Last news in Fakti

15 Януари, 2015 09:55 1 636 1

Шофьор гази полицайка пред Елисейския дворец

  • полицайка-
  • париж-
  • блъсната-
  • елисейски дворец

Колата се е движела срещу движението в еднопосочна улица. Полицайката се е опитала да я спре за проверка

Шофьор се опита умишлено да сгази полицайка, която е била на пост пред резиденцията на френския президент в Париж – Елисейския дворец, съобщава в. „20 минути“. Инцидентът е станал през нощта на сряда срещу четвъртък.

Блъснатата полицайка е била прегледана от лекар. Тя е с наранявания на китката и глезена. Ер Те Ел съобщава, че тя е настанена в болница, където ще остане известно време.

Колата се е движела срещу движението в еднопосочна улица. Полицайката се е опитала да я спре за проверка, но била блъсната в опит на шофьора да избяга. Според различни френски медии задържаните са между двама и четирима души, но са единодушни, че те са на възраст 19-години. Те са разпитани от полицията. Дрегерът е показал, че водачът не е бил пиян. Полицията разкрива, че взетата проба е показала наличието на 0,07 грама алкохол на литър кръв, съобщава радио „Франс 1“.

Френският президент Франсоа Оланд е посетил в болницата блъснатата полицайка веднага след инцидента.

Властите отричат да има връзка между атентатите от последната седмица и инцидента пред Елисейския дворец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Сега всичко нередно случващо се във Франция ще се сравнява дали има връзка с атентатите.
Новини по държави: