Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 15:37 4 226 33

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Вътрешният министър от кандидатура на ПП-ДБ се оказа, че е човек на ГЕРБ и ДПС (ВИДЕО)

  • мвр-
  • министър-
  • бойко-
  • борисов-
  • сглобка-
  • служители-
  • бити-
  • протест

Служителите на МВР се изживяват като инквизитори, като палачи, като наказатели, а това е огромният проблем на системата, казва юристът

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Вътрешният министър от кандидатура на ПП-ДБ се оказа, че е човек на ГЕРБ и ДПС (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Бойко Борисов е хитрец на примитивно ниво, но е стратег. И какво се оказа, че сегашният вътрешен министър, който беше кандидатура на ПП-ДБ, изведнъж се оказа, че реално е човек на ГЕРБ и ДПС. Това го знаехме и без да ни го казват, но сега се видя чудесно. ПП-ДБ ни излъгаха и за министъра, и за всичко останало, което правят. Аз не ги понасям още от самото начало и преди „сглобката“. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Николай Хаджигенов.

„Цялото МВР се съпротивляваше срещу мен в Комисията в 46-ото за битите под колоните на МС. Вътрешният министър Бойко Рашков тогава съдейства. Но системата МВР се противопостави и на него, защото укриваха данни и доказателства. И така в купищата други неща които поисках и ми дадоха, получих и онова дребно зрънце, което успяхме да излъчим като доказателства. Всичко беше много трудно. Ако им бях казал, че това е там, защото знаех къде се намира, нямаше да ми го дадат. И делата още си седят и не се гледат. Боби Сарафов, който е по професия милиционер, докато е главен прокурор, това дело ще си остане в следствието“, добави юристът.

„МВР днес е точно такова нещо, каквото беше милицията от създаването си през 50-те години на миналия век. Служителите на МВР се изживяват като инквизитори, като палачи, като наказатели, а това е огромният проблем на системата. Ниско интелектуално ниво на хората, лош психологически профил. Тези хора аз не бих ги взел да пазят паркинг“, добави Хаджигенов.

„Изгледах клипове цяла нощ след протестите и видях едно и също нещо - купища въоръжени маскирани и без отличителни знаци полицейски служители как бият хора, които не правят нищо. Видяхме човек с избити три зъба. И не ми обяснявайте, че министърът не отговаря пряко за полицията. Той затова е министър. И ето затова е добре министрите на МВР да бъдат външни системата. Така е по цял свят“, каза още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коиловци брадърс

    45 12 Отговор
    МНого е прав в случая Хаджигенов. За паркинг може и да стават някои от милиционерите, но да няма някаква електронна система, че ще ги затрудни доста.
  • 3 Ушев

    22 6 Отговор
    Слава на Аллаа.., т.е на шиш и бибитко, те ни пазят от народната любов
  • 4 Хаха

    24 6 Отговор
    Трябва да се консумират храните без да бъдат преработвани. Разбрах. Чета, че и бобът е по-полезен от чиа, миа и всичките модерни неща. Сега ме светнете и как го консумираме този боб непреработен, че да е полезен…
    И кога лъже Киро, когато казваше, че не са дали нито един министър или сега, когато казва, че са раздали министри?! Защото той винаги лъже и никога не се знае.
  • 5 Прав е

    48 8 Отговор
    Разликата между милиционер преди 10ти ноември
    И полицай сега е само в името

    Повечето са умствено изостанали но с огромно самочувствие

    Коментиран от #10

  • 6 добре

    9 31 Отговор
    Стига повтаря като папагали човек на ГЕРБ , докажете го ! Кой ли не се изреди да обяснява : Кирчо , Кокорчо Денков , че правителството е само на ПП-ДБ и че освен М Габриел няма външни хора , сега обратното. Бойко Рашков го направи шеф на ГДБОП !ГЕРБ само споделил с Кирчо , че е добре министъра да е от системата на МВР, в което не виждам нищо лошо и смятам , че така е най добре Когато си отиде това правителство допускам , че Калин Стоянов ще разкаже доста интересни неща . за разговорите си с Про100 Киро .Само да попитам Асен чий човек е , защото Баце много държеше точно мошеника Василев да е финмин. В този ред на мисли да не се окаже ,че и Денков е човек на ГЕРБ ДПС.

    Коментиран от #17

  • 7 135

    12 10 Отговор
    Докога ще ни занимавате кой на когэ е човек. Никой не се интересува от междуличностните ви ежби.Превърнахте се в махленски клюкарки.Те поне не излагат и не досаждат на обществото с нечистоплътното си бельо.
  • 8 ?!?

    12 24 Отговор
    Няма как да не ми направи впечатление, че винаги когато стане нещо с участието на полицията този винаги цъфва да коментира? Явно нещо лично има против полицаите, ма какво ли ?
  • 9 То пък

    2 6 Отговор
    човек ли да видиш , той все такива ги стоварва на държавата и на народа ни ! До кога ще я кара така този престъпник и ще гневи хората ! Вероятно и голяма част от служителите в МВР !
  • 10 Бих добавил

    24 4 Отговор

    До коментар #5 от "Прав е":

    Че над30% от тях немогат да покрият физическите нормативи но пък се смятат за недосегаеми и разполагащи с огромна власт над хората
  • 11 Не и не

    13 3 Отговор
    Ама това чак сега ли го разбрахте бе, мушмороци!? Това се знаеше от самото начало!!!!
  • 12 Меркуцио

    13 16 Отговор
    Не, Хаджигенов, не е отговорен министър Стоянов, ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР е отговорен! А когато си искал доказателства от МВР, си бил в тежък конфликт на интереси, понеже си адвокат на една от битите! Капиш?

    Коментиран от #28

  • 13 Никой

    11 2 Отговор
    Те, затова се назначават с ниско интелектуалнониво и лош психологически профил за да могат без угризения да наказват и малтретират хората. Това е задължително изискване към по низшия полицейски матриал. Но като погледнем и растежа от долу на горе ,преминавайки през всички нива на полицейските служби ,което е хубаво начинание,не допринася за усъвършенстване на служителя а по скоро става рутина и нравствена падина.
  • 14 Благой от СОФстрой

    10 12 Отговор
    И кой го раздува това, един пропаднал селендур от михайловградските села!
  • 15 Касапин

    14 18 Отговор
    АБЕ ХАДЖИГЕНОВ
    ДА НЕ СИ ИМАЛ НЯКВА ПСИХИЧЕСКА ТРАВМА В ДЕТСТВОТО ПРИЧИНЕНА ОТ СИЛНО ГРИМИРАНИ УНИФОРМЕНИ ЖЕНИ ВЪВ ВИСОКИ БОТУШИ И С НЕТИПИЧНИ СРЕДСТВА
    КОЯТО ДА Е ПРЕОБЪРНАЛА ОРИЕНТАЦИЯТА ТИ
  • 16 прав е

    4 6 Отговор
    адвоката има и полицай които са в системата за да си избиват комплексите ,както и има такива уж фенове които отиват на мач в случая на този,,мирен протес само за да стане кютек и да си направят селфи ако си припомним как и кои организираха този протест си какви епитети се употребяваха в изказа им беше ясно какъв ще бъде протеста само че трябваше да го направят пред централата на бфс но са преценили че могат да бутнат в мирният си протест бъдещите им офиси .в бъдеще милеещите за футбола ни да се упражняват в такива действия само пред сградата на бфс а не в центъра на софия а там да трошат каквото си искат и да си късат перуките
  • 17 има логика

    3 9 Отговор

    До коментар #6 от "добре":

    тоя е много безгръбначен и е трудно да се каже а може и на радев да е?

    Коментиран от #32

  • 18 ЯСНО

    7 1 Отговор
    МИНИСТЪРА Е СЛУГА НА МНОГО ГОСПОДАРИ СЕГА НЕ ЗНАЕ КАК ЩЕ СЕ ВРЪТНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ГОСПОДАРИ И ДА НЕ ВЗЕМЕ НИСЪК СТАРТ
  • 19 Ха ха

    10 8 Отговор
    Вие не гледате ли как действа полицията в западните страни и САЩ.Никой не смее да ги доближи на по малко от ръка разстояние,камо ли да им посяга.Гледах преди време един видиозапис на хора,които се опитаха да бутат полаи.Натръшкаха ги в кръг на площада и изядоха бая палки.Само тук трябва едва ли не бандитите да бъдат галени и целувани от полицаите.

    Коментиран от #21

  • 20 Мемфис

    6 6 Отговор
    За това България не мърда напред вече 80 г, защото я управляват наследници на убийци и простаци, поставени на власт от руският окупатор през 1944г. Сегашните милиционери са същите прос..ци, защото са наследници на некадърните и неуки лумпени. Държава не може да се управлява от такива “хора”, тя е обречена - по модел на руската кочина и прогрес в нея не може да се очаква. Адв. Хаджигенов е прав!
  • 21 флипп

    1 4 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха":

    Е нали затова съборихме комунизма и си разсипахме държавата, за да не може полицията да коли и беси, или да върнем порядките на съветското мракобесие само че без плюсовете, кофти сделка

    Коментиран от #26

  • 22 Симеон Хасан Банкянски

    4 2 Отговор
    Министърчето е от ДПС.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 бфцдь

    5 3 Отговор
    хаджи ге. йов. е голем. бо. к. лук
  • 25 бандера

    4 2 Отговор
    Народната милиция - биещото сърце на Партията! Тези еничари с два пръста чело, на което са татуирани сърп и чук(щото в средното милиционерско, а и после в Симеоново ги учат да се кълнат в любов към Русия)нека да кажат защо и кой даде становище на мача да се играе без публика. И с това обслужиха БФС, изпълнявайки политическа(или икономическа поръчка). Само ЛУСТРАЦИЯ ще спре милиционерите от ДС да бъдат намесници на просия в България!
  • 26 мне

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "флипп":

    СоциализЪма е едно недоносче и сам се събори. За да се прероди във върл комунистически капитализъм.

    Коментиран от #31

  • 27 Амиии

    2 1 Отговор
    Много смешно адвокатче е тоя. Е как хем на примитивно ниво, хем голям стратег? Глупости както обикновено.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.