Last news in Fakti

7 Декември, 2015 15:40 1 159 0

Бомбена заплаха приземи самолет към Египет в Будапеща

  • заплаха-
  • самолет-
  • будапеща

Полетът е потеглил от Германия

Пътнически самолет направи аварийно кацане в Будапеща след сигнал за бомбена заплаха, съобщи „Metro”.

Самолетът е летял от Берлин до Хургада, Египет. Той е кацнал в Будапеща днес следобед. Говорителката на унгарската полиция заяви, че заплахата е била насочена към авиационният оператор, но отказа да назове името на компанията. В момента полицията претърсва пътниците и техния багаж.

Според  Flightradar24 става въпрос за  Airbus A321, който променил курса си след навлизането си в сръбското въздушно пространство. Според унгарският сайт airportal.hu полетът е на германската авиокомпания Condor. Нейни представители все още не са дали коментар по случая. От Air Berlin заявиха, че не става въпрос за техен самолет.

Вече стана ясно, че няма бомба на самолета. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: