22 Август, 2024 15:19 4 396 17

Гюнер Тахир пред ФАКТИ: Главчев е пряко зависим от Борисов и Пеевски (ВИДЕО)

  • гюнер-
  • тахир-
  • калин-
  • стоянов-
  • мвр-
  • делян-
  • пеевски-
  • избори-
  • борисов

Никаква радост не ни носи това министър да благодари на Делян Пеевски, че бил много загрижен за МВР, казва бившият зам.-председател на ДПС

Гюнер Тахир пред ФАКТИ: Главчев е пряко зависим от Борисов и Пеевски (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Трудно Димитър Главчев може да покаже друг начин на управление на страната, тъй като през последните месеци се видя, че е пряко зависим както от Бойко Борисов, така и от Делян Пеевски. Дали ще се махне вътрешния министър Калин Стоянов… Това ще разберем в понеделник. Нарочно срокът, който му даде президентът, е твърде кратък, за да може изборите да са на 27 октомври. Ако Главчев е упорит и не го махне, може да повторим сценария от началото на тази седмица. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Гюнер Тахир – председател на Национално движение за права и свободи и бивш зам.-председател на ДПС.

Попитан как гледа на „връзката“ Калин Стоянов – Делян Пеевски, защото вътрешният министър вече получи оферта да оглави листа, Тахир каза: „Никаква радост не ни носи това министър да благодари на Делян Пеевски, че бил много загрижен за МВР. От Стоянов чухме, че имал и други оферти да влезе в политиката и че ще види коя от тях ще приеме. Тоест, в момента имаме наистина един действащ вътрешен министър, който е политически обвързан. Това е, меко казано, смущаващо. В крайна сметка, нали именно МВР е в основата да се спре възможноста за купуване на гласове, нали МВР трябва да създаде спокойна атмосфера, ред и законност на обстановката по време на провеждане изборите и така нататък. Това, което Калин Стоянов направи с протеста на полицаите пред президентството, и това, което направиха с Горица Кожарева да се заедно, е чиста политическа ангажираност.“

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бог високо, цар далеко

    30 2 Отговор
    Всички входове и изходи на правосъдната и държавна система са контролирани от мафиято.

    Коментиран от #6

  • 2 Град Козлодуй

    23 3 Отговор
    Всички Политици са зависими
  • 3 А Тахирчо е пряко зависим от турското

    14 11 Отговор
    посолство. А пък старите дерибеи в ДПС са зависими от руското посолство.
    Това е положението.

    Коментиран от #5

  • 4 Главунски

    16 4 Отговор
    Счетоводителя е пряко зависим от Дебелян и Банкята , а последните двама са като сиамски близнаци.Преди бе член на БКП, сега на посестримата и ГЕРБ. Както казваше техният поет Христо Радевски: "Ние сме редници на Партията". На Партията с главно П. И правосъдната, и финансовата са хора на Дебелян. Нямат нужните качество, особено онази от племето от друвните библейски земи, но тя и ма и пряк интерес да стои на поста- там се организират всички по-"интересни" от финансово естество "конкурси""- нотариуси, съдии-изпълнители, съдии по вписванията, дава са българско гражданство.Ако трябва Главчев да постъпи еманципирано, той трябва да отстрани най-вече тези две дами, също и Износен ПАРАдимов, и на него не му е чист косъмът.Както и образователният поради явно некомпетентност и некадърност.
  • 5 Да паясним

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "А Тахирчо е пряко зависим от турското":

    Старите дерибеи не са ликвидирали Булгартабак, източили КТБ, не са в списъка Магнитски.

    Коментиран от #10

  • 6 Форт Уърт

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бог високо, цар далеко":

    Правосъдието в БТ е отдадено под аренда на човека от списъка "Магнитски".
  • 7 кдксдс

    12 3 Отговор
    То има ли някой който да не е зависим ,ти си зависим от Доган нали?

    Коментиран от #8

  • 8 Отговор

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "кдксдс":

    Не от Шиши съм.
  • 9 Петя

    8 8 Отговор
    На умнокрасивите само закона Магнитски им е в главите, без да знаят какво представлява, нито, че важи само в САЩ. Нормално е, те са гласоподаватели те на Киртака, Кокоро, Сабрутевци, Ленопарапеткови, Бойкикевци, Гномови и т.н. умнокрасивитетен планктон. Но, Пеевски никога не е бил съден от съдружник за измами, никога не е бил обвиняван в престъпление, никога не е имал влог в ограбената КТБ, нито е виновен за неизгодни за България договори, нито е обещавал/лъгал, че ще построи за година тунели, мостове и заводи, нито е фалшифицирал документи, нито е нарушавал конституцията, нито е обвиняем за контрабанда...и т.н. кражби, измами и лъжи. Най-накрая никога не е седял в скута на умнокрасивитета...Щом всички жълтопаветници и техния ментор го оплюват, може да гласувам за Пеевски.
  • 10 Старите дерибеи ликвидираха

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Да паясним":

    държавността, той тръгнал да се притеснява за КТБ.
    А Боташ, а турецкият пАток и т.н.
  • 11 Последния Софиянец

    7 2 Отговор
    А те пък двамата били зависими от онова бункерното с корана и токчетата!
  • 12 А този от кой е зависим от Турция и

    4 1 Отговор
    Доган ?
  • 13 Павел пенев

    8 3 Отговор
    Няма съмнение че Главчев е зависим от Борисов и Пеевски, но на всички институции са поставени все такива личности. Точно за това беше създадена домовата книга, утвърдена и от зависимия конституционен съд и така Президента бяга от един идиот но налита на друг идиот.
  • 14 ЕДГАР КЕЙСИ

    4 4 Отговор
    КАТО ТОЛКОВА ДОБРЕ ЗНАЕШ ОТ КОЙ Е ЗАВИСИМ ГЛАВЧЕВ .................. ЯВНО ЗНАЕШ ОТ КОЯ ДЪРЖАВА Е ЗАВЕРБУВАН МИСТЪР КЕШ ? ? ? ..................
  • 15 направо е ад

    3 0 Отговор
    До такава степен, всеки иска да уязви опонента си, за съсипе имиджа му, да го приравни с някакъв слугинаж, че вече никой не се усеща колко грозно и противно е това целенасочено говорене. За един и същи човек понякога се твърди, че тайно е "човек" на всеки политик поотделно, и на всички вкупом заедно, стига да са от противниковата страна. Наслушахме се - този днес бил човек на президента, утре бил на прокурорите, вдругиден на мафията, и на кой ли още не. Уж всички търсят избиратели !
    А гледаме марионетки, управлявани от неистовото си желание да стъпчат някого, с обиди, компромати, с
    не съществуващи зависимости и измислени тайни предателства.
    Но след това, цялата тази омраза, ненавист, бруталност, се завръща като бумеранг и тогава - съжалявам клеветници. Стойте си под бариерата от 4%.
  • 16 Бай село

    0 0 Отговор
    БСП се нуждае от един корав.отза......
  • 17 По Алеко

    1 0 Отговор
    Жалка и пошла реалност.Мутренски изяви,чалгаджийска култура.Тотална деградация.Култивирана и яко финансирана.