12 Април, 2015 11:17 7 526 0

Отцепиха Капитолия заради самоубийство

  • капитолия-
  • самоубийство-
  • конгрес

Мъж се застреля в близост до сградата на американския Конгрес

Отцепиха Капитолия заради самоубийство - 1
Снимка: XINHUA/БТА

Мъж се застреля в близост до Конгреса на САЩ, което предизвика отцепването на комплекса Капитолия, съобщи Би Би Си.

Полицията е взела мерки, след като изстрелът е отекнал в близост до западната част на  сградата.  Полицаите са проверявали и подозрителен пакет, открит в района на събитието, за който се смята, че е бил багажът на мъжа.  Към момента Конгресът е в почивка и в него са се намирали само няколко конгресмена.

Въпреки това на мястото на събитието е имало доста туристи, които за известен период от време са били помолени да стоят далеч от сградата.  Няма данни това да е било опит за терористичен акт или някаква атака. Заради инцидента бяха затворени и няколко улици в района на Конгреса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА