Last news in Fakti

30 Декември, 2014 15:27 1 753 21

Северна Корея призна Крим за руска територия

  • северна корея-
  • крим-
  • призна-
  • руска територия
Северна Корея призна Крим за руска територия - 1
Снимка: АП/БТА
Северна Корея призна Крим за руска територия, съобщи радио Гласът на Русия.
 
Властите на КНДР смятат за напълно оправдано възсъединяването на Крим с Русия, каза министърът на външните работи на Северна Корея Чжон Дон Хак.
 
Пхенян разчита на по-нататъшно развитие на традиционните отношения на приятелство и взаимодействие с Кремъл и се надява, че Русия успешно ще се бори с натиска и външните ограничителни мерки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    умен лидер
  • 2 Десислава Димитрова

    1 3 Отговор
    абхазия предполагам също .честито на кримчани,тва че няма да имат европеиски и американски инвестиции не е важно,както казват путиновистите, руснаците могат и камъни да ядат само и само путин да е щаслив!

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Ние щото се "загуцахме" от европейски и американски инвестиции.
    Иначе Кимчо определено не е в час...

    Коментиран от #4

  • 4 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Монго":

    европеиските инвестиции в бг са единствените по-крупни такива през последните 25 години и за да не са поне 3-4 пъти повече сме си виновни само и единствено ние заради проблемите които тук дискутираме ежедневно,a имненно съдебна сиситема ,слаба държавност и администрация,критична маса соцносталгици и комунисти .в европеиските държави с преодоляни недъзи в тези области европа осъществи въстановяването и прогреса им,но тук все още благодарение и на такива като теб се съпротивляваме ,а после си лижем раните в мизерията.кирето е в пъти по в час от хора които приемат сегашното руско управление,политика и общество за нещо положително.не знам от къде вадиш самочувствие да се имаш повече от него?

    Коментиран от #5, #6, #8

  • 5 киро десиславов

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Десислава Димитрова":

    Европейските инвестиции в България витаят само в болният ти мозък.

    Оцени затриването на енергетиката ни, металургичната и химичната индустрия и ще видиш че фашиститите систематично унищожават Родината и Народа ни.

    Коментиран от #10

  • 6 Монго

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Десислава Димитрова":

    Деси /Стояне/ хайде спри да говориш за соцносталгици и комунисти. Един път казваш ние самите сме си виновни, друг път комунистите, аз какъв извод да си направя... . Ми спри да пишеш и се заеми с изкореняването на този пуст комунизъм "м**а му стара"...

    Коментиран от #11

  • 7 Монго

    2 0 Отговор
    А такива, като мен дали са виновни за нещо или не, не е твоя работа. Такива неща се казват в очите на хората, ако ти стиска, а не да ми се плюнчиш тука кой е путинист и кой нещо друго...,"мъжкар"
  • 8 Хрисофор Карамфилов

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Десислава Димитрова":

    Пресметни сам около 200 000 жилища от 50 000 до 100 000 долара и евро купени предимно от руснаци,допълнително обзаведени,кухненско обзавеждане,плазми бяла техника ,текущи ремонти,а някои са си купили и коли,пари за кръчми ресторанти и екскурзии в страната , и наѝ-важното пари достигнали до последният хазяин с две или три стаи. пресметни всичко това ,и си вземи професионална сметачна машина.щото с обикновена може да не ти стигнат цифрите.

    Коментиран от #12

  • 9 бай тошо

    1 0 Отговор
    ПРОСТОТИЯТА НА ТАКА НАРЕЧЕНОТО ЧОВЕЧЕ ,,ДЕСИСЛАВА ДИМИТРОВА,, ,КРАЙ НЯМА
  • 10 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "киро десиславов":

    още един луд :)!!!всъщност едва ли си нов,намирисваш на европеец!та симпатяга ,малко образование,след 1990 година мощностите ни в енергетиката ни се увеличиха ,не и без помоща на западни инвеститори и финанси,като не само се увеличиха ,но и станаха далеч по-безопасни и еколкогични,спрямо 1990 година.реално се затвориха 4 ри реактора на аец, а се настроиха вецове, солари и вятърни паркове,освен това тецовете минаха технологични тестове и на замърсяващите им се сложиха сероочистващи инсталации.за металургията е голям смях,затвориха идиотския кремиковци ,построен без суровини в софииското поле и замърсяващ двумилионната ни столица.кремиковци е символ на съветско- живковата научна мисъл с която се строеше в бг то преди и заради която изпаднахме днес в най-окаяното състояние сред страните от ес.единствения проблем е, че кремиковци се затвори прекалено късно ,трупаики загуби на българия както и замърсяваики софииското поле.с химическата промишленост е същото ,цели райони в бг живееха в постоянна екокатастрофа следствие ,химическите ни заводи ,които нямаха технологии нито суровини за да имат конкурентна продукция ,емблематичните такива като химко враца или плама плевен са също символ на комунистическото икономическо недомислие!
  • 11 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Монго":

    заел съм се.изкоренявам го в себе си в семейството си и в близката си среда.пробваи и ти .

    Коментиран от #15

  • 12 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов ,нали се разбрахме с теб за икономика да не пишеш .излагаш се всеки път жестоко при това.търговското ни салдо за последните 10 години с русия е 30 млрд долара минус .демек сме дали на русия 30 млрд. повече отколкото те на нас!и тва е само финансовия пасив,политическия е с поне още 100 млрд само за последните 10 години.купили са апартментите с парите на българите дето сме им платили газа и нефта,но освен тези тук с нашите пари са купили и доста апартаменти на други места ,но не тва е проблема ,а че се държат с нас като с колония ,плащаики на поне 3 политически сили пряко към момента с цел съботиране на евроинтеграцията ни и пасивни тролчета каквато сте ти и компания пълните с вода руската вденичка ,а после плачете в мизерията си ,подобно на донбаските проруски граждани дето си мислят че ги бомбандира украинската армия!
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83_%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F_%D0%B8_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F
  • 13 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    Стояне ,наѝ-гнусната лъжа е леко извратената истина.Отрицателният ни търговски баланс с руснаците е истина,но тоѝ включва вноса и износа,а туризма и недвижимите имоти,заедно с инвестициите е единственият начин в държавата да ти доѝдат свежи пари на крака,без да се налага да изнасяш,то много има и какво да се изнася.Туризма и недвижимите имоти генерират и наѝ-големият дял на сива икономика,но това са пари директно останали в населението,и за това данните от 4-5 000 000 000 приходи отчетени само от туризъм са в пъти повече ,разбра ли сега икономисте.
  • 14 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    Забравих да поясня,че тези 4-5 000 000 000 в твърда валута са за една година.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Десислава Димитрова":

    Няма нужда в една песен се казваше: "Аз не съм комунисти никога няма да бъда...". Функция на комунизЪма беше инакомислещите да бъдат обявявани за врагове на народа, ти обявяваш различномислещите за путинисти и всякакви. Прилика намираш ли? Не е нужно да се наричаш комунист, стига да действаш, като тях ,това с изкореняването на нещо си в семейството ти и в средата ти, ми прилича на сталиниски методи, ти прилика намираш ли?

    Коментиран от #18

  • 16 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов ти продължаваш с маитапа,явно повлиян от нова година ?кви 5 милярда на година те гонят ?и то от руснаците в туризма?в бг на година влизат 600000 руснаци ,демек всеки трябва да харчи по 8-9000 лева за да стигнат тези обороти.демек руско семейство ежегодно трябва да харчи за почивка в бг 30-35 бона!!!
  • 17 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов ти продължаваш с маитапа,явно повлиян от нова година ?кви 5 милярда на година те гонят ?и то от руснаците в туризма?в бг на година влизат 600000 руснаци ,демек всеки трябва да харчи по 8-9000 лева за да стигнат тези обороти.демек руско семейство ежегодно трябва да харчи за почивка в бг 30-35 бона!!!

    Коментиран от #19

  • 18 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Монго":

    аз съм нетолерантен само с такива убиици като теб.с хора водещи нормална дискусия се държа нормално,но знам че нетолерантните се лекуват точно с тяхното оръжие.помниш ли колко пъти си ме обиждал и заплашвал ,докато съм си давал мнението ?

    Коментиран от #20

  • 19 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Десислава Димитрова":

    Стояне,не знам от къде я черпиш тази информация.Данните са такива,от януари до септември 2014,над 6 000 000 туристи са посетили България,още се чакат пълните данни за 2014г и вероятно пълните данни за туризма в БГ. може и да подмине 7 000 000 туристи. Туризма е наѝ-бързо развиващият се сектор в БГ с 5-6% на година.Не съм казвал,че се дължи само от руски туристи,макар и те да са основните добри и платежоспособни туристи , и те са и потенциални купувачи на жилища,има и така нареченият,британски и скандинавски алкохолен туризъм.

    Коментиран от #21

  • 20 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Десислава Димитрова":

    "аз съм нетолерантен само с такива убиици като теб..."
    No comment
  • 21 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хрисофор Карамфилов":

    карамфилов,явно не сме се разбрали,но ти в пост номер 8 твърдиш че руснаците са инвестирали много в бг ,в последствие на моя отговор ти продължаваш в пост 13 и 14 да се аргументираш,от които постове предполагах че потдържаш твърдението си от пост номер 8 ,а се оказва накрая че не било така.прав си за това че строителството генерира непосредствени доходи в населението както и че има голям сив сектор при него.
Новини по държави: