Last news in Fakti

16 Март, 2015 12:19 2 805 0

Ортопед от Виена лекувал болния гръб на Путин

  • путин-
  • владимир путин-
  • болен-
  • гръб

Днес в Санкт Петербург Владимир Путин има среща с президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев

Прочут ортопед във Виена се намирал в Москва, за  да лекува болките в гърба, от които страдал руския  президент Владимир Путин, разкрива виенският в.  Kurier.
Австрийското издание не разкрива името на лекаря и  източника на информацията си, уточнява РБК.  Говорителят на руския президент Дмитрий Песков не  отговорил на телефонното запитване от Ройтерс.

За последната седмица няколко планирани публични  мероприятия и срещи с участието на Владимир Путин бяха отменени. Това породи поредица от слухове,  отнасящи се до здравословното състояние на руския  държавен глава до "дворцов преврат" в Кремъл,  припомня Kurier.

Путин се появи за последно пред медиите на 5 март,  когато се срещна с италианския премиер Матео  Ренци. От сайта на Кремъл беше съобщено, че на 8  март руският президент се е срещнал с жени, чиито  деца са се отличили с успехи в различни сфери. РБК  обаче разкри, че тази проява се е състояла на 5  март и била записана от личния оператор на Путин.

На 11 март Ройтерс съобщи, че отменената визита в  Казахстан на руския президент е свързана с негово  разболяване. "Визитата е отменена, защото Путин се  е разболял", заявил пред Ройтерс пожелал  анонимност източник от правителството в Астана.

От своя страна Дмитрий Песков заявил пред РБК, че двамата лидери са се договорили да отложат форума с няколко дни. В момента е известно, че разговорите ще се проведат на 20 март в Астана. Тогава в Казахстан ще пристигне и президентът на Беларус Лукашенко.

Днес в Санкт Петербург Владимир Путин има среща с президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев. Сред въпросите, които ще обсъждат двамата държавни глави, е влизането на средноазиатската република в Евразийския икономически съюз през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА