Last news in Fakti

19 Ноември, 2015 08:14 1 534 0

Полицията в Торино няма да спи в събота

  • италия-
  • торино-
  • мадона-
  • полиция-
  • сигурност-
  • ювентус-
  • ренци

Италианската полиция е на крак заради опасения от терористичен акт

Полицията в Торино няма да спи в събота - 1
Снимка: БТА/ AP

Полицията в италианския град Торино няма да спи в събота. Мерките за сигурност за повишени заради координираните терористични нападения в Париж, при които бяха убити най-малко 129 души.

В събота в северния италианския град ще пее поп иконата Мадона, ще има посещение на премиера Матео Ренци, а за капак ще се изиграе и футболното дерби между Ювентус и Милан.

Местните власти гарантираха, че ще бъдат предприети необходимите мерки, за да се гарантира безопасността на населението, пише „Кориере дело Спорт“.

Заради нападенията в Париж бяха повишени мерките за сигурност по целия свят.

Само на „Ювентус стейдиъм“ се очакват 45 000 души, които да наблюдават футболната среща между Юве и Милан.

Италия повиши сигурността и в Рим и Милано след предупреждение от ФБР, че са възможни терористични атаки на Апенините. На големите площади са позиционирани униформени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: