Last news in Fakti

14 Май, 2015 09:53 889 2

Балканци източили 190 000 евро в Крит

  • крит-
  • българи-
  • румънци-
  • социална система

Все още не е известно дали случая в Крит е изолиран или е част от престъпна схема

Българи и румънци точили детски помощи на остров Крит, съобщават местни медии.

Разследването е разкрило до момента 1200 случая. Вредата за гръцката социална система възлиза на 190 000 евро. В престъпната схема били замесени предимно румънци и българи.

Властите пресмятат, че до края на година загубите могат да набъбнат до 570 000.

Все още не е известно дали случая в Крит е изолиран или е част от престъпна схема, която е използвала дупките в законодателството за лично облагодетелстване. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 койтуй

    0 0 Отговор
    Хахаха, направи се на много умен и богат, че да видиш, колко бързо Хитър Петър Балкански ще те накара да се чудш от кога ли те онождат...
  • 2 не ме занимавайте с глупости

    0 0 Отговор
    Гърците не са ли балканци?! Помните ли пенсиите за инвалидност, които раздават е така, "на калпак"? Цял остров " слепци" даже имаше, а като ги подгониха, се оказа, че само двама-трима не виждат!