Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 15:20 2 482 52

Пламен Данаилов пред ФАКТИ: Трябва да имаме ясна политика за демографията в България, защото се топим! (ВИДЕО)

  • пламен-
  • данаилов-
  • демография-
  • магнитски-
  • списък-
  • сащ-
  • избори-
  • емисии

Ако прокуратурата реши да се задейства, има за какво да се хване и да започне да работи по втория списък „Магнитски“, каза той

Пламен Данаилов пред ФАКТИ: Трябва да имаме ясна политика за демографията в България, защото се топим! (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Трябва да имаме ясна политика за демографията в България, защото се топим! По последните данни смъртността у нас е около 150 000 човека за 2021 година, а живородените деца са под 60 000. Само за тази година сме 90 000 разлика в минус. В тези числа не слагаме миграцията на българи, които напускат. В България по статистика и прогнози на ООН в края на века ще бъдем под 3 милиона души. Представяте ли си как ние ще изчезнем, ако не обърнем внимание на този проблем сега и не го поставим като приоритет за всички политици. Трябва ни цел поне 100 000 новородени деца. Ние няма как да го постигнем, ако не направим така, че да се полагат максимални грижи за новите родилки, ако не се обърне внимание на инвитро процедурите. В България има няколко стотин хиляди човека, хиляди семейства, които не могат да имат деца. Това трябва да стане държавата политика. А парите, които ще вложим за справяне с демографията, ще са най-добре инвестираните пари. Няма по-добра инвестиция от тази да се инвестира в човешкия капитал, в здравеопазване и образование. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Пламен Данаилов от „Има такъв народ“.

В коментар за списъка „Магнитски“, той каза, че е важно българската прокуратура да си вземе поуки. „Ние няма как да повлияем на страна като САЩ. За да влезе някак даден човек в списъците, техните интереси по един или друг начин са били накърнени. В първия списък нямаше конкретика, но в този, който е сега, има конкретни числа, с конкретни събития за лицата, които са в този списък. Ако прокуратурата реши да се задейства, има за какво да се хване и да започне да работи по втория списък“, каза той.

Попитан дали у нас има порочни схеми в търговията с въглеродни емисии, като се визира мащабната акция в страната с участието на европрокурори, той каза, че това е изключително доходоносен бизнес.
„Цената на емисиите в един мегават в Европа е в пъти по-висока отколкото в Щатите. Причината е в това, че цената на емисиите в Европа се търгува на фондова борса като финансов инструмент. В САЩ не е такъв механизмът. Там държавата го налага като политика и цената се определя с решение на Сената. След това се задължава правителството да събира тази такса или данък, зависи как се погледне. А в Европа цената е качена на фондова борса, където има всякакви финансови спекуланти, казвам го в добрия смисъл думата, но все пак те се опитват изкарат пари от това. Без да са производители и без да търпят негативи. В себестойността в момента на един мегават електроенергия емисиите са около 250 лева. Просто се отваря такава възможност дадени хора да печелят от търговията. Представете си за какви суми става въпрос, когато говорим за милиони мегавати произведена електроенергия. Най-накрая този начин на формиране на цената на електроенергията го плащаме ние, хората. Дали през покупката в магазина, или през тока в сметката в края на месеца и т.н.“, каза още той.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миризлив пор

    38 3 Отговор
    Топим се, заради нашия "бизнес", не се дават реални заплати и младите хора са си работещи бедни. В един момент осъзнават, че могат да работят някъде другаде за по добри пари и да живеят добре, изнасят се и децата се раждат там. Ако не се притисне бизнеса да дава заплати, то никой няма да гледа деца тук.
  • 2 Русофил

    20 22 Отговор
    Българите са бедни и се топят защото ги управляват руски слуги.

    Коментиран от #10, #11

  • 3 Сталин

    31 13 Отговор
    За 30 години западна демокрация,българина беше превърнат в жалък безправен и нещастен роб който само обслужва дебелите з@ дници на западните мародери.За 30 години българите намаляха з 3 000 000 души това е най големия геноцид в историята на България

    Коментиран от #19, #24

  • 4 Емо

    34 0 Отговор
    След 20-30 г. демографската криза ще доведе до липса на пари, тъй като по-малко хора = по-малко данъци и по-малко ДДС. Може и да е за хубаво. Държавната и общинската администрация ще понамалее доста, вече няма да има пари за издръжка на 700-800 000 хрантутници. Няма да има и пари за пенсии, защото няма да има и работна сила, която да плаща достатъчно осигуровки. Може тогава някои политици да се осъзнаят, може и тогава малко повече хора да се осъзнаят и да спрат да гласуват за този, който ги лъже най-добре по телевизията. Всички няма да изчезнат, може би това е съдба, карма - глупавите нации са осъдени да страдат. Под глупави имам предвид такива, на които им вдигат цените на млякото двойно и те си траят. И такова, на които като им вдигнат цените, вместо да вдигнат барикади и бесилки по стълбовете, седят и чакат някой да ги оправи.
  • 5 089954

    14 4 Отговор
    Този да вземе да прави деца , а не да дава акъл .Аз моите съм ги отгледал и изучил .Дали беше лесно , ами не беше , ама стиснах и успях . Вярно е че не карам мерцедес , но дадох нещо на държавата

    Коментиран от #13, #46

  • 6 хххх

    12 7 Отговор
    От къде го изкопаха пак граф Дракула?? Тези слафчовците са много противни! Пак се натискат за питката.
  • 7 Народния Трибун

    14 3 Отговор
    Но в коя страна капитализма не е див и варварски???
  • 8 демоГраф

    2 15 Отговор
    Топи им се на някои акъла. Лихтенщайн са 30к калпаци и не бият тъпана че изчезват. В България все на някого нещо му е криво. Сега в Русе например не можеш да се разминеш от хора и коли и няма къде да спреш колата си да не говорим за паркиране . Какво искате - да се прескачате като хлебарките ?
  • 9 Държава без хора, но с много хазарт

    28 1 Отговор
    В днешния брой на Факти има и друга статия, в която се казва, че бездомните в България са 10 000. Предполагам, че цифрата е занижена. Вижда се, че са много само по софийските улици и подлези. Малка шепа богати бандити управляват всички нива на държавата. Останалите са просто тор. В един момент и торта започва да бяга от смръдливия обор. Българските богаташи нямат социално мислене - навремето Софийския университет и сградата на БАН до Народното Събрание и още много други сгради са построени с дарения на богатите братя Евлоги и Христо Георгиеви. А какво са построили българските милиардери? При толкова бездомни, къде са построените от тях социални жилища, къде е създадената мрежа за безплатни кухни за бедни и хора с ниски доходи? Наистина сме разграден двор. И всички си мечтаем за здрава ръка. Но ако здравата ръка е на някой си Божков или на друг подобен жесток богаташ? Тогава какво ще правим? Впрочем, хазартът в България трябва да бъде забранен за местните жители, както е направено в Монако. Все отнякъде трябва да се започне.
  • 10 куку

    17 13 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    през социализма бяха 9млн.българи...при НАТО и сащ 6млн....за какви руснаци говориш...?
  • 11 Мим33

    10 12 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    Точно обратното е,топим се защото еврозапада ни управлява и командва,барабар с америте...
  • 12 Верно ли

    12 8 Отговор
    Ми така е, "демокрация", какво да правиш! Западните ни приятелчета ни осигуриха "прекрасно" битие - всячески се опитват да ни занулят, било то с отровна храна, било то горейки боклуци на територията, било то с най-ниски доходи в целия ЕС, та и по-ниски от някои африкански страни, а сега искат да ни включат като пушечно месо и срещу рашките... Както казва Мравояда - нашите "съюзници", дето трябва да им обли.ваме дир.иците денонощно!!!
  • 13 малка ракия

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "089954":

    Дайде да дадем, и аз така гледам кокошки.
  • 14 Някой си

    11 1 Отговор
    Защо се спори за социализъм и демокрация,когато са важни управленските фактори.Погледнете бившия соц лагер.Държави градини с икономика.Обаче има държавници а не глупави назначени от всички посоки дерибеи,които превърнаха демокрация в брутална анархия.Продължавайте да не гласувате и да псувате.
  • 15 Анонимен

    7 0 Отговор
    Ти гледал ли си животни да коментирате. Всеки за себе си е прав, както животновъдите, така и бизнеса им и всичко е миш маш. Не могат да плащат 1200 лева заплати осигуровки и бягат младите, а бизнесмени търсят пенсионери за 600 лева, но и те не са съгласни. Здравето е на старини по важно от тия 600 лева и така се въртим от 20 г в един омагцосан костовски царски тройната коалиция на абв герб пп и сие кръг, та на хората им дойде до гуша. А може би целта е тази, да измрат и кой уцелее да живее.
  • 16 Анонимен

    7 0 Отговор
    От едно и също повтаряне от години, днес 40 г от системата се радват, ще вземат 20 заплати и ще си купят в големите градове жилища. И кой ще остане в провинциите и селата, бойковите няма да му мислят, те си оправиха живота и костовите и царя и абв и всички до сега, молят се новите и те същото, да се накрадат и да си купят имоти на запад. Няма будали. Парите са в Нс, министерства и полиция, навсякъде парите не стигат за сенейства, деца и цели квартали християни са стари ергени явно така се втълпяваше на женските майки и те се омъжиха за строители ромитурци. Всички сте популисти. Лъжете като ромскикатуни. Те са ромляните над вас вече.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Закон : Булките

    3 2 Отговор
    да пускат безплатно !
  • 19 комунобизнесмен

    10 6 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    В България никога не е имало западна демокрация. От 1989г. до днес тече т.н. "преход", който не е никакъв преход, а постсоциализъм от постсъветски тип, развиващ се паралелно с руския – власт на ченгесаро-олигархични кръгове и мизерия.

    Коментиран от #21

  • 20 Столипиново бай Асан

    5 3 Отговор
    Правете като нас..........по 10-15 паткана
  • 21 А , как да не е имало

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "комунобизнесмен":

    Ами онова с маските , КПП-тата , домашния арест и инжекциите какво е?

    Коментиран от #25

  • 22 НИЕ

    11 1 Отговор
    Тя политиката е от ясна по ясна на целия български народ. Оставихме си живота и бъдещето в ръцете на хора, които нямат морал, нямат никакъв политически опит, нямат силно развито чувство за българщина, а имат само силно развито чувство за лакомия и далавери. оставихме в тяхни ръце цялата мощ на държавната власт, за която ние плащаме и с нея те ни притискат , манипулират и налагат. ТОГАВА РАЗБИРАШ, ЧЕ С ДЕБЕЛАТА СИ ГЛАВА НЯМА ДА РАЗБИЕШ ТАЗИ СТЕНА, СЪБИРАШ СИ БАГАЖА И ТЪРСИШ ЗЕМЯ , В КОЯТО ЗАКОНА Е НАД ВСИЧКИ ЗА ДА ЖИВЕЕШ СПОКОЙНО. а тези същите човечета отдавна са се изнесли, просто на теритотията наречена България си въртят далаверите и скубят раята. И ТОВА СЕ ОТНАСЯ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО СА ИЛИ СА БИЛИ НА ВЛАСТ ОТ 1990 г ДО ДНЕШНИТЕ ТЪЖНИ ДНИ.
  • 23 Бай Тошо

    8 6 Отговор
    При мен бяхте 9 млн. , ама вий демокрация дирите
  • 24 Тия хора не са

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    умрели, а са емигрирали в други държави за по-високи заплати. След 45 затворени граници и нисък стандарт на живот това е нормално. Сега масово умират хора родени 1940-1950 които са били раждани по 140 000 в година, а не са могли да емигрират като са били млади поради затворени граници и сега си заминават по възраст.
  • 25 комунобизнесмен

    2 4 Отговор

    До коментар #21 от "А , как да не е имало":

    Същите КПП-та и маски, както в единороската държава. Само инжекциите бяха друга марка.

    Коментиран от #26

  • 26 Инжекциите

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "комунобизнесмен":

    бяха по-големи, вътрешен диаметър на иглата 7,62мм.
  • 27 ПРИЧИНАТА Е

    3 1 Отговор
    Българска ЗЕЛЕНА КАРТА ЛОТАРИЯ. 50 000 годишно.
    Украйнци НАЙСТИНА ЖЕЛАЯЩИ ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ.
  • 28 Механик

    8 4 Отговор
    Топим ли се? Ами топим се. Тридесет и три години се топим, ама ни убеждават, ,че живеем все по-добре и по-добре. И ние вярваме. Нали за това скачахме като орангутани по площадите?!
    "За бога братя, не купувайте!" помните ли тоя слоган? Аз го помня. Тогава не купувахме, щото ни казаха ,да потърпим 5-10 години и ще потече мед и масло. Заради 10 дкара земя, на децата ми не даваха детски, щото съм бил богаташ.
    Помните ли планът "РАН-ЪТ"? Аз го помня и помня как едни СДС-ари квичаха от възторг тогава от тоя план.
  • 29 проф. Хаджихасанова

    3 7 Отговор
    България не е Индия. Населението си е достатъчно. И без това градовете на България са претъпкани от хора и автомобили. Няма накъде да расте като бройка повече. Словения са малко над 2 милиона и не думкат тъпана че изчезват и са си твърде добре.

    Коментиран от #30, #38, #44

  • 30 Богата

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "проф. Хаджихасанова":

    Норвегия която вече е първа в снабдяването на ЕС с природен газ, е 5,5мил. население. Карат елколите, продават нефт, еленергия, дървен материал и са си добре.
  • 31 НТД

    5 2 Отговор
    В годините 1952-53-54 година е имало беби бум - са раждали се 220 -230 000 деца на година, сега тези деца са на 70 години, и като им помогнаха пандемично да намалеят и при ниската раждаемост и голямата миграция от България, какво трябва се обяснява.... държава с изчезващо население
  • 32 Има ясна политика ка да нема

    7 1 Отговор
    2 мил обслужващ персонал и 100 000 баровци и тва ше е новото нормално

    Коментиран от #36

  • 33 България

    5 5 Отговор
    Е изгубена държава. Територия, която ще бъде населена от роми, турци и виетнамци до 30 гофини. Който е умен се спасява и бяга отрано.
  • 34 Нова

    7 3 Отговор
    Само римляните и турците раждат в бг, като по-разтропаните от махалите ходят в германия да раждат за деЦки. Останалите напуснахме преди над 20 год. И децата ни са родени в чужбина. И няма изглед за връщане. В България липсва чувството на принадлежност и общност. Всеки сам се оправя, а другите кучета ги яли. И плоския данък има роля. Един харчи за яхта и нов джип спестените данъци, а друг живее работещ бедняк без перспектива за жилище, кола, почивка и т.н. за деца изобщо не остава. Има и Мъже, които чакат жените им да ги издържат. Жените нямат сигурност и затова раждат със зор 1 дете макс. Само с мъж на място и работещ, и печелещ достатъчно, биха рискували да имат 2 деца. А итн яловци и джендърасси сега се сетили за проблема. Какво направи Слави от Крисия - татуирана, похабена, покварена, а толкова млада

    Коментиран от #35

  • 35 истина ти казвам

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Нова":

    Така е! Със трици маймуни не се ловят Данаилооов!
  • 36 В грешка си

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Има ясна политика ка да нема":

    Българите сме началници. За обслужващия персонал ще си купувате роботи . Евтини са - към 20 000 долара.
  • 37 За да спрем да се топим трябва

    2 9 Отговор
    немедлено да се вземат следните мерки:
    -Да се изгонят от страната всички руски агенти на влияние - или в русия или в пандиза. Да се затвори руското посолство и изгонят всички шпиони - техни и местни.
    - Държавната машина да се прочисти от партизаните на ГЕРБ, ДПС, БСП и други руски партии!
    - Да се направи пълна инвентаризация на откраднатите от държавата активи, корупционните модели да се затворят.
    - на местните руски петоколонници да им се постави ребром въпроса какви са:
    българи или руснаци. На последните да им се организира голяма безплатна екскурзия до русия !
    Така спестените 10 млрд.лева/Нинова каза, че се крадат 10 млрд на година/ годишно да отидат за инвестиции в работни места на млади хора, да им се осигуряват ниско лихвени заеми покриващи 80% от цената на жилището, безлихвени заеми до 20 000 евро, за раждане на дете в работещо семейство над основно образование да се плащат еднократно 5 000 евро, децата да ходят безплатно на ясли, градини , училища!
    И т.н. и т.н. ! А да видим тогаз няма ли да скочи раждаемостта !
    И русофилите тогава ще паднат с 1000% и без тях работата ще потръгне, защото няма да има кой да сее раздори сред българите!

    Коментиран от #39, #42

  • 38 Ужас безкрай

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "проф. Хаджихасанова":

    Градовете са претъпкани, а селата пусти. Защо ли? И добре ли е това? Ако днес населението е достатъчно, утре ще бъде необратимо недостатъчно.
  • 39 бобо

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "За да спрем да се топим трябва":

    И още - да се затворят всички американски бази; да се преустанови златната концесия; да се закрият разните НПО-та и фондации; да се даде път на младите, а не в администрациите да лежат пенсионери на държавна заплата; да се съкрати държавната администрация поне наполовина; има и още....
  • 40 милия колко е загрижен

    0 0 Отговор
    само предизборно циганите растат ще запълнят липсите такава е политиката на всички ви вече 15 години
  • 41 ехооо

    1 0 Отговор
    правете деца бее а не се занимавайте с глупости ами ангажирате и нашето внимание,да трудно е знам го да гледаш деца и да ги изучиш в българия няма степендии за добрите спортисти както ни за завършилите с пълно отличие средно за българските вузове
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ха ха

    0 0 Отговор
    Поредният "думограф"! Абе, кога политик се е заел с нещо и го е оправи? Я, у лево!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Империализмът , пардон (глобализмът) подтиква нашите деца-младежи към голяма трудова заетост. Политиците с техните лозунги, превръщат младите хора в "работохолици". Не им остава време да се веселят истински, да любят силно по ботевски. В резултат трудно и често случайно, създават семейство. Затова нямат и ДЕЦА. За едно дете не говорим, макар че и то скоро ще е проблем.
    Младежта трябва повече внимание да обръща на веселието и на живота, ще има време по- късно да работи да се наработи.
  • 46 Емо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "089954":

    Дал си пушечно месо на държавата, което да експлоатира, да смуче парички от него, и накрая да го захвърли. Не разбрахте ли, че като прамите нещо за държавата, купувате с вашите пари въжето, с което ви бесят?
  • 47 ДАНАИЛОВ

    1 0 Отговор
    ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ И СОБЪРКАНИ ПОЛИТИЦИ ПОЗВОЛИХТЕ ДА СЕ РАЗВИХРИ СТРАХОТНА ИНФЛУАЦИЯ БИЗНЕСА НАТРУПА СВРЪХ ПЕЧАЛБИ С ПОМОЩА НА ПОСЛЕДНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ВМЕСТО ДА ПОВИШАТ ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БИЗНЕСА СИ ВКАРВА ПАРИТЕ НА ВЛОГОВЕ В БАНКИТЕ КОЕТО ДОРИ И ЛИХВИ НЕ НОСИ НА БИЗНЕСА ВМЕСТО ДА ГИ ИНВЕСТИРАТ В РАБОТНАТА РЪКА И ТЕХНОЛОГИИ ТЕ ОБЛАГОДЕТЪЛСТВАТ БАНКИТЕ ЗА ДА ГИ РАЗДАВАТ ЗА ЗАЕМИ С ОГРОМНИ ЛИХВИ ОСОБЕНО ЗА ЖИЛИЩА .ТАКАВА ИКОНОМИКА СБЪРКАНА НЯМА НИКЪДЕ В СВЕТА ЗАТОВА НЛАДИТЕ СА НА ТЪЛПИ В ТЕРМИНАЛ 2 С ЕДНОПОСОЧНИ БИЛЕТИ НА НИКОЙНЕ МУ ПУКА ПОЛИТИЦИТЕ И ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ ОТ П.П. СА КАТО ПОПОВЕТЕ ТЕ КАЗВАТ НЕ НИ ГЛЕДАЙТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИМ А НИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ПЕЕМ САМО ЛЪЖИ И БОРБА С НЯКАКВА КОРУПЦИЯ .КОРУПЦИЯТА Е ИМА ОЩЕ КОГА ФИНИКИЙЦИТЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ПАРИТЕ И Е РЕДОМ ПО ЕВРОПА ТАМ КЪДЕТО ИМА МНОГО ПАРИ Е ОГРОМНА НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ НИЕ СЕ ЗЛЕПОСТАВЯМЕ САМИ ПРЕД ЕВРОПА И СЕ ТОПИМ САМИ .КАК ЩЕ ОСТАВАТ В БГ СЪС ЗАРОБВАШИ ЛИХВИ ПО КРЕДИТИ ЗА ЖИЛИЩА И ВИЖДАЙКИ РОДИТЕЛИТЕ ТРУДИЛИ ПО 45 ГОДИНИ ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ ПО 450ЛЕВА ТОВА Е ПЕРСПЕКТИВАТА ИМ А ВИЕ ДАНАИЛОВ КАТО ЛЪЖЕТЕ БЕЗКРУПОЛНО С ДРУГИТЕ СИ СЪПЪРТИЙЦИ ЗАЩО СМЯТАТЕ ,ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЕРВА НЯМА БАЛАМИ ВЕЧЕ ВИЕ НЯМА ДА РЕШИТЕ С ВАШАТА ПОЛИТИКАТА С ДЕМОГРАФИТА В БЪЛГАРИЯ ДОКАТО НАСЪРЧАВАТЕ САМО БИЗНЕСА И ТО ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ПОМОЩ ИЛИ НЕ А ПО СИНПАТИИ И НА КАЛПАК ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПРАВЛЯВАТЕ САМИ СЕБЕ СИ ТОЛКОВА СТЕ ХАБНИ КАМО ЛИ ДЪРЖАВАТА НИ!
  • 48 Анонимен

    0 0 Отговор
    Капитализма не е див и варварски на запад. В Бг питай тия, които след завършване на образованието какво им е било, по хотели на морето не ви дават заплати, пияни в хотелските стаи, дрогирани, върнаха се по родните места, а бяха преди 15 завършили висшето и товариха тирове 2 момчета, едното приятелпе торче и българчета, по 12,15 часа и на ръка 20 лева. Много са, да си стоят на запад, в българия не е място за живеене, гледат на бойко хората българските мюсюлмани, синаПов, синаБов, Дикме в пампорово хотели, синапов е прост, но е много добре, пожарна, баце го направи зам кмет и там те си знаят, а и той си е казвал, от къде са му парите, кражби, далавери, но няма, кой прокурор, защото всичко работеше и работи за дпс герб бб ццббцвк
  • 49 Анонимен

    0 0 Отговор
    Бойко даваше на хора като синаБов, чавдаров крави и животни. Тези като чавдаров от нищо не разбират, да бе ги дал, на който разбира от животновъдство, но и да им дадат, те чакат отвъдното, поболяха се от неправди, а им е в кръвта и са умни, силни, издръжливи в огъня, издръжливи на работа, но с тоя възродителен процес от Иванкостовонвреме се запична уволненията намспец полицията и млади напуснаха тоя свят, а бойко още иска и държи старчет от ипон и мвр, пенсии, заплати, радват се, че получавали 500 и др 20000,а останалите работят и не за 600 лева на месец и от там разликата е огромна. 33 не ги осигуряваха и пенсии нищожни на много еродирани хора и така народа в някои случаи е изнервен. От костова започна голямата безработица със закупувабето на фирми. Бе извършен геноцид. 85% мюсюлмани и 15% българи, в региона н а
  • 50 ХХХХ

    0 0 Отговор
    Претъпкани са градовете, защото герб ги докара от селата в града. А те нищо лошо, българи и мюсюлмани 3,4 поколения не са учили, или до средно, а и на село от пиле и мляко. И днес купуват жилища в големи и малки градове. Бизнесмени са. Работливи са бългмохамедани и са единни, назначават си техни хора, и също навсякъде в Държавни полиция и поделения или деца на номенклатурата дирвктори българи, децата им, чрез азис кмета с връзки и пари, а българина над 35,49 с тия 300 евро как да гледа жена деца, а и отгоре се спускаха, били джендъри, и др думи не за публикуване, гей били българите и бедни, те кво искат, хамбари пълни, по 4 жилища и 10 дк земи
  • 51 За протокола

    1 0 Отговор
    Демографските мерки не са нещо, което да се решава на парче. Нужна е цялостна държавна политика и действия на много министерства. Трябва да се изработи дългосрочна програма, в която да се включат комплексни мерки за образование, възпитание, материално стимулиране, кариерно развитие, социално-битово осигуряване, социална сигурност и т.н.
  • 52 Тома

    0 0 Отговор
    Ние пък ромеите се множим и такива данъци ток вода не плащаме въобще.Сега ще вземем едни 150 лв за изборите и оп са.Българите да му мислят