Last news in Fakti

16 Март, 2015 11:20 22 984 64

Путин вдигна Северния флот в пълна бойна готовност

  • владимир путин-
  • сергей шойгу-
  • северния флот-
  • пълна бойна готовност-
  • западния военен окръг-
  • въздушно-десантните войски-
  • внизапна проверка

Заповедта важи и за отделени части на Западния военен окръг, граничещ с Украйна, и за Въздушно-десантните войски

Върховният главнокомандващ и президент на Русия Владимир Путин даде указание от днес в 08.00 часа московско време да бъдат приведени в пълна бойна готовност Северният флот, както и отделени части на Западния военен окръг, граничещ с Украйна, и Въздушно-десантните войски в рамките на внезапна проверка, която ще продължи до 21 март.

За това съобщи РИА „Новости“, позовавайки се на думите на министъра на отбраната на страната Сергей Шойгу в изявление в Националния център по управление на отбраната в Москва.

Към внезапната проверка на бойната готовност са привлечени 38 000 военнослужещи, 3360 единици военна техника, 41 кораба, 15 подводници, 11- самолета и хеликоптера, уточнява Шойгу.

На главнокомандващите видовете въоръжени сили, командващи родовете войски, на началниците на главните и централните управления в Министерството на отбраната са връчени пакети с директивни указания.

По думите на Шойгу, главната задача на настоящата проверка е оценка на възможностите на Северния флот за изпълнение на задачите по осигуряване на военната безопасност в Арктика. "Новите предизвикателства и заплахи изискват по-нататъшно повишаване на бойните възможности на въоръжените сили и особено внимание към новосформираното стратегическо обединение в северно направление“, подчерта той.

В края на февруари Сергей Шойгу заяви, че постоянното военно присъствие в Арктика е съставна част от общата политика на подсигуряване на националната безопасност. Той допусна възможността за въоръжена защита на държавните интереси на Русия в Арктика.

Днес в Санкт Петербург Владимир Путин има среща с президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев, след като няколко дни не се беше появявал в публичното пространство, което породи най-различни спекулации - от здравословни проблеми до присъствие на раждането на дете в чужбина от бившата гимнастичка Алина Кабаева. Сред въпросите, които ще обсъждат двамата държавни глави, е влизането на азиатската република в Евразийския икономически съюз през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    4 0 Отговор
    "Към внезапната проверка на бойната готовност...", този който интерпретира статитите свързани с тази новина и поставя заглавие "...в пълна бойна готовност" прави ли разлика между тези две неща? Бил ли е в казарма, има ли понятие от военно дело? Знае ли какво е проверка на бойната готовност и пълна бойна гонтовност. Защо ни предлага фактите по този начин, поради незнание ли или умишлено?

    Коментиран от #3

  • 2 Монго

    3 0 Отговор
    Ох, извинявайте, сега видях кой е автора-Ирина Гигова...
  • 3 Владислав Димитров

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монго":

    А ти какво, вчерашен ли си, че се чудиш ? Не знаеш ли, че нарочно ни се преподнасят така заглавията, та да има по вече коментари и джавкане под статията ?!
  • 4 тошибиян

    1 0 Отговор
    Шойгу есть приказ нажми красную кнопку
  • 5 Бай хой

    2 1 Отговор
    Че те нали всички погранични райони на Русия са украйнини.
  • 6 Дошo

    4 4 Отговор
    Руската мечка ръмжи преди да умре

    Коментиран от #8

  • 7 БАЙ ГАН4О

    2 1 Отговор
    Запо4ва се.
  • 8 Румен Янев

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Дошo":

    Дошко - пиленце шарено неориентирено - ако не беше руската мечка сега щеше да си в анадола и да чистиш тоалетни през свободното си време докато не те уважава някои бе пиленце !!!Защо ли дядо ти и пра дядо ти не могат да видят какви ги плещиш продажнико ???Отиди в Америка - там ще ти цъфнат налъмите че чак на рози ще замиришат !!!! Между другото ходил ли си в Батак ....Шипка ...????От мен да знаеш - РУСКАТА МЕЧКА не е в агония еи няма да умре !!!И ти си на белия свят благодарение на нея глупако !!! Кога Русия спретна война с някого /за разлика от американците/И защо все още в света има мир ???? Ще ти кажа Дошко. Оня църния илюминат от най-високата палма в Зимбабве дето е президент на една млада и без история държава го е шубе - затова довечера ще си легнеш спокоен и разбери - руската мечка няма да умре !!!

    Коментиран от #9

  • 9 Българан

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Румен Янев":

    Колко хора емигрираха или искат да емигрират при Руската Мечка и колко в страната където цъфналите налъми миришат на рози?
    Колко хора имат или искат да имат руски лаптоп или smart телефон и колко имат или искат Apple laptop или iPhone?
    Спирам до тук с въпросите. Време е да се ориентираме от къде духа вятъра и от къде се носи приятната миризма.

    Коментиран от #11, #12, #13, #64

  • 10 йордан иванов

    1 5 Отговор
    На лудия Пут*о му се играе на ВОЙНИЦИ....
  • 11 Румен Янев

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българан":

    За сведение "БЪЛГАРИНО" - GPS идва от руските военни и в последствие става достъпен да всички ! Като искаш да следваш американската мечта - прав ти път приятел ... но те убиха Уитни Хюстън ... Фреди Меркюри ...и още десетки - та нима мислиш че ще те пощадят ако вдигнеш главица ???И като имаш интернет и и телефон с андроид и някой знае във всеки момент къде си...какво мислиш...какво правиш...какво възнамеряваш да направиш ... с кого общуваш...и дори сам да проследиш къде си бил и и за колко време еди - къде си - та по - спокойно ли ти е ????Е ако се кефиш че тези на които се прекланяш ти разрешиха да ходиш на гей-парад и ако си си харесал някой еднополов с теб - и да се свържеш с него си е друга работа ....Пък може и някоя пистичка да дръпнеш докато лежиш в парка с торба понички в тревните площи !!!Спокойно докато смъркаш можеш да крещиш " по дяволите" "м..ка му""кучи син"......и да си щастлив!!!!Хайде със здраве сър !!!!
  • 12 Турчаран

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българан":

    Тия изказвания вече ме ги чували над 1 млилион пъти
    за колко е убаво на запад и колко е скапана Русия
    Да ама на запад живеят добре за сметка на това че ние едвам доживяваме
    15% които живеят добре за сметка на 85% които са на дъното
    Щом запада толкова се е загрижил за нас що не си вземат бежанците а ни ги натрисат обратно?
    Аман от видеотизирани недоносници
  • 13 Монго

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Българан":

    В твоя пост спомена за:"да имат руски лаптоп или smart телефон", та по този повод-http://computerworld.bg/47132_vivacom_pusna_ruskiya_smartfon_s_2_displeya_yotaphone_2/ , ето ти един руски смартфон /между другото първия с два екрана/, може да не е кой знае какво, НО го има. Така че преди да постваш, информирай се, въпрос на...реална пеценка и...минимален интелект. Ай със здраве!

    Коментиран от #17

  • 14 SSS

    6 1 Отговор
    Ирина Гигова - поредната дезинформаторка във Факти. Що не напишеш нещо за Натовските учения в Черно море, как ги правят без дори в парламента да разберат. За какви оръжия ще отидат 16-те милиарда лева, които ще плащат и правнуците ти??
    Викат всички срещу Русия, но малоумните журналисти не казват какво творят Нато под носа и??
  • 15 Жоро

    4 1 Отговор
    Поднасят така заглавията, защото им е платено !
    Идеята е да се настрои колективното съзнание на военна вълна, и постепенно да се приеме идващата война като нещо нормално.
  • 16 Атанаска Васкова

    3 2 Отговор
    >те убиха Уитни Хюстън ... Фреди Меркюри ...и още десетки - та нима мислиш че ще те пощадят < Така е, ако им се отдаде възможност ще убият Чебурашка,крокодила Гена и дори Петка и Чапай....Лоши хора, общовзето казано?

    Коментиран от #18

  • 17 Турчаран

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Монго":

    Дори така да е няма никакво значение дали има или няма руски смартфон.
    Въпросът е там че като избягаш на запад не променяш с нищо родината си а и както казах те живеят добре и се развиват по паразитния начин.
    Мислите ли че Путин ще се остави на запада
    въпреки всичките мърсотии които паразитите му направиха той не се отказва и така трябва!

    Коментиран от #19

  • 18 Румен Янев

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "Атанаска Васкова":

    Летище София те чака моме!!!Нямаме нужда от такива като теб тук!!!Настрой се на тема фъстъчено масло...мазни понички...гадни парченца изсъхнал хляб потопени в сухо мляко ... А сутрин - задължително джогинк в смръдливия парк пълен с онанисти ....Бъди щастлива мила !!!
  • 19 Монго

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Турчаран":

    Аз не коментирам политическия аспект на темата. А просто неосведомеността на Българан. Защото вече и в България се предлага руски смартфон и то с два екрана. А до това кой е Българан и кой е тарчаран, позволете ми да бъда...най-компетентен. Относно Българан, ще го кажа и на турски-aklasiz insani. Относно Турчаран, ще добавя, че 14-сет мои роднини живеят в САЩ и са американски граждани и имам бегла представа за тази държава. Аз просто искам да съм българин, живея тука, работа тука, давам хляб на още няколко български семейства, не искам да ходя нито в САЩ нито в Русия, но вие май не го разбирате...

    Коментиран от #30

  • 20 ярослав станчев

    4 5 Отговор
    Когато руснаците правят учения целия "демократичен" свят опищява орталъка.Обаче ако решат да тръгнат наистина,никой няма да разбере.Ще се усетят чак като видят червения байряк на Айфеловата кула или на Бундестага.Както стана в Крим,додето чичо Сам и баба Ангела се стреснат руските парашутисти вече маршируваха на парада.
    Учения е имало,има и ще има,война да няма,че тогава ни се ... всичката бойна слава.
    Това,че нашите продажни политици и още по-продажни медии го отразят все едно руснаците са превзели Берлин е гадното.

    Коментиран от #22, #28, #47

  • 21 Румен Янев

    0 1 Отговор
    Адмирации ! Добър и стойностен коментар по темата !!!
  • 22 Владислав Димитров

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "ярослав станчев":

    Ярославе Погледай малко руски канали, Росия-24, НТВ или Раша-Тюдей, че да видиш какво значи "опищяване"...24 часа без прекъсване.
  • 23 Атанаска Васкова

    3 2 Отговор
    >Когато руснаците правят учения целия "демократичен" свят опищява орталъка.< Съгласен напълно! После целият цивилизован свят трепери, че поредната "супер атомна" ще удари дъното със загинал екипаж и необезопасен реактор...

    Коментиран от #25, #31

  • 24 любител

    3 2 Отговор
    Поредният хахав комунист... който с абсолютно ама с абсолютно нищо няма да помогне на света!!!

    Русия си е била и ще си остане дупка за полезни изкопаеми, това е!
    Който му харесва да ходи там, място бол, водка още повече... и всичко се изчерпва до там, а да неправда и беззаконие колкото искаш. Аз лично не се сещам за някой който да е нормален и да иска да отиде там. Виж за САЩ нещата стоят по малкооо по различен начин, но за там предполагам че пак тия русначета дето пишат пълни безмислици тук ще ни разкажат подробно :)

    Просто за миг си представете навсякъде да е руско?!?

    Коментиран от #39

  • 25 Монго

    2 2 Отговор

    До коментар #23 от "Атанаска Васкова":

    Да, за разлика от първите атомни, които удариха два японски града нямащи нищо общо с военната тактика и стратегия. Наска Васка сравненията ти са смешни...
  • 26 възмотен

    4 4 Отговор
    Кой направи войната в залива,в Сърбия ,Украйна и на много други места по света _ нашите МИРОТВОРЦИ великата АМЕРИКА.
  • 27 gen

    3 2 Отговор
    Алкохолиците тръгват в атака,явно водката им е малко.А путин е време да бъде лекуван с по силни хапчета или да идват санитарите да го прибират

    Коментиран от #29

  • 28 Камата

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "ярослав станчев":

    Той Ярослав разбира от коли обаче в геополитиката е трепач
    :-)))
  • 29 Бай хой

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "gen":

    Алооу ген. Ела при нас на черноморието и сам ще се убедиш кои са пияници и наркомани. По пиян народ от западноевропейците няма. Пият само за да се напият и ако не им е достатъчно се и дрогират.

    Видяхме какво стана като убиха уж диктаторите кадафи и саддам. И какво се настани там. американската демокрация под формата на ислямска държава-халифат гарнирана с терор от страна на нато.
    Измидлене нещо ново влюбените в хусеин обанан II.
  • 30 ГЕРБ

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Монго":

    Алоооооу, Русия си има министър на отбравнвтв Шайгу!

    Браво бвйка и аз така, в БГ си е супер!

    Да заминававт сички некадърници за америк, там ги чакат!
  • 31 ярослав станчев

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Атанаска Васкова":

    Хехехе,те и на братята американци лодките им удрят дъното."Трешър" през 1963 г. потъва още на пробното плаване.Загиват 130 души на борда,от тях 17 цивилни инженери.Има и още,ама за тях мълчат.
  • 32 Аз

    3 2 Отговор
    Всички войни са в следствие на икономически или гео-политически интереси. В столетията назад различни империи и страни са стояли зад тях. Понастоящем Америка е пристан на капитала в световен мащаб, затова тя е основата на почти всички войни. На другият фланг са Русия и Китай, и добре, че ги има за да има някакъв баланс. Руснаците може и да са изостанали технологично в много области, но във военната за съжаление на американците не са. Американците може и да имат суровини, петрол и т.н. , но са страната с най-голям външен дълг и е въпрос на време сапуненият мехур наречен Долар да се спука и поредната империя да изпадне в забвение. Лошото е, че тази империя е пропила целия свят и сътресението ще е навсякъде....освен, ако целият свят не проумее и на успее постепенно да се отърве от зависимостта си от долара...затова и Щатите толкова се мъчат да потушат опитите в зародиш....трета световна? надали....американците ги е страх, защото досега не са воювали чисто "лице в лице"- на своя територия, а при такава глобална война и съвременните технологии този път няма да им се размине. Капитала също го е страх от директна конфронтация - все пак са постигнали някакво световно господство базирано на долара - войната със сигурност ще е пагубна за тях....да не говорим, че извън зависимостта, Америка няма приятели и всички против които някога е воювала и заграбвала ще са й врагове. Европа - зависимостта й от руските ресурси е много голяма - спирането на кранчето ще бъде пагубно дири в краткосрочен период. Трудно ще бъде да вземе страна. Положението отвсякъде е патово. Само дано на играчите им издържат нервите, че едно натискане на бутона слага край на всичко.... или рестарт :)

    Коментиран от #33

  • 33 Владислав Димитров

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Аз":

    Е, ама вие с това прословуто кранче, което все уж щели да го спират, направо се оляхте ! Гледам ги тия европейци направо вече треперят и сън не ги хваща, и все си мислят, а какво сега ще правим ако ни затворят руснаците кранчето ! Да вземати да го затворят, та дано барем кандисат всички български русофили . Но, защо не го затварят, май нещо не им оттърва ?

    Коментиран от #34

  • 34 ГЕРБ

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "Владислав Димитров":

    Няма защо да се боят!

    Да минават на мзут без да се боят!

    Излезе прав професора, че България ще ни върне в "Каменната Ера"!
  • 35 BENZ

    2 2 Отговор
    putkin jiv li e?
  • 36 Атанаска Васкова

    2 2 Отговор
    а, Курск дали са я вдигнали под тревога?
  • 37 Бай Хой

    1 3 Отговор
    Руснаците може да се бутат на всякъде но бутнат ли НАТО ще ми се такова ....
  • 38 ГЕРБ

    2 2 Отговор
    Ще ти кажа под «секрет» за външния дълг на САЩ, само 19 трлн. $, но не ме издавй, опасно е!
    Факт:
    Когато в стабилността на долара се «осъмни» Доминик Строс-Кан като
    Директор на МВФ, му «спретнаха» обвинение за «изнасилване» на камериерка!
    Оправи се с хиледи мъки!
    Извикаха го в Украйна като финансв експерт, и след като им каза «истината в очите», "не си мислете, че някой има намерение да ви «помага» и да ви дава «пари», жестоко се лъжете!"
    И хоп, наште хора от ЦРУ му «скалъпиха» нов процес, този път за «сводничесто»!

    САЩ «съществува» за сметка на други държави или просто казано на «чужд гръб»!
    Сега трябва всички «гламурници» от НАТО да се въоръжават и да наливат пари в супер модерната «остаряла» американска техника!
    Те си попълват «дупката» с нова техника, а наще малоумни политици правят «нова дупка» с 16 милр. кредит зада не изпуснат «промоцията»!
    Тази техника която идва в БГ уж «само» за демонстация на сила, ще трябва да си я платите, «безплаптен обяд няма»!

    А сега, Честито!

    Коментиран от #41

  • 39 Истината боли

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "любител":

    Поредният комунист си ти!

    Личи си, че си "любител"!

    Партията на Владимир Владимирович се казва "ДУМА"!

    Какъв комунизъм те тресе и къде го видя?!
  • 40 gen

    2 0 Отговор
    Време е путин да ходи да се лекува в нареченски бани,а всички бл...ве марш в изтрезвителя
  • 41 onq s konq

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "ГЕРБ":

    Ето и един още по-голям секрет:При соца от България няма нито един иэбягал в СССР.При капиталиэма след 1989г положението е абсолютно същото.Эащо ли?...ами эащото директно ги вкарвали в лудницата!И в двата периода обаче руски граждани интенэивно ликвидират с руското си гражданство и се преселват в България.И тук примерът на Мишо Шамара е покаэателен эа двуличното "червено" мислене:ТОЙ-ВОДАЧА НА АНТИМИТИНГИТЕ,ДУШАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ,ЧОВЕКЪТ ГОВОРИЛ СРЕЩУ ББ ВЕРОЯТНО НАЙ-ДЪЛГО ПО МЕГАФОН...се омете с хонорара си от БСП эа лъжите си точно в тия САЩ с тия невъобраэимо високи дългове!И си смени ника на Атака,че това ГЕРБ хич не ти ходи:)

    Коментиран от #42

  • 42 ГЕРБ

    0 2 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    Не го знам този Мишо Шамара, но щом му опунираш.... стягай куфара и след него!
    Аз дойдох от Германия в България и тук ми е добре!

    Големи сте балъци, страшин пари се правят!

    Само дупките по пътищата са ви кофти!

    ника не го пипам докато са на власт мойте хора, като ги сменат тогава!
    Не изневерявам на партията, само на политиката!
  • 43 прокопи

    2 1 Отговор
    тъпияпутинсечуди се как да предизвика нова световна война на него не му пука няма какво да губи ще се скрие в специалното скривалище-да му мислим ние дето няма къде дасе скрием

    Коментиран от #62

  • 44 909

    1 2 Отговор
    Путин е велик !
  • 45 Бай

    0 1 Отговор
    Ако някой тук може да ми каже, да няма причина за 3-та световна...??? Уж всички са много "цивилизовани". Ами 1 нормален и цивилизован човек НИКОГА няма да създава война. Така, че си направете изводи какви сте самите вие...и защо винаги се стига до война??? Ама няма как да го направите - микро-нано-миниатюрно-микроскопичните ви мозъчета не дават признаци на активност...
  • 46 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    НАЙ ЛОШОТО НЕЩО Е ВОЙНАТА
    БОЛНИ МОЗЪЦИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА
    АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАКАЧАТ
    ПУТИН
    РУСНАЦИТЕ СА МНОГО СИЛНА ДЪРЖАВА ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ
    А И МЪЖЕТЕ ИМ СА МЪЖЕ НЕ СА П.ТЬОВЦИ
    АМЕРИКАНЦИТЕ ЗНАЯТ ФИЛМИ ДА ПРАВЯТ
    А РУСНАЦИТЕ СА БИТКАДЖИИ
    А И ПРИ ЕДНА ЕВЕНТУАЛНА ВОЙНА ВСИЧКИТЕ БИВШИ 15 РЕПУБЛИКИ ОТ СССР ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ
  • 47

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "ярослав станчев":

    Опаа леко с ракииката братле, война между САЩ и Русия няма да има, и двете страни не са толкова глупави и знаят, че една такава война няма да е като никоя друга досега, и ще е пълен апокалипсис за тях а и за целия свят, ще се постигнат някакви компромиси, но ще трябва още малко време.
  • 48 mediator37

    0 0 Отговор
    Военното ръководство на Русия прави нова военна формация. Макар Западният фронт да участва с част от състава си, вероятно той ще поеме общото командване. МОже би целта на ученията е да се стиковат щабовете на новата формация - Северния флот и част от Западния фронт и да се научат да действат заедно.
  • 49 NO WAR

    0 1 Отговор
    Има нещо ,което не е за подценяване: Всички големи руснаци и американци (ако искате ги наричайте масони ) след 1950г. натоварени с мисията да опазват мира и вразумяват световните лидери са или мъртви или вече на възраст за памперси, а това дава свобода на алчността за власт и желанието за главен герой в ел. игра.
  • 50 Bobo

    2 3 Отговор
    Путин дрънка оръжие не срещу Запада , а за да демонстрира пред самите руснаци колко е загрижен за съдбата на Русия.Иначе всички тези сили които ще са в бойна готовност не могат да се сравняват дори само с едни американски самолетоносач , с неговите самолети и хеликоптери , с придружаващите го кораби и подводници.Дори само с ЕДИН ! Така , че приказките за силата на Русия са блъф .Те могат да заблудят само глупавите и наивно вярващи на всичко руско т.х. русофили.А фактическото положение е съвсем друго.По оценка на самите руски военни експерти по боеспособност руската армия е едва на 4-то място в света ! Ха сега познайте коя армия е на 1-во място !

    Коментиран от #52, #56, #63

  • 51 turgo

    1 0 Отговор
    комунист може ли да прави капитализъм
  • 52

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Bobo":

    Даже и така да е, при война между САЩ и Русия, което няма да стане, едва ли ще се използват кораби, самолетчета или хеликоптерчета, просто ще се натиснат някви копчета и ще стане много лошо не само за САЩ и Русия.
  • 53 turgo

    1 2 Отговор
    американците могат да бият руснаците , като шкембе в дувар
  • 54 Аз

    0 0 Отговор
    Много игри играеш моето момиче. Съветвам те да се успокоиш и да се запишеш в първото военно околие,като доброволец, малко мъж да те направят .
  • 55 Bobo

    0 0 Отговор
    Много по инересен е паралелът между действията на Путин по присъединяването на Крим действията на Хитлер по присъединяването на Австрия към Третия Райх.И подготовката и извършването на самите действия от Хитлер, и "възторгът" на местното население , и действията на австрийските нацисти като Пета колона на Хитлер , отговарят напълно на действията на Путин днес по отношение на Крим и Украйна и на путиновата Пета колона "русофилите -комунисти"в България.Началните стъпки на Хитлер в подготовката му за Втората световна война почти напълно съвпадат с действията на Путин в подготовката му за Трета световна война. Това са много , много сериозни съвпадения.Които не могат да бъдат пренебрегнати.
  • 56 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Bobo":

    АКО АМЕРИКАНЦИТЕ МОЖЕХА ДА БИЯТ РУСНАЦИТЕ
    ДО СЕГА ЩЯХА ДА СА ГО НАПРАВИЛИ
    ТЕ СА АГРЕСОРИ И СА АЛЧНИ ЗА ПАРИ
    НО ГИ Е СТРАХ ОТ ТЯХ
    ТОВА НЕ Е СЪРБИЯ

    Коментиран от #57

  • 57 Чакала

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Vasik Atanasova":

    Vasik, стига дрънка глупости ! Това са детски приказки. И без това има много прости хора които твърдят същото

    Коментиран от #60

  • 58 тошибиян

    0 0 Отговор
    хубаво е да идеш в сащ там е добре за народа казвам го 4е ако работиш няма да умреш от мизерия като тук..ако работиш и спестяваш ще живееш добре и до толкоз........ако можеш скуби системата после дим да те нема ела в бг или другаде живей скромно съсъ задигнатото и това е
  • 59 ссср

    0 0 Отговор
    za6to da se dupi na sa6t kakto nie se dupim .a i ve4e svar6i vazelina za nas ta sega ni e..t na suho .
  • 60 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Чакала":

    ОБОСНОВИ СЕ
  • 61 1313

    0 0 Отговор
    До ВОВО- много рамбовски филми си гледал-Америка е измислена държава, както и филма Рамбо.Америка се насра във Виетнам , а на филма се изкарват герои.Балона ще се спука рано или късно и ще видите какво представлява тази порнографска държава
  • 62 ГЕРБ

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "прокопи":

    +6 точки ! Кой ги пише тези точки?
    За граматика? - кой? - той - пълен член!
    За правопис? - чужденците пишат по-правилно!
    За великия замисъл или е "син" на журналистката?!
    Прокопи, 8 клас имш ли?
  • 63

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Bobo":

    Te затова ли ги направиха на смешни с модерния им кораб Доналд Кук в Черно море, с един самолет СУ от 70-те години със система РЕБ на борда им блокираха отбранителните системи и екипажа им се н..ка от страх.......
  • 64 Истината боли

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българан":

    Кой емигрира? – тези които вярват в «холивудските» ФИЛМИ!
    Какъвто си «тук» такъв ще си и «там» - без МОЗЪК!
    iPhone? – «пълен» КЕНЕФ ! Става «сакмо» да знаят «куките» от ЦРУ с кой и какво говориш!
    Apple laptop не ми трябва! - «заразен» е ФАБРИЧНО с «троянец», седи си тихичко в «дното» и докладва!
    Добре, че ги правят в КИТАЙ иначе ще струва колкото тежи в «злато»!

    Защо iPhone постоянно съди SAMSUNG?
    Да си купиш «директна връзка» - iPhone с ЦРУ!

    БАЛЪЦИТЕ няма да се свършите никога!

    Е._ учи, Е._ учи и пак си пита за ОЩЕ!

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания