11 Май, 2023 16:07 5 440 25

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Предупредих, че при подходящи условия ДПС първи ще се отрекат от Гешев (ВИДЕО)

  • николай хаджигенов-
  • бойко борисов-
  • дпс-
  • герб-
  • иван гешев-
  • сарафов-
  • атентат-
  • мария габриел

ВСС е на Борисов и ДПС и в момента, в който главният прокурор им стане ненужен, ще го похарчат, казва юристът

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Предупредих, че при подходящи условия ДПС първи ще се отрекат от Гешев (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Нека да гледаме на кандидата за премиер на ГЕРБ Мария Габриел като на европейски комисар. За какво отговаря тя - за дигиталните технологии. И в същото време виждаме как всичките хакерски руски атаки влияят в Европа. Какво е направила тя? Пропагандата у нас победи. Учудва ме поведението на всички гербери, защото те никога не правят нищо различно от волята на божеството Борисов. Това чуваме и от Мария Габриел. Тя веднага повдигна темата за Иван Гешев. А след това и ДПС се изказаха, че биха подкрепили. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Николай Хаджигенов.

„Аз предупредих още през 2020 година на площада, че в момента, в който се стигне до подходящи условия, ДПС първи ще се отрекат от Иван Гешев. Пунта мара е всичко, че веднага се повдига темата за бъдещето на Иван Гешев. В момента, в който Гешев им става ненужен, ще го похарчат. Съставът на ВСС, който е с изтекъл мандат, два пъти отхвърли подобни предложения. ВСС е на Борисов и ДПС. Ако те решат, Гешев може направо да не се връща от Щатите, а да поиска политическо убежище. Това е типичният Борисов, на който, за съжаление, променливите демократичните сили позволиха отново да яхне белия кон и да се разхожда в парламента. Крайно време е Гешев да даде устни указания на подчинените си и да почват да ги задържат… Вижте, просто е. Цялата сага с Иван Гешев започва и свършва във ВСС. Всичко останало като съдебна реформа може да стане с желание и знания, ако има воля“, каза още Хаджигенов.

Попитан как гледа на това, че се коментира, че Иван Гешев може да направи партия, той каза, че Гешев няма бъдеще в политиката.

„Как ще създава партия, след като самият Гешев няма бъдеще. Както нямаше и минало. Гешев има само настояще, но и то вече е много рисково. Помните ли какво се случи с Никола Филчев, след като вече не беше главен прокурор. Пратиха го в Казахстан. И пак бе така - хем да го махнат, хем да не е в обществото, което не го искаше. Гешев няма да оцелее. Той няма политическо бъдеще. Нали и Цветан Цветанов опита сам. Но Цветанов имаше пари, а той прави и структурите на ГЕРБ, защото му минаха през ръцете. Но сам не можа да се справи. Каква партия от Иван Гешов, това изобщо не е сериозно за обсъждане. Ако махнат Гешев, има хора в прокуратурата за неговия пост. Задкулисието обаче вече няма да направи грешката с Цацаров, защото той се оказа умен и не им позволи да му стъпят на врата. При Гешев не е така, някой като него ще си намерят, като Боби Сарафов, за да могат да му упражняват влияние. Според мен извършител на атентата срещу Иван Гешев е самият Иван Гешев. Тези, които го направиха главен прокурор, плашат по различен начин“, каза още той.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    45 4 Отговор
    ДПС ще жертва Гешев и ще тури друг свой човек.
  • 2 Сменям си ник-а

    39 2 Отговор
    А някой замислил ли се е, че Гешев е предложен от ДПС
  • 3 Читател

    27 19 Отговор
    Тоя и сестра Г. яхнаха протеста и влезоха за кратко в парламента, спомням си го тоя алчния адвокат как ходеше из пленарна зала като богоизбран
  • 4 мафия

    29 10 Отговор
    на гроб вяра не може да се има съдебният съвет са марионетки на гербдпс мафията и гешев ще остане непокътнат , иначе ония може да се разприказва за мата хари Барселона и т.н

    Коментиран от #11

  • 5 Мравинчо

    19 7 Отговор
    Как така не си загърнал угоена от спечелени дела за бхк гушка с някое мъжкарско шалче?
  • 6 Ами...

    22 16 Отговор
    Глупостите Хаджиментови. Ни ББ махнаха тия тройни клоуни, ни ГЕРБ, а доказаха, че всичко останало е в пъти по-зле. Загубиха две години на страната.
  • 7 Подменена съдебна реформа от ГЕРБ

    22 8 Отговор
    Хайде на бас че Гешев няма да лежи в затвора а ще се измъкне по терлички на някоя сладка служба
  • 8 Гешефтите на Гешев

    23 9 Отговор
    Ми той сам си ритна столчето от много акъл изглежда .
    Има свидетели ,че шашката е хвърлена от 1вата кола от ескорта. Общо 2 коли са били .
    Какво повече .

    После пък се прави на луд "жената ,децата ,3 кг.бяха " Тоя човек дали става за главен прокурор ?
    Даже и Сарафов ,който му беше доста близък не иска да я яде тая каша.
  • 9 Сиийка

    20 4 Отговор
    Ей до първи петли се отрекохте от Шефа, и ДЪПЪСЪ и ГЕПИ и всички от заверата, дето пръъъът в едно гърне
  • 10 без имена

    9 0 Отговор
    а ,ако всичко е димна завеса?
  • 11 селтак

    3 9 Отговор

    До коментар #4 от "мафия":

    Сигурно 3 часа и половина ти е трябвало да го напишеш мафиОзе .. сигурно си на Галева от лакейте
  • 12 Пенчо

    5 8 Отговор
    Този е втори пророк след Илия!
  • 13 дом

    27 2 Отговор
    Сценката с ПРЕРОДЕНИЯТ Сарафов няма да мине. Той, ясен и гешо са разсейки от един тумор. Туморът ГЕРБ-ДПС
  • 14 Флипп

    21 4 Отговор
    Тия верно ви имат за идиоти, проблема не е Гешев, проблема е чадъра, който беше разпънал над ГЕРБ толкова години, който им позволи да откраднат буквално стотици милиарди. Трябва да се разследва ГЕРБ а не да се мисли как да се правят коалиции с тях само и само да се угоди на господарите от САЩ
  • 15 Каскет

    12 2 Отговор
    Подкарвай ги! Докато не са ти турили балтията. Действай
  • 16 Наглецо

    20 4 Отговор
    Тиквата е единственият депутат с лична охрана в парламента ! Това е скандално само по себе си,ама мисирките не го коментират .Даже Пабло Ескобар не си е позволявал такава наглост !

    Коментиран от #17, #24

  • 17 Флипп

    25 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наглецо":

    Тиквата е ръководител на една от най-големите и успешни престъпни групировки в Европа, нормално да е с охрана

    Коментиран от #25

  • 18 Гербави бойколуци

    18 2 Отговор
    Смяна със Сарафов ,но цацаровщината /гешевщината да си остане ГЕРБ/ДПС.

    Всичко е бутафория в тая държава .
  • 19 Сега е момента

    21 2 Отговор
    Гешев да арестува толупа!
  • 20 Шемет

    5 0 Отговор
    За ДПС това е нормално!
  • 21 Васил

    7 0 Отговор
    Всичко е един фарс съчинен от мафиотите на Герб че искат да се отърват от Гешев царе са на постановките откриха новият театрален сезон.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бай Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Наглецо":

    Тиквата да не е бел с мамето ти болшевишко.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове