Last news in Fakti

3 Юли, 2014 14:19 12 108 4

Откриха български шофьор починал в Италия

  • български шофьор-
  • починал-
  • тревизо

Трагичното събитие е станало пред очите на сина му на паркинг край Тревизо

43-годишен български шофьор е бил намерен мъртъв на паркинг близо до италианския град Тревизо, съобщи TrevisoToday. За това са сигнализирали други шофьори, които се притекли на отчаяните викове за помощ на сина му.

Най-вероятно мъжът е починал в съня си. 13-годишният син на българина го придружавал за компания по време на пътуването. Двамата спрели да преспят на паркинга, а на сутринта детето открило, че баща му не диша.

Детето е предадено на майката, пристигнала по спешност в Тревизо от България. Тялото ще бъде освободено за транспортиране в страната, след аутопсията, която трябва да изясни причините за смъртта. По първоначални данни най-вероятно става дума за инфаркт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 4 Отговор

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Кобрата

    4 0 Отговор
    Лека му пръст на човека, жалко за семейството.
    Спят по кабините като кучета...
  • 3 Валентин Петров

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    кво се пулиш бе ....
  • 4 Валентин Петров

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

    лека му пръст на човека, много жалко.....
Новини по държави: