Last news in Fakti

5 Ноември, 2015 12:35 2 591 1

Жена се самозапали на пейка в парка

  • германия-
  • жена-
  • пламъци-
  • самозапалване

Откарана е в болница в критично състояние

Жена се бори за живота си в болница в Германия след като спонтанно избухнала в пламъци на пейка в парка, съобщават Flensburger Tagesblatt и The Local.

Жената, за която се смята, че е на около 40 години и родом от Мавритания, е получила доста лоши изгаряния, въпреки всички усилия на един минувач, който се опитал да изгаси пламъците с якето си.

Свидетели на сцената, която станала в северния германски град Фленсбург, разказват пред местните медии, че жената не казала нищо когато пламъците я погълнали.

Тя е била откарана в местна болница и прехвърлена по-късно към специализирано заведение по изгаряния  в Любек. Лекарите казват, че жената остава в критично състояние.

Според някои германски медии жената е починала от изгарянията, но тази информация не е потвърдена.

Причините за инцидента се разясняват, но според The Local, прокурорите са отворени за всякакви теории. Един от тях смята, че може да става дума за самоубийство. Други местни доклади цитират свидетел, който разказал, че е видял двама души да бягат от мястото малко преди инцидента. Трети дори говорят за спонтанно човешко самозапалване - хора избухват в пламъци, без това да е причинено от външен източник на топлина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    оли
Новини по държави: