Last news in Fakti

16 Ноември, 2023 15:10 1 971 15

Стефан Янев пред ФАКТИ: Политическата класа няма нужния потенциал да направи тези конституционни промени (ВИДЕО)

  • стефан-
  • янев-
  • конституция-
  • промени-
  • политици-
  • избори

Никой от политиците ни не прави така, че всички граждани да се чувстват съпричастни към българското общество, каза лидерът на „Български възход“

Стефан Янев пред ФАКТИ: Политическата класа няма нужния потенциал да направи тези конституционни промени (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Всички тези намерения и гръмки обещания, че това ще бъде изключително важна конституционна реформа, че това ще бъде категорична реорганизация на съдебната система така, че тя е най-после да работи в интерес на българските граждани, са празни послания. Аз смятам, че тази политическа класа няма нужния потенциал да направи тези конституционни промени. Просто лидерите на тези партии искат запазване на състоянието в момента, запазването на тази политическа система. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Стефан Янев, лидер на партия „Български възход“.

„Когато чуем да се говори за това колко е важно да бъдем коректен партньор на нашите международни партньори, това е просто една димна завеса. Тя се използва, когато няма аргументация, когато няма ясни идеи какво да се направи във вътрешната ни политика. Когато си слаб в държавата, започваме да се замерваме с геополитически теми, сякаш някой го интересува в големия широк свят какво мисли България“, добави гостът.

„Политиците нямат идея как да се направи така, че животът на българските граждани да бъде по-добър, да има реално развитие на българската икономика, да има по-добри условия за бизнеса. Никой от политиците ни не прави така, че всички български граждани да се чувстват съпричастни към българското общество, към роднината, да бъдат уверени, че те могат да развият собствения си потенциал тук. Какво виждаме… Българите отказваме да отидем на избори, защото 60% не гласуват. Това е ясен знак и оценка на мнозинството българи, че не са съгласни с ръководенето на държавата. Това послание е много силно, но дано политиците го разберат“, каза още Янев.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загрижен

    10 3 Отговор
    Тоя па... Видяхме и твоята класа каква е... Да бъдеш подлога на престъпника от Банкя. Я марш!!!
  • 2 Абсурдистан

    10 0 Отговор
    А Янев няма потенциал за ефрейтор.
  • 3 Аре бегай

    11 0 Отговор
    Абе, Янев, стига я дъвкахте тази дъвка бре! Дайте идеи за подобряване живота на хората! Негативизмът с нищо не помага!
  • 4 Хап

    12 0 Отговор
    А този каква ми.н.дж.и.тур.ка е ....
  • 5 Сиси

    6 1 Отговор
    гълъбе, ти защо не ги направи??? На всички е ясно, че си майстор в плямпането и кражбите, затова Фатмак Рубльов те избра за негов премиер.
  • 6 ненка

    5 0 Отговор
    Докато всяко ченге и фуражка в България се занимава с политически проекти /НАЛИ СТЕ ДЕПОЛИТИЗИРАНИ БЕ/ нищо свясно няма да се случи
  • 7 Дон Отворко

    7 0 Отговор
    Генерал от запаса дава съвети и мнения за ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА!!! - БЪЛГАРСКИ ПАРАДОКС!!! Юристите ли свършиха в тази държава, че "зелените чорапи" ще правят конституционни промени? Време е отново да препълним Цариградско шосе от Парламента, през Орлов мост до Плиска и да изхвърлим тази плява в управлението на РБ - ДС, БКП/БСП, Копейки, Чалгари, русороби, антибългари, Тиквата и Дебелото прасе от ДПС.
  • 8 Радев е национален предател

    6 0 Отговор
    Уффффф.
    Като видя проZ фатмак да раздава акъл по неща, които проZтата му kpaтуна си няма и най малка представа ....
    Ето с такива съветски фатмаци руския служител румен радев напълни службите и администрацията
  • 9 Дедо Пене

    7 0 Отговор
    ХОРА, БДЕТЕ! - ГЕРБ И ДПС ИСКАТ ДА ЗАМРАЗЯТ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ И ЗАТОВА НЕ ОДОБРЯВАТ БЮДЖЕТА НА КОКОРЧО - НАРОДЪТ БЕДЕН, А ТЕ КРАДАТ ОТ ИНВЕСТИЦИИТЕ В ПЪТИЩА И КОМУНИКАЦИИ И РЕВАТ, ЧЕ ЗАЕМИТЕ СА МНОГО!! ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ!!!
  • 10 Истината

    5 0 Отговор
    Всички знаем колко е умствения багаж на военните, особено на тези клели се във вярност първо на партията БКП, после във вярност на СССР и накрая да служат на България.
    За да израстваш по него време беше необходимо само да слушкаш и да лазиш достатъчно ниско пред началството и "съветските военни съветници", които реално управляваха армията ни.
  • 11 ццц

    6 0 Отговор
    ...зелен чорап, с червена връзка.
  • 12 Ами ти ли

    5 0 Отговор
    имаш потенциал бе, фуражко издухана! С пет думи в речника си бе шапкар!
  • 13 ганю

    1 0 Отговор
    Повечето от политиците не им дреме за вас те си гледат банковите сметки
    които не са в България и не ги интересува вие как живеете и какво ще работите
    защото за това им е платено а вие наредените балъци блеете
  • 14 ганю

    0 0 Отговор
    В началото бе словото...
  • 15 Българин

    0 0 Отговор
    "Зеленият чорап" - Янев се изказва за Конституцията и политическата класа.... Боже, моля те пази БЪЛГАРИЯ от такива сополи с пагони и празни кратуни!