е, че когато времето минава и избледняват спомените за факти и събития, е много лесно те да бъдат преиначавани и манипулирани. По принцип аз не смятах да се занимавам с този период и не смятах да се занимавам с писане на книги, но историята толкова драстично започна да се променя от хора, които се възползваха от този тип исторически фалшификации, за да услужат на конкретния политически момент, че няколко мои приятели ми казаха: ''Ти не трябва повече да мълчиш, защото в края на краищата ти си почти пряк свидетел на тези събития и е крайно време да се чуе и тази гледна точка''. Гледната точка на децата на големите ръководители, въпреки че аз не се изживявам като дете на голям ръководител. Но гледната точка на хората, които някак си попаднахме в такава една мантра, че ние сме организирали едва ли не Прехода по начин, по който от ''Червена буржоазия'' да се превърнем ''Компрадорска буржоазия''. Което до голяма степен не е вярно'', продължи той.

''В края на краищата моите книги не са истина от последна инстанция, поне аз не ги схващам така. Просто ги схващам като една малко по-различна гледна точка. Аз първо мислех само една да напиша, а освен това не смятах да се занимавам с Прехода. Просто исках за социализма да разкажа истината - такава каквато аз съм я видял. Но самият факт, че толкова много хора се заинтересуваха от тези книги, говори, че тази гледна точка има доста почитатели. Защото аз по себе си знам - чета книги и писатели, които мислят като мен. Тези, които не мислят като мен, аз не ги чета. Аз обичам да откривам собствените си мисли в книгите и предполагам, че доста хора са открили своята истина в тези книги'', сподели още Калин Тодоров.

''Мантрата, която върви е, че България се управлява от децата на Политбюро. Това е едно устойчиво словосъчетание, което не е вярно. Във висшето управление на България за всичките тези 30 години, едва 4 души от тази кохорта по някакъв начин се включиха в управлението на държавата. Това е Сергей Станишев, това е Меглена Кунева, това е Борис Велчев и това е Евгени Танчев. Това са четиримата. Те са участвали в управлението на държавата. Всички други, ние останалите, имахме по-различна съдба'', поясни писателят.

''Лично аз смятам, след толкова години, че 10 ноември беше ''Дворцов преврат'', вътрешнопартиен преврат, който обаче беше направен с помощта на руските секретни служби, руското военно разузнаване и КГБ в България. И те просто се вписаха в един общ процес, навсякъде се случиха така нещата - и в Унгария, и в Полша, и в Чехословакия, така се случиха нещата, както се случиха и тук.

Лично аз смятам, а и след толкова години все повече се убеждавам, че е така, на практика те нещата не започват тук и не се правят само тук. Според мен нещата започват 1984, 1985 г. в Съветския съюз, преди всичко, и те започват още по времето на Андропов. Андропов е този, който слага началото на това, така че това, което се прави тук не е по-различно от това, което се прави в Русия и останалите. 1984 г., това е началото за мен, когато започват да се реализират идеи за бъдеща промяна на системата'', довери своята хипотеза Тодоров.

''Грешката на Луканов, ако приемем, че Луканов беше идеологът на Прехода, беше абсолютно фалшивото самочувствие, че когато отпушиш делвата ще можеш да контролираш нещата, които се случват. Това беше абсолютна илюзия и според мен смъртта му го доказа. Те просто, в момента, в който махнаха идеологическата тапа, нещата ставаха все по-неконтролируеми и ''Компрадорската буржоазия'' в България се създаде не само от стопанската номенклатура на социализма. Това за мен бяха най-малко три групи. Първата беше, естествено тази група - групата на стопанските ръководители на големите предприятия, на които те трябваше да бъдат (по идея на Луканов) предадени с тази схема - с външнотърговските дружества, с износа на капитал, с връщането на капитала в България, с изкупуване на безценица на производствения потенциал на България и в края на краищата да се реализира идеята на Луканов да се създаде клуб от ''червени'' капиталисти. Само че това не можа да се случи точно така, както той си го представяше, защото - първо, в цялата тази схема се намеси престъпният контингент. Когато те - Луканов и Гоцев, най-общо казано, реорганизираха или почти съсипаха имунната система на държавата - имам предвид силовите структури, имам предвид икономическо разузнаване, финансово разузнаване, научно-техническо разузнаване, когато те разрушиха тази структура, много лесно престъпният контингент успя да се включи в тази схема и заедно с ''червените'' капиталисти настъпиха и тези, създадени възможно и вероятно от Луканов и Гоцев, но и обективно от самото време, мафиотски структури, които също се включиха в преразпределението на собствеността в България. Освен това, не бива да забравяме, че Иван Костов също се опита създаде, но този път ''синя'' буржоазия, хората около него. И не само чрез реституцията. Когато аз бях главен редактор на ''Отечествен вестник'', само две години съм бил, за съжаление, тогава при мен работеха Иво Прокопиев и Филип Харманджиев, аз знам техния бекграунд. Те не бяха хора на Луканов, те не бяха хора на ''червения'' капитал, те бяха хора на Костов и хора на ''синия'' капитал'', припомни журналистът.

''Аз, в последната книга, тази, която в момента пиша и тази, която ще излезе през декември, мисля, че съвсем обстойно успявам да обясня кой беше Гоцев и че Гоцев съвсем не беше този всесилен кукловод, който е успявал първо да създаде, а след това да контролира силовите структури. Тези мафиотски групи, те до голяма степен бяха плод и на случайност, защото какво се случи? Веднага след 10 ноември социалистическият спорт, който всъщност трябваше да бъде витрина на социализма, а и беше, той изведнъж се разпадна. Разпадайки се изведнъж, този спорт остави на улицата много момчета. И момичета вероятно, но главно момчета. Ами, тези момчета, те бяха много жизнеспособни, те бяха много жизнени. Тези момчета започнаха да се самоорганизират. Разбира се, и под ръководството на някакви кукловоди там, вероятно. Аз ги наричам случайно събитие. Това случайно събитие, например в Румъния не се случи, това случайно събитие в Чехия не се случи. Една от договорките между руснаците и американците беше да не се пипа Секуритатя в Румъния. Това беше и условията на Секуритатя, да не бъдат пипани. Но примерно, 1993 г, 1994 г., 1995 г., годините на голямо тук криминално разграбване на държавата, в Румъния няма открадна една гола за година. Там това не се случи'', направи сравнение той.

''Освен това, разграждането на силовите структури в България, то остави на улицата някъде между 14 и 16 хиляди. Тези 14-16 хиляди души, те малко се различават от спортистите, те бяха същите, те бяха също толкова силни, също толкова гладни, също толкова организирани, и то в някаква степен между едната и другата група се получи някаква симбиоза. Тази симбиоза, тя беше използвана, разбира се, от кукловоди като Гоцев, като Виктор Вълков и т.н. Но това беше хем контролирано, хем случайно събитие. Самият факт, че Луканов беше убит вероятно от хора като тях, значи, че в един момент те се разбунтуваха срещу кукловодите си, елиминираха голяма част от тях и след това за тях беше лесно да се превърнат в част от бъдещата ''Компрадорска буржоазия'', допълни анализа си Калин Тодоров.

''Мога да твърдя, че голяма част от тези 150 убийства, които бяха направени, бяха направени по-скоро от една гангстерска война кой да успее да овладее каналите за каптагон, ако щете, за оръжия, за друг тип синтетични наркотици. Това си беше чисто гангстерска война. Тази гангстерска война в някаква степен е била и направлявана, но до голяма степен се развиваше от само себе си'', каза още писателят.

''Аз във втората книга се опитвам да отговоря на въпроса: какво всъщност е Бойко Борисов, какво всъщност е това създание? За мен той е медиен продукт и този медиен продукт беше създаван постепенно, но беше създаван от различни сили. Той в някаква момент се възползва от тази схема и се опита да се самосъздаде. Има една легенда, която се носи за него, че той не идва нито от ляво, нито от дясно, а идва отдолу. Ами, не идва отдолу, той не е човек от народа. Той е човек от структурите, от службите. За мен той до голяма степен илюстрира самия Преход, неговата биография е илюстрация на Прехода, чудесна илюстрация. Неговият път какъв е? Човек на властта, на силовите структури. От силовите структури отпада - по една или друга причина, по желание или не. Включва се в мафиотските структури, а от мафиотските структури го връщат в силовите структури. Как го връщат? Началото е да го направят бодигард на Тодор Живков. Правейки го бодигард на Тодор Живков, аз мисля, че това беше една комбинирана идея. Идея, както на ''монтерейци'' и Любен Гоцев, така и на самите престъпни групи. Иван Славков ми разправяше, че при него е отишъл Венци от СИК, Венци Стефанов отишъл и му казал: ''Абе, ние тук имаме едно момче, което може чудесно да охранява тъст ти''. И тук започваш да създаваш легендата. Първо, седейки той до Живков, може да се учи от него, както самият той се хвали, че се е учил от него. Освен това, може и да го шпионираш и на съответни хора да разказваш какво всъщност се случва там в тази вила на Жени Живкова. И трето, ти започваш да го създаваш като медиен продукт, ти го го поставяш до големия и редом до големия той също вече изглежда като нещо такова. След което същите тези структури го препоръчват на Симеон. А след това вече от бодигард на Симеон, ти го монтираш в държавната власт, ти го монтираш като главен секретар на МВР. А той, за да стане главен секретар на МВР - идеята е на Бриго Аспарухов, той го е предложил на царя. Но царят, за да се съгласи да го вземе, и то без всякакви колебания, то значи, че - първо, доверието му вече е спечелено, докато той му е бил бодигард, и второ, много, много се съмнявам дали на самия цар не му е платено да го вземе'', разказа Тодоров.

''Има едни изявления, които стоят в тишината някак си, в делото ''Наглите'' или ''Килърите'', мисля, че в ''Килърите'', има един Кец (б.р. визира Васил Костов, който е с прякор Кеца) там, който под клетва заявява, че Йоца Амстердама е платил 400 000 долара, за да стане Бойко главен секретар на министерството. И той, за да стигне до тук, значи кои участват? Участват част от бившите секретни структури на държавата и част от мафията. Значи ние вече имаме съвпадане между двата кръга - мафията и бившите секретни структури на държавата. И бидейки той главен секретар на вътрешното министерство, той според мен е успял да прикрие маса от тези 150 убийства. Неслучайно нито едно не беше разкрито'', усъмни се той.

Калин Тодоров е сигурен, че Симеон Втори е дошъл в България само заради сделката и имотите си.

По думите му, Симеон Сакскобургготски вкарва Борисов в политиката, но персонално кръгът ''Банкя'', част от който е Чавдар Чернев, участващ и в кръга ''Монтерей'', издига кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София.

За несменяемостта на Борисов на премиерския пост, Калин Тодоров заяви следното:

''Аз това го наричам обратен подбор. Когато една държава, която сме ние, е зависима държава, зависима и от вътрешни, и от външни сили, то за тези сили - външни и вътрешни, за които не благото на държавата, а други неща са приоритет, за тях е най-добре и най-удобно да седи на върха човек, който е удобен. А кой човек е удобен? Удобен е послушният човек. Кой човек е послушен? Послушен е човекът, който могат да го манипулират. В България манипулации могат да се извършат най-вече с компромати. И като той е абсолютно запознат от а до я, както и вие казвате, с всичко, което се е случило в България през тези 30 години в сенчестия ѝ двор, защото той е участвал в него, във всеки един от тези моменти, за това той е най-удобен, защото той се опитва да угоди на всички. Той прави всичко възможно да угоди и на мафията, и на олигарсите, да угоди и на руснаците, да угоди и на американците, и на всеки, който в някаква степен държи нещо срещу него. И за това за тях е максимално удобен, но за нас... Уви, не.''

Калин Тодоров сподели, че Петър Бояджиев му е казал, че Делян Пеевски държи компрометиращи неща за почти всяка публична личност в България.

Към края на участието си журналистът изрази теза, че този, който е извадил компроматите срещу Бойко Борисов, които изтекоха през тази година, е бил удовлетворен от премиера по някакъв начин и за това нови компромати не се появяват. ''Аз имам вътрешна информация, че те държат много по-сериозни неща, които могат да го унищожат не като политик, могат да го унищожат като публична личност изобщо. Самият факт, че не ги извадиха, значи, че постигнаха вътрешно съгласие. Част от това вътрешно съгласие са имотите на царя, те също са в тази схема'', довери Тодоров.

Калин Тодоров ще издаде новата си книгата ''Зад завесата на големия брат'' някъде около 10 декември тази година.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 168 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Не само
1 Отговор
според теб , господине !

Коментиран от #80, #153


Оценка:
-29 +194

сила
2 Отговор
калин е адски прав всичко е верно

Коментиран от #9


Оценка:
-36 +342

ГРАД КОЗЛОДУЙ
3 Отговор
БОРИСОВ е мутра сикаджия

Коментиран от #119


Оценка:
-36 +293

ГРАД КОЗЛОДУЙ
4 Отговор
ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ но МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е МАЙКА а за други е МАЩЕХА

Оценка:
-16 +191

ВИС2
5 Отговор
В началото мутрите се бъзикаха,че Пашата управлява България.

Коментиран от #26


Оценка:
-19 +218

6
Този коментар е премахнат от модератор.
в канала
7 Отговор

До коментар #6 от "сила":


И ко от това, поредният дедка масочик, на който ако му скръцнат със зъби от Русия и ще получи инфаркт.

Оценка:
-185 +33

Комплексно е
8 Отговор
Бойко е човек на Пашата, който е роднина на Гоцев и т.н., комплексно е. И Цветелина е дъщеря на влиятелен номенклатурчик, сложно е.

Но вуж за убийствата е 101% прав - Димата Руснака и Стоил Славов, които го пребиват, за да може Пашата да си знае мястото щом дясната му ръка ББ е смазан, случайно или не умряха 2004, докато човека беше главен секретар на МВР.

Коментиран от #66


Оценка:
-20 +237

карамфила
9 Отговор

До коментар #2 от "сила":


Ама разбира се че е прав и пише истината защото има информация а както знаете информацията е ценно нещо за този който я има и знае как да я използва.

Оценка:
-13 +165

ГРАД КОЗЛОДУЙ
10 Отговор
у нас мафията си има държава

Коментиран от #12


Оценка:
-20 +144

Ех тия
11 Отговор
Борисов какво ли не го изкарахте???

Коментиран от #30


Оценка:
-185 +28

12
Този коментар е премахнат от модератор.
ЖОЗЕПЕТО
13 Отговор
НО ЕДИН ДЕН ЩЕ ГИ ИЗВАДЯТ ЗА ДА ГО ЕЛИМИНИРАТ КАТО СВЪРЗВАЩО ЗВЕНО,ЩЕ ГО НАБУТАТ В КИРЕЧА ТАКА, ЧЕ КАКВОТО И ДА РЕШИ ДА КАЖЕ ДА СЕ ПРИЕМА КАТО ЛЪЖА- НЯМА ДРУГ ТЪНЪК ИЗХОД ЗА КУКЛОВОДИТЕ

Оценка:
-12 +136

По накратичко
14 Отговор
Милициoнeритe cи нaпрaвихa прeврaтa, милициoнeритe нaпрaвихa фaлшивитe пaртии, милициoнeритe взeхa влacттa, милициoнeритe cи нaзнaчихa бизнecмeнитe, милициoнeритe фaлирaхa бaнкитe, милициoнeритe взeхa икoнoмичecкaтa влacт, милициoнeритe cтaнaхa милиoнeри, милициoнeритe.....мoжe мнoгo дългo дa ce прoдължи.

Оценка:
-11 +163

ГРАД КОЗЛОДУЙ
15 Отговор
някой който говорят истината истават неудобни им скроваг инцидент или ги самоубиватэ

Оценка:
-13 +87

ares
16 Отговор
"ФАКТИ " вие сте съшите като телевизията на Нинова .

Коментиран от #25


Оценка:
-120 +30

СЕВЕРОЗАПАДА
17 Отговор
НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЧЕТАТ ТИРАДИТЕ НА ТОЯ ГАЛФОН, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗХАРЧИ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ, КОИТО БАЩА МУ Е ОТКРАДНАЛ ОТ НАС!

Оценка:
-174 +43

КГБ Териер
18 Отговор
Не е баш така и Венци Стефанов не отива при Иван Славков, а директно при Живков и не отива сам, а с още една знакова фигура от,, ъндърграунда"и му казат :имаме едно момче което ще се грижи за теб от благодарнст, че ни направи парашии след 1989 и това момче е ясно кой е. Едно от условията България да влезе в ЕС беше да се справи с босовете които след стрелбата в,, Ескейп" почнаха да бъдат разчиствани!

Оценка:
-12 +104

ГРАД КОЗЛОДУЙ
19 Отговор
мафията уби ГЕОРГИ СТОЕВ мафията уби ГЕОРГИ ДИЧЕВ ШЕФ НА АЦ мафията уби семейство БОШНАКОВИ замазаха случая инцидент мафията уби ИЛКО ЕШКЕНАЗИ САМОУБИТ С ДЖЕТА НА МОРЕТО и много други

Оценка:
-12 +111

ГРАД КОЗЛОДУЙ
20 Отговор
мвр самоуби капитан РОСЕН ЦЕПЕНИШЕВот зелените и червените барети работил в рпу ГРАД КЪРДЖАЛИ и РПУ ГРАД КОЗЛОДУЙ

Оценка:
-8 +64

ГРАД КОЗЛОДУЙ
21 Отговор

До коментар #12 от "Психар":


иди ти работи

Оценка:
-5 +21

Калин Тодоров е в "час" знае точно кои
22 Отговор
Хора и кога създадоха Бойко Борисов! Знае, кои поръчаха снимките, знае защо спряха да се вадят нови компромати!! Сега Бащиците получават "заслужен ите" си дивиденти!!

Оценка:
-14 +114

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
23 Отговор
ОТИВАЙ ДА СПИШ ДЪРТАК. ..ВСИЧКО ПОМНЯ КАТО СЕГА. ..ЕДНИ КРЪГОВЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ ВЛЕЗНАХА В КОНТАКТ С ЦРУ. .ЕВРЕИТЕ. .МАЙКЪЛ ЧОРНИ. .СОРОС. ...БЪЛГАРИЯ СЕ ОКРАДЕ И СЕ УНИЩОЖИ ИКОНОМИКАТА. .МИЛЯРДИ СЕ ИЗНЕСОХА В СИЛИКОНОВАГА ДОЛИНА. .САЩ ЕВРОПА КАНАДА АВСТРАЛИЯ. ..АНДРЕЙ ЛУКАНОВ ПРОКАРВАШЕ ИНТЕРЕСИТЕ. .НА РУСИЯ И ГО ЗАСТРЕЛЯХА. .КРЪГОВЕТЕ ОКОЛО ЛЮБЕН ГОЦЕВ. .МАДЖО. .СИК ВИС. .КОЛЕХА БЕСЕХА. .БЪЛГАРИЯ СЕ ОКРАДЕ И РАЗПРОДАДЕ ПОД ТЕЗГЯХА. ..99%ОТ НАРОДА ОСТАНА С ПРЪСТ В УСТАТА. .!!

Оценка:
-95 +57

Браво
24 Отговор
Много сте прав г-н Тодоров. Има неща за които не можете и да сънувате даже. Хората не забравят.... И благодаря за чудесната статия.

Оценка:
-20 +126

Арес ли си или Ерес
25 Отговор

До коментар #16 от "ares":


Не коментирай неща за които не си в час!

Оценка:
-6 +43

карамфила
26 Отговор

До коментар #5 от "ВИС2":


А кой е чичо на Пашата?

Оценка:
-2 +55

доброжелател
27 Отговор
Kалине,следващия ще си ти.Като ти гледам физиономията
колко си остарял и изкукоригал заубата ще е малка,никаква

Оценка:
-99 +21

Бесен Язовец
28 Отговор
Бре бре разбирач до разбирача се сбрали тук да се състезават кой по по най запознат и осведумен.

Оценка:
-44 +26

Май
29 Отговор
Като гледам как ви събират данните сега и ни бройкат по адресите... утре ще по чука някой на вратата....

Коментиран от #31, #115


Оценка:
-4 +44

СМЕРШ
30 Отговор

До коментар #11 от "Ех тия":


Описаха го правилно! И ние го знаем, но не знаем, къде са досиетата от Партийният дом, извозени, по време на инсценианият пожар! Тази групировка, която ги държи, управлява Бг от 31 години! И за 150 показни убийства е прав автора! Но! ЗАД КУКЛОВОДИТЕ НА ПРЕХОДА, СТОЯТ ОТНОВО БАНКЕРСКИТЕ ФАМИЛИИ В СВЕТА! ПРИМЕР! МАЙКАТА НА ПЕВСКИ С КАКЪВ КАПИТАЛ ЗАПОЧВА! ЩЕ СИ КУПЯ КНИГАТА НА АВТОРА, ЗА ДА Я ОСТАВЯ НА ВНУЦИТЕ СИ! СЛЕД 50 Г ДА ПРОЧЕТАТ, ЧЕ Е ИМАЛО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ! УСПЕХ НА АВТОРА!

Оценка:
-10 +94

Хаджи Хаджи Българин
31 Отговор

До коментар #29 от "Май":


100% истина!

Оценка:
-10 +50

Бесен Язовец
32 Отговор
След 30 години аборигените от Балканите разбраха, че по добро от социализма няма. Халала да ви демокрацията със се бананите! Некви момчета спортисти да бяха ходили да хамалстват не бандитистват момчетата с малки челца.

Коментиран от #33


Оценка:
-23 +74

Ха ха
33 Отговор

До коментар #32 от "Бесен Язовец":


Трябва са бачка пич само с доноси и крадене не става

Коментиран от #35


Оценка:
-9 +45

Фактъ
34 Отговор
И това с имотите на алчният Кобург се случи това лято !!! Борисов е труп ! Както искате го тълкувайте .

Оценка:
-15 +67

Бесен Язовец
35 Отговор

До коментар #33 от "Ха ха":


Така е, ако почнем вс. да краднеме къде ще му излезе края? Са като ти видят мазоли на лапите те мислят за балък, не им е било тарикатско! Тариката краде от баба им баща им и им се вижда вървежен с бъдеще😁😁😁прошляци и техните идеали!!!

Оценка:
-2 +33

Другия с коня
36 Отговор
Нищо от това за което говори и пише Червения цървул,сина на Станко Тодоров,нямаше да се случи,ако имаше Лустрация на Комунистическата Партия БКП и нейните Правоприемници БСП,АБВ,ДБ и 30 НПО та....Лустрация на Членувалите в Изброените Партии....Сега и да обяснявате Кой,Кога,Къде и Защо евепе все едно ТРИ милиона квалифицирани Българи избягаха от БСПарската Мизерия и намериха реализация,уважение за труда си и доходи за Семействата си.....Вече е все едно....Даже закон за обявяване на Комунистическия режим за Престъпен не успяхте да направите такъв,че да накаже Престъпници като Станко Тодоров и Сина му....Смешно и жалко е да четеш Закон ,който не Наказва,който даже не е Закон, а Някакъв Урок по История....Смешни и Жалки сте....

Коментиран от #43, #92, #121, #134, #136


Оценка:
-65 +41

ГРАД КОЗЛОДУЙ
37 Отговор
мутрите у нас ги създадоха ГОЦЕВ ЛУКАНОВ държавна сигурност кръгът банкя 6 отдел на мвр

Оценка:
-5 +56

Поръчител
38 Отговор
Не ги прикри,а ги поръча.Къде остана Писателят Георги Стоев,дето първи в държавата разкри истината,че тиквата е Мафиот

Коментиран от #40


Оценка:
-11 +70

ВИДОВДЕН
39 Отговор
Ако не го махнем идващите избори,ще продължи да поръчва,докато не остане нито един опозиционер.Но най вече мрази писателите.Но и на ннего доста хора са му вдигнали мерника.Питайте го какво мисли за писатлите=Георги Стоев и НЕГОВОТО НЕРАЗКРИТО УБИЙСТВО

Оценка:
-10 +60

ГРАД КОЗЛОДУЙ
40 Отговор

До коментар #38 от "Поръчител":


ГЕОРГИ СТОЕВ бе поръчан от ГОЦЕВ МАДЖО и много други

Оценка:
-6 +52

Гербер
41 Отговор
Още един изкуфял комунист на който демокрацията му е неудобна и подкрепа БСП и ДПС .

Оценка:
-67 +19

Мирянин
42 Отговор
За да си изкупи огромните грехове сега Борисов раздава народни пари за църквата, да се молят Богу за изкуплението им. Бог е справедливия съдник.

Коментиран от #54


Оценка:
-11 +57

ГРАД КОЗЛОДУЙ
43 Отговор

До коментар #36 от "Другия с коня":


господине а как живее обикновения ЧОВЕК днес боледува мизерства а ако имаш успешен бизнес ти идат лоши и нежелани гости да те рекетираг искат да им плащаш даже имаше и има силово застраховане силова охрана не питай старило а патило и последно мафията има закон на честа и закон на наказание омерта мълчание

Коментиран от #47, #48


Оценка:
-9 +49

WISSEN IST MACHT !
44 Отговор
Информацията дава власт!

Коментиран от #143


Оценка:
-3 +25

45
Този коментар е премахнат от модератор.
Усмивки от старите ленти
46 Отговор
Познахте ли ги? Снимка от преди 30 години когато се създаваха криминалните групировки за рекет и силово застраховане! Отляво надясно - Алексей Петров - Трактора , Бойко Борисов (бъдещия премиер на клета България), Младен Михалев -Маджо и покойния Милчо Бонев - Бай Миле разстрелян заедно със 7 от охранителите си!

Коментиран от #63, #86


Оценка:
-10 +74

Град Трън
47 Отговор

До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


А как живееше тогава същите безхаберници Всичко е едно и също

Оценка:
-4 +18

48
Този коментар е премахнат от модератор.
49
Този коментар е премахнат от модератор.
Ангел
50 Отговор

До коментар #6 от "сила":


Бъркаш Чавдар Чернев с Чавдар Писарски,който е към ВИС. Чернев живее до корта в Банкя и с Иван Саздов издигнаха Бойко

Оценка:
-3 +34

СЕСТРА СЕЛЕНИЯ
51 Отговор

До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Занимаваш се с фелационна интрузия !

Оценка:
-18 +9

лакърдии
52 Отговор
свободни съчинения - тоя казал, оня рекъл и накрая книга
само че за някои от тези приказки и на съд може да иде

Оценка:
-36 +13

Да дойдат Станко вете
53 Отговор
Моя как са е метнал на мен- плямпа и селям не дава

Коментиран от #56


Оценка:
-37 +17

боже опази ни
54 Отговор

До коментар #42 от "Мирянин":


а ти как изкупуВаш греховете си? например неспазването на божата заповед:НЕ ЛЪЖИ!

Оценка:
-2 +22

Град Трън
55 Отговор

До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ти какво познаваш ли ме ,че говориш за мен ..,ти май искаш някой постоянно да те сажалява ли .Такива като мен движим малкото останало от държавата която плюеш и на която разчиташ да си вземеш пенсииката която ние ти плащаме ,това което ти си плащал е отдавна изхарчено от твоите хора комундетата.Не напразно хората се дразнят от такива ревящи нищоправци като теб

Коментиран от #64, #69, #157


Оценка:
-18 +16

Джури Добрев
56 Отговор

До коментар #53 от "Да дойдат Станко вете":


Пешо ,голям си майтапчия


Оценка:
-6 +14

В.В.П.
57 Отговор
Последен ,,писък на модата ,,,е да се слагат на големи постове,,лесно манипулеруеми личности..корумпирани и без интелект..ТЪПИ,НАГЛИ ,КРАДЛИВИ,БЕЗОЧЛИВИ.ЦИНИЧНИ..КОРУМПИРАНИ..ТОВА Е СХЕМАТА НА 21В...КРАЖБИ,УБИЙСТВА,КОРУПЦИЯ.....И НАЙ НАКРАЯ КОВИД...ЗАЛОЖЕНО Е В ДАВОС,2017...НА ДОБЪР ПЪТ..БОКЛУЦИ!!.ТОДОРОВ Е 98%ПРАВ

Коментиран от #60


Оценка:
-8 +36

58
Този коментар е премахнат от модератор.
Джури Добрев
59 Отговор
Дрогари ,кораба майка е готов за отлитане към планетата Комунизъм


Оценка:
-23 +13

60
Този коментар е премахнат от модератор.
ИСТИНАТА
61 Отговор
Ахмед Демир Доган когато бе коалиционен партньор на НДСВ предложи на президента Георги Седефчов Първанов Бойко Борисов за званието Генерал! След година Бойко Борисов предложи на президента Първанов Ахмед Доган за най високото държавно отличие орден "Стара планина". Бойко Борисов след това подари за рождения ден на Доган породисто куче и му целуна ръка за благодарност. Преди 5 години на един консултативен съвет при президента Плевнелиев Волен Сидеров който бе коалиционен партньор на ГЕРБ в първото му правителство се обърна към Борисов с думите - "Целуваш ръка на Доган а после се опитваш да му забиваш нож в гърба", Борисов отговори - "На никого не целувам ръце", Сидеров -"Не целуваш ли аааа я виж тука си бях там и снимах с телефона си", Борисов към Плевнелиев -"Аз си тръгвам няма да слушаме само него",Сидеров -"Тръгвай си да те няма никъде"...И камерите уловиха как Борисов върви по коридора напуснал заседанието с ръка в джоба...

Коментиран от #84


Оценка:
-5 +52

Куера
62 Отговор
Самоуби се мръсникът наръга се в гърба

Оценка:
-4 +12

БРАВО ТОЛКОВА ВЯРНО
63 Отговор

До коментар #46 от "Усмивки от старите ленти":


БЛАГОДАРЯ ЗА СНИМКАТА. ..НАПОМНЯ МИ. ..ЧЕ БЯХМЕ МЛАДИ ....В КРАЯ НА КРАИЩАТА ВСИЧКИ ОТИВАМЕ НА ЕДНО МЯСТО. .

Коментиран от #67


Оценка:
-4 +31

64
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
65 Отговор

До коментар #58 от "Град Трън":


какво получавам си е моя работа а ти не се подигравай на хората троле

Оценка:
-10 +10

Джоко
66 Отговор

До коментар #8 от "Комплексно е":


Кого пребиват ? БОЙКО ИЛИ ПАШАТА

Оценка:
-3 +13

67
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
68 Отговор
мафията у нас си има държава

Коментиран от #70, #76


Оценка:
-8 +18

69
Този коментар е премахнат от модератор.
СЕСТРА СЕЛЕНИЯ
70 Отговор

До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Тебе ти трябват миротворци ,Брусли

Коментиран от #78


Оценка:
-9 +5

Лемони Сникет
71 Отговор
Вальо, Мишо и вдовица, Стоил и много знайни и незнайни герои от комиксите.

Оценка:
-3 +10

СЕСТРА СЕЛЕНИЯ
72 Отговор
Ти си подложен на тотална анихилация ....


Оценка:
-10 +4

МАМИНО ДЕТЕНЦЕ
73 Отговор
НЕ БО/го/ЙКОХУЛСТВАЙТЕ..!!!

Оценка:
-9 +4

74
Този коментар е премахнат от модератор.
75
Този коментар е премахнат от модератор.
76
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
77 Отговор

До коментар #74 от "Град Трън":


да не се задавиш в злобата си ти нито си нито си ГРАД ТРЪН ДОВИЖДАНЕ

Коментиран от #79


Оценка:
-5 +7

78
Този коментар е премахнат от модератор.
79
Този коментар е премахнат от модератор.
80
Този коментар е премахнат от модератор.
81
Този коментар е премахнат от модератор.
МАМИНО ДЕТЕНЦЕ
82 Отговор
НЕ БО/го/ЙКОХУЛСТВАЙТЕ..!!!

Оценка:
-4 +3

защо
83 Отговор
Коя е тази жалка физиономия ,и кой е този Калин.

Оценка:
-18 +4

Иван
84 Отговор

До коментар #61 от "ИСТИНАТА":


Вижте ги добре!?! Ама добре ги вижте! И последния наивник разбра колко е подведен когато Борисов каза че ще вкара Доган в затвора преди повече от 11 години. Да си припомним фактите - Преди изборите 2009 година всички социологически агенции даваха изравнен резултат между БСП и ГЕРБ. И хоп изненада- в четвъртък 3 дни преди изборите Доган в село Кочан каза- Аз разпределям порциите в държавата. Аз ,точно аз и сочеше към гърдите си...И кой пусна записа в публичното пространство с тези думи на Доган???? Калин Каменов бъдещия кмет на Враца от ГЕРБ. Нещата се подреждат нали! За да получи пълната власт и да е скрития управляващ договорката между Борисов и Доган за тези думи е ясна. Помните колко висока бе избирателната активност тогава. Стотици хиляди Българи които по принцип не гласуват излязоха в неделния ден надъхани и ентусиазирани да пуснат за Бойко да вкара Доган в затвора...Да , но получиха един....четвъртит гахахаааааааа
... Ще завърша с думи на покойния Жорж Ганчев- Не не гледай така умно Българино

Коментиран от #104


Оценка:
-5 +47

ГРАД КОЗЛОДУЙ
85 Отговор
това което построй социализъма заводи фабрики имаше работа спокойствие закони сигурност го унищожиха и съсипаха сдс и ИВАН КОСТОВ икръговете капиталисти олигарси

Коментиран от #89, #139


Оценка:
-16 +31

86
Този коментар е премахнат от модератор.
эээээээ
87 Отговор
Лили Маринкова е изпаднала толкова, че да се занимава само с такива, които или са луди, или в момента полудяват. Предаванията и трябва да се казват "Лудите на Маринкова". Днес попаднах на някакви провинциални доктори, които не знам как са станали такива, но бяха нещо уникално, като за открит урок по психиатрия. Правят асоциация "На зад към нормалното". Нещо като Мангъра, ама на много ниско непрофесионално ниво. А тоя Калин Тодоров е поредния, който Волгин и Маринкова си подхвърлят защото е против правителството. А е един всезнайко и разбирач, уж писател - еднокнижник.

Коментиран от #125


Оценка:
-31 +10

СЕСТРА СЕЛЕНИЯ
88 Отговор

До коментар #67 от "СЕСТРА СЕЛЕНИЯ":


Като казвам фотошоп ...


Оценка:
-3 +15

Божков
89 Отговор

До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ето ти 10 рубли давай все така

Оценка:
-10 +6

90
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
91 Отговор
герб печелят като купуват ромски гласове с две кебапчета хляб чопак бира и 50 лева еднократно но иде видов ден

Коментиран от #95


Оценка:
-10 +23

СМЕРШ
92 Отговор

До коментар #36 от "Другия с коня":


Кажи му трол и не го обиждай повече!

Оценка:
-0 +13

Методи
93 Отговор
Я колеги съфорумци кажете това Фотошоп ли е ? Бойко Борисов , и главатарите на групировката СИК - Венцислав Стефанов , Румен Николов -Пашата и Николай Маринов - Големия Маргин...Е предполагам всеки ги е виждал още преди много години дори Борисов след като излязоха бе заявил че си ги пази в албума и това говори че е бил успял човек още преди да стане премиер


Оценка:
-2 +26

94
Този коментар е премахнат от модератор.
СЕСТРА СЕЛЕНИЯ
95 Отговор

До коментар #91 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Чопак бира ...хммм, това на какъв език е ?

Оценка:
-4 +5

Кеми Ловато фул инжекция
96 Отговор
Козлодуй ,какво ви е мнението за гранитогреса срещу клинкера за паметници ?

Оценка:
-3 +4

Духът
97 Отговор
Общо взето Калин Тодоров е прав,но забравя или не знае кой изпусна духа от бутилката. Семерджиев Калинчо,Семерджиев. Точно ген. Семерджиев събра ръководен състав на ДС в салона на сградата и се изплю в лицето им - каза,че те са виновниците за крушението на България и ,че ги разтурват......,те ДС и бай Тошо.Всъщност висшата номенклатура на БКП беше няколко стотин души и като разтури ДС и Комитета за държавен и партеин контрол просто прикри грабежите си от времето но соца и мислеха,че като змия само ще сменят кожата си. Тогава започна големият безконтролен грабеж и пресъпленията им от соца потънаха в небитието. Каквото и да са били ДС те бяха само инструмент на Партията и не случайно на емблемата им имаше щит и меч. Тогава висшата партийна номенклатура като гущер да си прекина опашката,тост те са непричом,а за всичко е виновна ДС и бай Тошо. Това много напомня на действията на Хрушчов - десетки години ял,пил и решавал съдби на хората на една маса със Сталин,а накрая.....за всичко е виновен Сталин. После в годините се видя,че повечето висши партийци и отрочетата им са нефелници,но хората от ДС не си оставиха магарето в калта,нищо,че ги низвергнаха,а висшите партийци в годините после се гърчеха като змии на гореща ламарина - не чули,не видяли,не знаели. Решенията при соца обаче ги вземаше Политбюро и ЦК, а не ДС.

Оценка:
-2 +29

Стела Мед сестра по жартьерий
98 Отговор
Ми то ,Калине ,всеки мъж си е прикрил милиарди убийства ....ръкоблудството е убийство ! Ние асистираме само 😁

Оценка:
-16 +9

абе
99 Отговор
МАРИНКОВА ОТ КЬДЕ ГО ИЗВАДИ ТОЗИ КНИЖНИК, ИЗРОВИХТЕ ДЬНОТО СТИГНАХТЕ ДО ОСТА НА ЗЕМЯТА

Оценка:
-31 +6

ЕКЗЕКУТОР
100 Отговор
БЪДИ ПРЯМ И ДИРЕКТЕН–И ТИ И НАРОДЪТ СМЕ УБЕДЕНИ,ЧЕ ПО ЗАПОВЕД НА ТИКВАТА ДОСТА НЕУДОБНИ МУ БЯХА ЛИКВИДИРАНИ

Оценка:
-5 +26

Кеми Ловато фул инжекция
101 Отговор
Козлодуй ,според вас един етаж 2.75 ли трябва да е ,или да се въведе революционната 2.95 м. височина ?

Коментиран от #105


Оценка:
-4 +5

Изкуфял
102 Отговор
Според този едно време ги избираха от народа а сега ги назначават отгоре нормален ли е този / защо не каже че тодор живков ги избираше/

Оценка:
-10 +9

Истината
103 Отговор
Знаем от старите хора, че от всички най-честният е бил Станко Тодоров. Тракиец. Бог да те прости! А крушата не пада по далеч от дървото. Господ здраве да му дава. Калине, радваме се, че те чухме...

Коментиран от #116


Оценка:
-7 +32

Хаджи Хаджи Българин
104 Отговор

До коментар #84 от "Иван":


Ако си мислиш, че това го е измислил ББ жестоко се заблуждаваш! Само във Вашингтон няма цветни революции, защото, там няма американско посолство- беше казал някой!

Оценка:
-1 +26

Хаджи Хаджи Българин
105 Отговор

До коментар #101 от "Кеми Ловато фул инжекция":


Si! Ако не знаеш какво означава , попитай леля Уикипедия!

Коментиран от #107, #118


Оценка:
-2 +5

Тапата
106 Отговор
Б.Б. с две изречения казва това, за което ти трябва да напишеш две книги, за да кажеш същото - Калине.

Оценка:
-18 +5

107
Този коментар е премахнат от модератор.
Амджи Амджи Турчин
108 Отговор
Добър вечър !

Оценка:
-1 +3

СЕСТЪР СЕМЕСТЪР
109 Отговор
Ино времи кви заводи имаши ,а мафията и индийцити ги обраха ,тц тц

Оценка:
-2 +13

Едни и същи бози
110 Отговор
Вече 30 години се надлъгват кой да извади кестените от огъня.
Ами , най -гладния.

Оценка:
-5 +9

Дърти
111 Отговор
Парапандий

Оценка:
-2 +5

СТАЛИН
112 Отговор
РУСИЯ Е ВЕЧНА-

Оценка:
-12 +8

дядо Боже
113 Отговор
*просто исках да разкажа истината за социализма такава ,каквато аз съм я видял*-казва синът на мастития комунист станко тодоров.Представяте ли си -син на комунист, да казва истината за тяхния социализъм и комунизъм и това ,ако не е парадокс и каквото искате го наречете .Раздаваха се куфарчета с пари ,разграбиха банките,приватизираха предприятия/печеливши/,създадоха групировки за изнудване на дребния търговец,създадоха комунистическа олигархия,която управляваше задкулисно държавата и господина ще прави анализ на социализма със социалистическия си мироглед.срам и безочие

Коментиран от #120


Оценка:
-24 +15

114
Този коментар е премахнат от модератор.
аз съм
115 Отговор

До коментар #29 от "Май":


с VPN, ще ми пръднат на дръжката на вратата

Оценка:
-0 +2

тракиец
116 Отговор

До коментар #103 от "Истината":


демек турски мелез

Коментиран от #141


Оценка:
-4 +4

МИЛЕЛА от Чолацовки
117 Отговор
Бесен Язовец ..това някво партизанско име ли й


Оценка:
-1 +5

118
Този коментар е премахнат от модератор.
Куку
119 Отговор

До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Борисов ли фалира,банките,държавните фабрики,селското стопанство.Лукановата зима,Виденовата зима.Пълен провал на Орешарски.БСП е партия на неможещи,мързеливи и крадливи хора.

Коментиран от #145


Оценка:
-27 +14

Ха ха
120 Отговор

До коментар #113 от "дядо Боже":


Кой те кара да четеш книгите му?Чети и препрочитай Винету.

Оценка:
-7 +21

121
Този коментар е премахнат от модератор.
киро
122 Отговор
Така е,комунистите са прави,те никога не лъжат,не крадат,не са убивали и сега не убиват и най-истинското е че знаят всички и всичко за тях,тоест няма тайни за тях

Оценка:
-8 +4

Тортила Флет
123 Отговор
Тази статия е наистина интересна и би трябвало да ни е срам че, живеем така.Колкото и да са силни тези личности те са единици
а ние защо сме го допуснали?Няма по -голяма сила от народа!

Оценка:
-4 +18

124
Този коментар е премахнат от модератор.
Даа..
125 Отговор

До коментар #87 от "эээээээ":


Свестните у нас ги наричат луди..

Оценка:
-1 +11

Хахахах
126 Отговор
Пълна идиотия

Коментиран от #129


Оценка:
-4 +2

Политолог
127 Отговор
Синовете на комунистическия министър председател, Станко Тодоров изпълзяха и започнаха да сипят недоказани неща

Оценка:
-9 +4

аз съм Веска
128 Отговор
НЕ ВАДЯТ КОМПРОМАТИ... ЗА ПУШКАТА .... ЩОТ ЩЕ МУ СЕ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА ПРЕД ЖЕНИТЕ . СТРАХУВАТ СЕ ДА НЕ ОБЕРЕ ПАК ГЛАСОВЕТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИЯТ ВОТ .
АКО Е ЗА ОБИРИ - ПАК МУТРЕСИ КОЛКО ЩЕШ , С МЕРАЦИ ДА ГИ ХАРЧАТ .
АЛБИГОЙЦИТЕ СА НАПРАВИЛИ СУМА МИ ТИ СМЕТКИ , ПРЕДИ ДА ГО МАРИОНЕТИЗИРАТ .
ИЛИ ПЪК ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА КРИМИ КОНТИНГЕНТА !?!
НЯКЪДЕ ДА Е УЧАСТВАЛ !?!
ИМАЙТЕ ВПРЕДВИД , ЧЕ 100 АЛБИГОЙЦИ ЗА РАЗНИЩВАЛИ СИТУАЦИЯТА , И ЛУДИ ЩЕ НАПРАВЯТ ВСЕКИ , КОЙТО ПОСЕГНЕ НА ПЛАНА ИМ .ПРОБВАЙТЕ СЕ .

Оценка:
-1 +1

Хаджиментов
129 Отговор

До коментар #126 от "Хахахах":


Абсолютно!!!
Напоследък започват да ни пробутват деца на бивши знакови комунисти, които ни облъчват с удобни на тях версии за станалото и ставащото, които са една мешавица от истини, полуистини и откровени лъжи.

Оценка:
-8 +6

Анонимен
130 Отговор
Скромността кради човека. Такъв е бил Тракиеца другаря Станко Тодоров. При Демокрацията е редно да се вслушване във Всеки. Не е крал Баща Му Станко Тодоров. Честен Човек е бил. Тракиеца е изстрадал за разлика от апашите от селата тукашни. Били гелмета, а ре убийци на собствения си народ. Мизия, Тракия и Македония... И Капитан Петко войводата тракиец християнин.

Оценка:
-2 +3

Анонимен
131 Отговор
Скромността краси човека. Българска пословица. Такъв е бил Тракиеца другаря Станко Тодоров. При Демокрацията е редно да се вслушваме във Гласа на Всеки. Не е откраднал копче, Баща Му Станко Тодоров. Честен Човек е бил. Тракиеца е изстрадал за разлика от апашите от селата тукашни. Били гелмета, а Те убийци на собствения си народ. Да живее Мизия, Тракия и Македония... И Капитан Петко войводата (Вечна му памет) тракиец християнин.

Оценка:
-3 +3

Истината
132 Отговор
1 : 1. Не всички комунисти са били ченгета, доносници, идвайки от Беломорието 1923 са искали да учат, да завършат висше образование и са се включили в партизански отряда. За безплатно образование, здравеопазване, за 8 часов работен ден. Много от тях идвайки през 1923 от вийната прокудени са били по на 2,3,4,10 годишни. И са болни, кой от захарна, порок на сърцето и др. Заболявания и кога печелят 1944 са се радвали, защото е можело да умрат. Нямали са средства за платено здравеопазване. Радвали са се, но радостта им е била до 1970 година, когато икономиката.. И 1980 си отидоха честни, скромни от този свят и от тях за Станко Тодоров.
Спокоен ден.

Оценка:
-2 +8

0099
133 Отговор
... и след идване на власт орез 1944 година много младежи тракийци е трябвало да отидат в Бургас да получат документ 'Борез против фашизма', но уви отказали са. И това за младите тракийци в ония години, как мислите вие, не са били скромни ли, дори и децата им са много, но минало свършено. Станко Тодоров е бил един от почтените, но не са между живите честните Тракийци, за много селяни са зли и татари, но кандилцето свети и днес по жилищата им, християни. Вярата не я даваме, както и скромността, честността на разни разбойници

Оценка:
-2 +3

Язе
134 Отговор

До коментар #36 от "Другия с коня":


Много точно. Никога не е късно за лустрация. Но, за всички участвали в управлението на БГ от 1944 г. до днес, без изключение. Не само за участвалите но и за най близките им роднини. Закриване на партиите на прехода и забраната им. Нулиране и рестарт. Цялата държавна система е за смяна. Преход нямаше, имаше грабеж и запазване властта на властниците от комунистическите фамилии. Ако някой си мисли нещо друго, бърка се.

Оценка:
-1 +7

Нерегистриран, гост
135 Отговор
След 1989 откраднаха парите на тракийците и си купиха хотели, къщи замъци в ГърцияГюмюрджина тогавашна, а потомци на тракийци не могат да отидат до тленните останки на дедите им, отиват, но не всички. Бяло море. Само на 10 км от морето, красоти.. казват... Кво знаят шопите. И удариха именно тях. За пари се продадоха. Всички сте в Гърция. И след 1944 при смяна на парите. Пили тракийци някои студената вода. Минало, но боли. А децата ги изгониха далеч. Цели векове Тракийци християни са челгари и затова нямат и са бедни. Продажници. Калин Станков, кога ви казва истини се примирете пред Бога.

Коментиран от #156


Оценка:
-2 +7

Язе
136 Отговор

До коментар #36 от "Другия с коня":


Много точно. Никога не е късно за лустрация. Но, за всички участвали в управлението на БГ от 1944 г. до днес, без изключение. Не само за участвалите но и за най близките им роднини. Закриване на партиите на прехода и забраната им. Нулиране и рестарт. Цялата държавна система е за смяна. Преход нямаше, имаше грабеж и запазване властта на властниците от комунистическите фамилии. Ако някой си мисли нещо друго, бърка се.

Оценка:
-1 +5

137
Този коментар е премахнат от модератор.
Доцента
138 Отговор
Тоя дядка една дума не каза за Доган.Ясно кой му пише поръчковите разкази

Оценка:
-7 +8

Язе
139 Отговор

До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Да и все още плащаме за заводите и фабриките който до една бяха не рентабилни и заробиха България и народа. В повечето заводи брака беше повече от останалата продукция. Тогава измислих 1во качество, 2ро качество 3то качество. На запад имаше само Качествено или брак. Цялата ни работа беше такава. Когато СССР умря и нямаше кой да ни изкопува не качествените стоки и индустрията фалира на момента, а Олигарсите комунисти окрадох и малкото останало що годе читаво. Честито...

Коментиран от #140


Оценка:
-8 +6

Anadolu Manafesi
140 Отговор

До коментар #139 от "Язе":


Нещо повече , много от стоките , които експортирахме тогава към СССР , всъщност бяха някаква форма на данък , който плащахме . Реално ги продавахме под себестойността им , а загубите предприятията , които ги произвеждаха , се компенсираха от бюджета и това е една от причините качеството да е толкова ниско .

Оценка:
-5 +5

Факти
141 Отговор

До коментар #116 от "тракиец":


А шопите (клана на Тато) са сърбомански незаконни шумадийски шайкачи! A мургавите търновски "боляри" (клана на Дим. Стоянов - Милко Балев - Огнян Дойнов) са си влашки мургавелки! През 1944-1963 Б-ия се управляваше от македонците (Г. Димитров, Червенков, Югов) и тракийците (Семерджиев-Чочоолу)! Манговците Тато+Кубъдънъ мразеха македонците защото не им даваха да крадат! През 1944-1963 кокошкарските кражби се преследваха жестоко, но се крадеше на държавно ниво (а не в лична изгода на грабещия) чрез законово одържавяване и конфискация! Докато Тато (и днешния му управленски клан-шайка) е свикнал безнаказано да мародерства, както го е вършил като милиционески бос след 09.09.1944!

Оценка:
-4 +7

Нощен ястреб
142 Отговор
Е така, като се разприказва някое комунистическо отроче и като почне да ръси мозък... Тия отдавна трябваше са на бунището, а те са по медиите... Ще има да чакаме поне още 30 години, докато се отървем от това племе...

Коментиран от #155


Оценка:
-4 +6

143
Този коментар е премахнат от модератор.
този
144 Отговор
е това е комунистическия гьонсурат и дебил от клана Тодорови вместо да се покрие някъде и да си мълчи след всичките злини за обикновения човечец които баща му е сътворил като величие то има мерзоста да се показва и да плямпа че и книга ще издавал

Оценка:
-4 +6

Град Трън
145 Отговор

До коментар #119 от "Куку":


Искаш да кажеш партията на козлодуйците

Оценка:
-3 +1

прав
146 Отговор
За съжаление Калин е райски прав !!!

Оценка:
-4 +4

Нищо лично,
147 Отговор
само питам, кой е убиецът и поръчителя на Луканов, Илия Павлов и т.н.,кой ги прикрива?!

Коментиран от #148


Оценка:
-0 +6

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ
148 Отговор

До коментар #147 от "Нищо лично,":


САМО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПОЛАГА. ....НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ПОРЪЧКАТА Е ОТ ЦРУ ИЛИ МОСАД. ...ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРУПИРОВКИ. ..ЦЕЛЕНАСОЧЕНО БЯХА ОБЕЗГЛАВЕНИ МНОГО ПРОРУСКИ БИЗНЕСИ. ....ДАЖЕ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ. ..НАПРИМЕР @КТБ @БЕШЕ ПЕЧЕЛИВША БАНКА С РУСКИ. .АРАБСКИ И БЪЛГАРСКИ КАПИТАЛИ. ..ФАЛИРА ХА Я С ЦЕЛ! !!ФАКТИ

Оценка:
-3 +4

Да уточним
149 Отговор
прикри или поръча?

Оценка:
-1 +1

Бай Курти
150 Отговор
Щом е гост на Маринкова е кристално ясен.Яко плюене и храчене по Борисов. Не си струва труда да чета тази помия.

Оценка:
-4 +6

От чужбина
151 Отговор
Този ако има сведения за престъпления на Б. Борисов да ги даде на прокуратурата. Ако отправя обвинения за прикриване на убийства без да има доказателства, то това си е чиста клевета и трябва да бъде осъден.

Оценка:
-4 +4

Майстор
152 Отговор
Прекалено много се фиксирате в Бойко Борисов, а това пречи на сериозната оценка. Не е светец, но не е и дявол. Може би по-малкиот гявол! Хората около него са 100 пъти по-виновни, защото слугуваха, крадяха, занимаваха се с интриги и не се противопоставиха. Цветанов, Фидосова, Главчев, ПКП, Цецка Цачева, Дянков, Горанов и мн. други.

Оценка:
-0 +4

153
Този коментар е премахнат от модератор.
СКОРПИОН
154 Отговор
"ДРУГАРЮ", КАЛИН ТОДОРОВ, И АЗ НЕ ЧЕТА ВАШИТЕ КНИГИ !ЧЕТА САМО КНИГИ НА ПИСАТЕЛИ, КОИТО МИСЛЯТ КАТО МЕН! СМЯТАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ ДА СЕ ЧЕТЕ ЗА ПРОСТАШКИЯ КОМУНИЗЪМ, ИЛИ КАТО ВИЕ ГО НАРИЧАТЕ СОЦИАЛИЗЪМ! ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВИ РАЗБЕРЕ: СПОРЕД МАРКСИСТКАТА ТЕОРИЯ, ЕТАПА НА РАЗВИТИЕ Е: ОТ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ КОМУНИЗЪМ! 45-ГОДИНИ БЯХТЕ БКП, А СЕГА СЕ ПРЕБОЯДИСАХТЕ НА БСП! " ДРУГАРЮ" ,ТОДОРОВ, ГОЛЕМИ АКРОБАТИ СТЕ, ГОЛЕМИ СКОКОВЕ ПРАВИТЕ, ИЗПРЕВАРВАТЕ ВРЕМЕТО: ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД, ДВЕ НАЗАД ! "ГОЛЯМ ПРОГРЕС ЗА БЪЛГАРИЯ !" .СПОРЕД МЕН, НЕ ЗНАМ Г-Н БОРИСОВ , КОЛКО МАСА УБИЙСТВА Е ПРИКРИЛ?! НО ВИЕ НЕ МОЖАХТЕ ДА ПРИКРИЕТЕ ВАШИТЕ: ДОЙДОХТЕ С ПРЕВРАТ НА 09.09.1944г.; ИЗБИХТЕ БЪЛГАРСКАТА ИНТИЛИГЕНЦИЯ, ЗА ДА ДОЙДЕ ПРОСТОТИЯТА НА ВЛАСТ; СЪЗДАДОХТЕ 86 НА БР. ЛАГЕРИ ПО СТАЛИНСКИ-ХИТЛЕРИСТКИ МОДЕЛ; ИЗБИХТЕ НАД 60 000 НЕВИННИ БЪЛГАРИ; ХРАНЕХТЕ ПРАСЕТА С ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ В БЕЛЕНЕ И ОЩЕ ХИЛЯДИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА МАЙКАТА СТОЛЕТНИЦА! ТОВА, " ДРУГАРЮ ", ТОДОРОВ, НЕ МОЖАХТЕ ДА ПРИКРИЕТЕ! ТОВА Е ВАШЕТО ЛИЦЕ ! НЕ Е ЛИЦЕТО НА Г-Н БОРИСОВ! И ЗА ДА ОСТАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА БКП СЕ ПРЕИМЕНУВА В БСП ! ЗА ТЕЗИ ВАШИ " ДОБРИНИ ", ДНЕС БКП-БСП Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН НА 05.05.2000г ЗА ПОЛИТИКО-КРИМИНАЛНОТО СИ 45-ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ! ПАРТИЯ С КРИМИНАЛНО ДОСИЕ ! КАКВА НАГЛОСТ; ЛИЦЕМЕРИЕ; ДЕБЕЛООЧИЕ ! НЯМАШЕ И КАПКА ИЗВИНЕНИЕ ! ПИТАМ СЕ, ЩО ЗА ХОРА ... ! СКОРПИОН!

Оценка:
-1 +1

БРАТО
155 Отговор

До коментар #142 от "Нощен ястреб":


До Нощем ястреб! Няма отърваване от тях брато. Те са като плевела троскод, нямат изкорняване! Там където стъпи комунист, цветя не никнат! Напаст Божия!

Оценка:
-0 +0

СКОРПИОН
156 Отговор

До коментар #135 от "Нерегистриран, гост":


Комунистите-социалисти са атеисти, и не вярват в БОГ. Техният "бог" е червеното знаме, което "роди" ги. Калин Тодоров пише книги?! Опитва се да манипулира обществото: Ето, виждате ли, БКП е чиста като утринна капка роса! Колко маса убийства е прикрил г-н Борисов?! А колко хиляди убийства е извършила БКП, "другарю" Калин Станков Тодоров?! Колко?! Ако започнем да броим, ще излязат най-малко над 60 000! Колко лагери на смъртта построихте на територията на една малка България, 86 на брой: под мотото:
"КОЙТО НЕ Е С НАС, ТОЙ Е ПРОТИВ НАС! ". Слагахте ни клеймото: " ВРАГ НА НАРОДА!". Днес сте седнали в студиото на ФАКТИ.БГ и говорите безотговорно, и си въобразявате, че българския народ е дебилен и инфантилен, както го наричат вашите партийни "другари"! Много"умници", събрани в една партия: ври и кипи !НАПИШЕТЕ КНИГА ЗА ИЗВРАЩЕНИЯТА И ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА НА БКП! Книга, която да се чете от целия народ! Дори и да не я напишете, историята говори! Историята никой не може да я погребе! Историята са хората, едни си отиват, други се раждат: и не всичко се забравя, " другарю", Калин Станков Тодоров! Най-вече тези които са проливали невинна българска кръв! "НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!" Народа вечно ще помни!!! Скорпион.

Оценка:
-0 +1

157
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Ивайло Калфин
Така евродепутатът от левицата Ивайло Калфин отговори пред "Тази сутрин" по bTV на упреците на лидера на БСП Сергей Станишев, че е напуснал мача в 90-ата минута.
Мачът свърши и започна нов!"

Още бисери
ТОП 5