Last news in Fakti

29 Юни, 2015 13:28 700 0

Първа жертва на експлозията в Тайван

  • тайван-
  • жертва-
  • експлозията

20-годишна жена почина, след като получи 90% изгаряния по тялото си

Първа жертва на експлозията в Тайван - 1
Снимка: БТА/Xinhua


Млада жена е първата жертва от взрива във водния парк в Тайван, съобщи CNN.

500 души бяха ранени в пожара по време на танци на открито във водния парк на град Синдей в събота. Инцидентът се случи, след като цветният прах, разпръскван от машините в парка над танцуващите се подпали и причини буен пожар.

20-годишната Ли Пей – юн е починала рано тази сутрин, след като е било обгорено 90% от нейното тяло.

Според следователите по случая има три основни версии, за това какво може да е причинило пожара: пепел от цигара, пламък от запалка или електрическа искра.

От компанията-производител на възпламенилия се прах вече заявиха, че той е направен от карбохидрати и не бива да се държи в близост до възпламенителни вещества.

От 497-та ранени, 180 души са настанени в интензивно отделение.  Организаторът на партито Лу Чунг-чи обяви, че той и неговите колеги „носят върховна отговорност“ за случилото се. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА