21 Август, 2015 08:14 3 210 1

Израел удари Сирия

  • израел-
  • сирия-
  • удари-
  • война

Обстрелът на еврейското селище в Галилея е необичайно, защото от последната война през 2006 г. между Израел и Хизбула районът по ливанската граница е спокоен

Израел удари Сирия - 1
Снимка: АП/БТА

Израел обстреля Сирия в отговор на ракетния удар, на който е било подложено еврейско селище близо до границата с Ливан, предаде Ройтерс.

Израелската армия е обстреляла позиции на подкрепяна от иран палестинска въоръжена групировка.

Военен говорител на армията заяви от Тел Авив, че правителството няма да толерира подобни враждебни действия.

Обстрелът на еврейското селище в Галилея е необичайно, защото от последната война през 2006 г. между Израел и Хизбула районът по ливанската граница е спокоен. През последните години спорадични са обстрелите на еврейски селища, граничещи по границата със Сирия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Крайно време е да се вземат мерки!Преди 15 дни напълних с газ до горе на еко и тръгнах за морето.на 250-тия километър свърши Продължих на бензин и заредих на някаква неизвестна за мен пак до горе и с тази газ изминах близо 350 при положение че се мотах по морето и не е надълго....Е как става това???