Last news in Fakti

23 Март, 2015 12:07 1 369 0

Изгониха Найджъл Фарадж от пъб

  • найджъл фарадж-
  • изгониха-
  • от пъб
Изгониха Найджъл Фарадж от пъб - 1
Найджъл Фарадж

Протестиращи изгониха лидера на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фарадж от пъб. Според Би Би Си инцидентът е станал, когато политикът е вечерял със семейството си в заведение в град Даун (графство Кент).

Недоволните от политиката на Фарадж са нахлули в кръчмата и са го принудили да напусне, заедно с неговата съпруга и двете му деца – на 10 и 15 години.

Когато семейството влизало в колата, протестиращи са скочили върху предния капак на автомобила.

В акцията са взели участие около 100 души, които са били преоблечени като емигранти, еднополови двойки, инвалиди и майки кърмачки.

Фарадж е известен с острите си и често скандални изявления срещу европейската интеграция. През декември 2014 година негово изказване пък предизвика възмущението на жените кърмачки. Лидерът на Партията за независимост, каза, че той лично няма нищо против кърменето на обществено място, но майката все пак "може да го прави в някой ъгъл."

Наскоро Фарадж обяви, че ще се кандидатира за Камарата на общините в Южен Танет в графство Кент. Според експерти, лидерът на ЮКИП има добри шансове да спечели - мнозинството от избирателите в района са "възрастни, бели и недоволни избиратели”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: