Last news in Fakti

30 Април, 2015 20:31 1 098 11

Нормандската четворка: Примирието в Украйна е приоритет

  • нормандска четворка
Нормандската четворка: Примирието в Украйна е приоритет - 1
Снимка: АП/БТА

Примирието в Украйна е абсолютен приоритет. Около това са се обединили в разговор по телефона днес лидерите на страните от "Нормандската четворка" - руският президент Владимир Путин, френският президент Франсоа Оланд, германският канцлер Ангела Меркел и украинският президент Порошенко, съобщи РИА Новости.

Лидерите на четирите страни са се съгласили, че основната роля за подобряване на положението и поддържането на примирието в източната част на Украйна принадлежи на ОССЕ. Те вярват, че мисията трябва да има свобода на действия, необходими за изпълнение на задачите.

Очаква се в близките дни да се проведат срещи на четири работни групи, което ще отбележи преход към политическата реализация на минските споразумения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор
    дано е така,но руснаците се готвят за настъпление.дислоцират се части от русия ,техника,тежки въоръжения!дано да прескочи опасността и да настане мир,но путин не иска мир,при мира руснаците нямат козове щото водят след себе си разрухата !

    Коментиран от #4

  • 2 кйг

    0 0 Отговор
    ти си .ахти злето....780 военни бази ж 185 държави на сащ ..срещу 2 на русуя.....

    кой е агресора а

    Коментиран от #3

  • 3 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кйг":

    в украйна е русия.
    https://www.youtube.com/watch?t=637&v=FhNGCW3zzbA

    Коментиран от #5

  • 4 раптор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Десислава Димитрова":

    Какво обясняваш бе? Нали Русия ако се готви срещу украйна, отдавна всичко да е приключило... Виждам, че добре си се насочил. Да прокарваш път на украинската политика, чиято стратегия е постоянна война, тъй като нямат решение за проблемите на най-бедната държава в европа... Отделно и след като допуснаха неонацисти да се разправят с народа, голяма част от него е готова да се отдели... На само ЛНД и ДНР. И на всички им е дошло до гуша от вас! Само прецаквате търговията и отношенията. Вас това обаче ви радва, защото иначе сте абсолютно ненужен народ!
  • 5 Чип

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Десислава Димитрова":

    В интервю за Гласа на Америка направено от журналиста Даниел Шерф с бившия президент Джими Картър последния казва на въпрос на журналиста,че-няма никакни признаци за руски войски в източна Украйна. На въпрос за Крим Картър отговаря- всеизвестен е факта,че Хрушчов ДАРИ на Украйна Крим с презумцията,че и Крим и Украйна са неделима част от СССР. На въпрос как се осъществи присъединяването на Крив към Русия, бившия президен отговаря-че не е запознат добре с проблема, но предполага,че инициативата е или от жителите на Крим или от Русия, но при всички случаи договореност между двете страни е имала. Това от Джими картър, превода от мен, а глупостите от Д.Д.
  • 6 Киро

    0 0 Отговор
    Целия свят знае, че зелените човечета с униформи без обозначения са руската армия, само тия тролове под мене не разбраха!

    Опълченци били - ХАХАХАХААХА, как точно "опълченицте" почнаха да оперират с тежко въоражение, зенитни системи, артилерия и танкове??
    А откъде ги взеха тежките оръдия, зенитните системи и танковете "опълченците", сигурно из под леглата на дядовците си!

    Само разни матрьошки, преживяващи на шепа копейки, се пеняват, че не били руски войноци тия, разбираш ли!

    Коментиран от #7

  • 7 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Киро":

    Много обичаш да поправяш другите, ама и ти си зле с граматиката.
    "въорАжение", "войнОци", "из под"-това се пише слято. Ако заплащането ти е в долари, отдели малко за да завършиш основното си образование. Когато покажеш Т 64, който не е на въоръжение в Русия или Т-72 руско производство в ръцете на сепаратистите, тогава се плюнчи. Разлики има и то видими.
  • 8 Киро

    0 1 Отговор
    Абе, Мунчо, ти правиш ли разлика между грешки, правени в бързината на писане и граматическо незнание?

    А съм сигурен, че моето образование е по-добро от твоето, анонимно тролче!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    На батко доцента. Мунчо ще викаш на някои недоразвити анатомични особенности разположени под кръста ти.
  • 10 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    "ти ПРАВИШ ли разлика между грешки, ПРАВЕНИ..."
    Тафтологията показва нивото ти на образовение, "чукни" си едно IQ и ако е 18 т. ще е постижение за "високия" ти интелект.
  • 11 kutrako

    0 0 Отговор
    Киче мама ти Деската не бързайте да пишете за да не грешите :)Аз като знам,че не можете да четете бързо пиша ви бавно :)Ние като разполагаме с Руска техника или това което е останало от нея ако казвам само (АКО) ги дислоцираме на Турската граница сигурно Руснаците нападат Турция ?Питаш от каде опълченците разполагат с такава техника? Ми с много пари бе душици мои :))))) Вие казвате,че Русия е бедна и нямат пари и го твърдите почти на всякъде.Значи след като Русия не разполага с пари ги въоръжават САЩ с руско оръжие за да ги разделят и владеят:)Преди известно време говорехте с Деската как олигарси били тия ония и т.н. Ма Порошенко да не е клошар бе :)Влезте в която си искате търсачка и проверете кой какъв е бе хора.Има доста Украински олигарси в Украйна :) И след като виждат,че Порошенко си подготвя почвата за собствени облаги какво трябва да правят да му целуват ръка ли ?Бъдете здрави и се обичайте :)
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания