10 Ноември, 2022 14:53 5 367 27

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Байдън има катастрофално управление (ВИДЕО)

  • огнян-
  • дъскарев-
  • сащ-
  • избори-
  • байдън

Републиканците не искат да си дават парите, а САЩ до момента са прехвърлили около 68 млрд. долара на Украйна, казва журналистът

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Байдън има катастрофално управление (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Байдън има катастрофално управление и благодарение на него Америка преживя най-голямото се унижение след Втората световна война. Говоря за позорното изтегляне на американските войски от Афганистан през август 2021 година. В момента САЩ имат най-високата инфлация от 40 г. насам. Америка влиза в рецесия. Престъпността е огромна в големите градове. 6200 мигранти на час влизат в Америка. Това трябва да се знае, а в същото време републиканска вълна не се състоя. Най-вероятно те ще вземат долната Камара. За Сената ще им е трудно. Три щата - Невада, Джорджия и Аризона, ще решат нещата за Сената. Имайте предвид, че 42 млн. бюлетини са пуснати по пощата преди вота. Това обяви пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ и предаването „Разговор“ Огнян Дъскарев, журналист и международен анализатор.

Попитан дали ще се промени отношението на САЩ към конфликта в Украйна, той каза, че явно има желание от страна на правителството на Байдън Украйна да започне да преговаря.

„След изборите в САЩ не смятам, че ще има промяна във външната политика за Украйна. Да, Русия се изтегля от Херсон. Това е много голямо събитие в световен план. Но не очаквам САЩ да промени вижданията си към Украйна. Със сигурност обаче ще намалят парите, които дават. Републиканците не искат да си дават парите, а САЩ до момента са прехвърли около 68 млрд. долара на Украйна. Републиканците няма да спрат парите, но едва ли ще са в такива мащаби“, добави журналистът.

„САЩ са разделени наполовина. Ако републиканците успеят да запишат по-добър резултат, така може да се блокира работата на Байдън. Президентът на САЩ напечата трилиони долари и с това вдигна инфлацията. Централната банка сега вдига лихвите, за да укроти инфлацията, а хората вече не купуват имоти“, добави Дъскарев.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НИКО

    40 9 Отговор
    ЕИ СЕГА ВСИЧКИ КОЗЯЦИ ЩЕ СКОЧАТ
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    30 4 Отговор
    🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷
    Бай изДън прати Фалуджа в Украйна 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 3 този е куку

    17 39 Отговор
    Не може да давате думата на тръмпоид ... той няма да е обективен
  • 4 Именит

    20 41 Отговор
    Катастрофално за съветския съюз, Байдън им сцепи главите с ракети HIMARS
  • 5 Русофил

    22 27 Отговор
    Фамилията на този напълно съответства на глупостите, които говори.
    Талпов би било още по-добре.
  • 6 Доростол

    19 29 Отговор
    Само като се види физиономията и е ясно - дърт комунист от дълбоката номенклатура.

    Коментиран от #20

  • 7 3592

    14 25 Отговор
    Хахаха, поредният разбирач /анализатор /гробокопач на САЩ.
  • 8 Павел

    2 2 Отговор
    Милена Димитрова Димитровград
  • 9 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    15 25 Отговор
    Огнян Дъскарев, говори глупости. За провала на САЩ в Афганистан, са виновни поредица от американски президенти ... Обама. Тръмп и чак накрая Байдън. Че даже и техните предшественици Клинтън и Буш. Американското изтегляне от Афганистан беше договрено от Тръмп, Байдан просто изпълни договореното от предишен президент.

    Същото е и с печатането на долари, отговорни са няколко президенти, то започнало много отдавана още през 1946 г. и нкоога не е спирало. Но след 2008 г. количеството на печатаните долари беше прекалено голямо и именно започналото през 2008 г. печатане на долари е ОСНОВНАТА причина за сегашния голям скок на инфлацията. А не коронавируса и войната в Украйна.

    Другия голям световен проблем е пренаселеноста на Земята с хора. Съвсем скоро на Земята се появи 8 милиардния човек. Нашата цивилизация се бори с незначитрелни проблеми като метана отделян от кравите. И каквоо количество СО2 е допустимо. Но учените на Земята не знаят, каъв е допустимия брой човеко население на Земята. Не занят дали е 10 млрд., дали е 1 млрд, дали е 5 млрд....

    Една ОГРОМНА държава като САЩ, която има огромна територия 3-та по-големина в света, икономиката, на която може да издъжи без внос. Защото си има всичко, има си нефт, газ, въглища, желязо, алуминий, компютри, световните финанси=банки, земеделие ... Такава държава не пропада изведнъж за някакви си 2-3 години. Проопадането на такава държава продължава десетки години и е започнало много отдавна може би някъде ок

    Коментиран от #24, #25

  • 10 Читател

    28 10 Отговор
    Днес е 10 ноември, 33 години депопулация, деградация, унищожение на всички свери на нашето общество, кражби и измами това вече 33 години така наречената демокрация.Бог да пази България

    Коментиран от #14

  • 11 червен путинист

    11 32 Отговор
    Хората в САЩ имат морал и подкрепят помощта за Украйна!!!
  • 12 Чепарев

    9 20 Отговор
    Дъска, пий пърцуцата и не ми се прави на разбирач. Ти изобщо не подозираш очевидно, какви са целите на Щатите.
  • 13 дрът комунист

    4 23 Отговор
    Тази дъска откъде я намерихте? Важното е, че плюе по Байдън. Вгледайте се в катастрофалното положение на рашата и на рашистите, оставете ги американците.
  • 14 997

    15 6 Отговор

    До коментар #10 от "Читател":

    33 години псевдодемокрация, наложена ни от цялата комунистическа измет.
  • 15 Жокера

    19 2 Отговор
    Ами зле е е този Бай Дрън.Днес каза сам за себе си в трето лице,че е екстремист.Луда работа...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 КРОКОДИЛА

    3 8 Отговор
    ДОЛО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИСЧАДИЯ - ДОЛО РАДЕВ - ПОДЛЕЦА ...........................
  • 18 Жозеф

    2 6 Отговор
    Е, щом Дъскарев е казал! Опа, кой беше тоя?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ффф

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Доростол":

    Bие с нищо не се различавате от комунистите , даже вече зовете за убийства и Белене за “русофили“ Евроатлантизмът събра в едно комунизъм и нацизъм .
  • 21 Я Я Я Я ДА

    0 3 Отговор
    ЗА НИНОВА 100 ГОДИНИ - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ...............ВЕДНАГА - ЛЪЖЕ И КРАДЕ ..........................................................................................................................................................................................
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Я Я Я Я ДА

    0 3 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НЕ Е КАЗАРМА - БЕ РАДЕВ - Я СЕ МАХАЙ ............................................................
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Франк

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ=ДПС=ВМРО":

    Ето как Байдън напусна Афганистан: На 1 срещу 2 юли 21  американците бягат от огромната база Баграм. Те не казват нищо на местните военни. На двете огромни писти американците изоставят десетки джипове, хеликоптери Апачи, безброй скъпа военна техника. После изоставиха колосалното амер п-во крепост за 1 млрд дол платени от амер данъкоплатци. Вместо да използват двете писти в Баграм, американците се натикаха в малкото кабулско летище, където ислямските терористи убиха 11 амер войници и около 140 афг цивилни. При посрещането на останките на амер войници Байдън няколко пъти си погледна часовника. Американците за пръв път в историята си изоставиха други американците - стотици в Афг на съдбата им. Същите изоставиха флашките с личните данни на хиляди афганистанци, които им помагаха през годините - пак на съдбата им при  талибаните.  Пентагонът на Байдън изостави оръжия за невероятната сума от 82.9 млрд дол на талибаните. Сега оръжията са в Русия, Китай и Иран. Това е нац предателство, което се наказваше от военен съд в неполиткоректните времена. Ти си невеж, нищо не знаеш. 
  • 26 стоян георгиев

    0 2 Отговор
    как си приличат путлерасите,даже и визуално.видиш ли червендалест алкаш с прическа тип 1986 година и дрехи пак от тогава няма къв друг да е.тои е задължително експерт по путинословие.еи го и тоя.баидън го мразили в сащ ,а спечели пак изборите...много пари дал за украина ама тва е волята и на двете големи партии в сащ.абе специалис ама да намали пиенето щото как му се пукат капилярите от високото кръвно не е на добре.
  • 27 Навалний

    1 1 Отговор
    Още един 4 хилядник!