Last news in Fakti

17 Декември, 2015 02:00 16 681 41

Защо Путин ходи така?

  • владимир путин-
  • путин-
  • походка-
  • кгб-
  • ръце-
  • движение

Има причина дясната ръка на президента да е по-статична от лявата

Защо Путин ходи така? - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на Русия Владимир Путин често става обект на изследване на политически анализатори и експерти. Изказванията и политическите решения на държавния глава предизвикат интерес.

BMJ (Британския медицински журнал) измести малко фокуса и анализира невербалното поведение на Путин и неговата походка и положение на ръцете.

Изданието посочва – след анализ на видеоклипове – че дясната ръка на Владимир Путин е прилепена близо до тялото, а лявата се движи свободно.

„Походката на стрелеца“ е дело на школовката в КГБ, пише CBS News, позовавайки се на журнала.

Според тази хипотеза агентите на КГБ са били длъжни да държат оръжието си с дясна ръка прилепено до гърдите. Движението напред пък се осъществява с леко изнесена напред лява част. Това е и причината дясната ръка да е по-статична от лявата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ПИЧ ОТ ВСЯКЪДЕ

    Коментиран от #3

  • 2 Сульо

    1 1 Отговор
    Може да ходи както си иска за разлика от западните гейове...
  • 3 Pulio

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Нали? Прилича на джудже - палячо на който му се иска да е мачо.

    Коментиран от #4

  • 4 Сорос

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Pulio":

    Овчи-незнам на какво прилича--но е най-влиятелният политик в света...

    Коментиран от #35

  • 5 д-р Ливайн

    0 0 Отговор
    Народът му вика на това "ходи като пайтак".Тъпанарите-британци-така го научили в КГБ,дрън-дрън!
  • 6 Джугашвили

    1 0 Отговор
    Той и Тодор Живков ходеше с лява ръка и ляв крак едновременно ,явно това си е странност на величията!
  • 7 goni

    0 1 Отговор
    Може да ви се стори странно, но жените възприемат само по два начина Путин! Едните му се възхищават, а другите ги е страх от него! Най-интересното е че и едните и другите имат желание за интимен контакт с него!
  • 8 999

    1 1 Отговор
    Не знам дали това ,че е бивш служител на КГБ му е повлияло на походката но на характера със сигурност.Тази школовка е подготвяла кадрите си в ,проницателност,бърза мисъл,хитрост,хладнокръвност и патриотизъм.Такива хора трудно се манипулират и подвеждат нещо което не се харесва на запада.Да е от племето Луо Кения да не е по добре и ли пък мека китка както повечето западни лидери.
  • 9 смешки

    0 0 Отговор
    е какви смешки сега ходи така защото е лилипуткин и селски терикат и си търка подметките на обувките за да вдига шум и да го забелязват
  • 10 Лилипути

    1 1 Отговор
    Тези, които коментират Путин и на които капацитета е колкото на шимпанзе преди навършване на 5-та си година, да вземат да се покрият някъде, защото авторитета на човек, чиято дума се чува по целия свят (и доста силно в самите САЩ, за ужас на лумпените) и който влияе ОПРЕДЕЛЯЩО за развитието на същия този свят, няма как да бъде помрачен от някакви "уморазсъждения" ! Анадънму?
  • 11 Лилипуткина

    1 0 Отговор
    някой много го интересува как ходи лилипуткин...един самозабравил се угуро-татаро-фин който се смята за закрилник на пан-славизма и православието....попитайте го този старшина който се прави на полковник какво е работил в берлин само е ял пил и е ходил по-куртизанки и защо на купола на всяка църква във мат русия има под кръста и полумесец и ще си отговорите на много въпроси и защо на нас българите русия продава най-скъпият нефт газ и горива като бензин и дизел и най-скъпото ядрено гориво за аец-козлодуй а за теб и твойте комунистически приятелчета едно въпросче защо унищожихте горите и морето да строите вилни селища за руската алкохолизирана кохорта от лумпен-пролетариати и къде са ви парите във руски или във австрийски швейцарски и германски банки?

    Коментиран от #21, #23

  • 12 гост

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера това путинопоклонничество - ако този човечец беше президент на Албания, едва ли щяхте да го познавате. Въпроса е каква военна сила стои зад гърбът му.

    Коментиран от #19

  • 13 zzz

    0 0 Отговор
    p...lite hodiat taka....

    Коментиран от #14

  • 14 К Паргов

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "zzz":

    А п.....стията какво е ?

    Коментиран от #15

  • 15 ззз

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "К Паргов":

    сам си отговори....

    Коментиран от #17

  • 16 гост

    1 1 Отговор
    Походка на човек с ръст 167 см. ходещ на токове.

    Коментиран от #18

  • 17 К Паргов

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "ззз":

    Аз няма да си отговоря щот знам пе...стията какво е
  • 18 К Добрев

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    А кои са пе....сите
  • 19 ЕпаКаквоТолкова

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Е какво толкова велико има в Русия и в Путин?! За 2013г. БВП на цяла Русия е колкото на Италия!!! Ако не е газта , водката и някое др.природно богатство (дето Украйна имат горе-долу толкова) ще са велики ....ама др. път! Средна заплата в Москва 1000 евро. Просто разказват една приказка 100 пъти(че са мн.велики) и си вярват после!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Невероятно

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Лилипуткина":

    Как може толкова прозд човек, с пяна на устата и без никакво понятие от световен ред и история, да избълва за толкова кратко време толкова простотии!

    Коментиран от #22, #25

  • 22 zzz

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Невероятно":

    mnogo verni ne6ta e kazal choveka....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Косматия

    1 0 Отговор
    Белег за прекаран инсулт. Какво толкова му се чудите?
  • 25 Лилипуткина

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Невероятно":

    1-во предателство срещу славянството и православието през I-вата световна война от страна на русия през 1918-1919година когато гърция франция и англия се бият срещу турция и почти я побеждават и бегат фесовете без чалми и си правят столицата анкара в земите на кюрдите по-нареждане на обичният ви ленин лично генерал тухачевски им помага със оръжие злато продоволствие и платени орди от башибозук от кавказките мюсюлмански республики после знаете идват младотурците кемал ататюрк и благодарение на руснаците които им помагат си правят новата азбука да пишат и четат със латински букви а не на арабски и стават светска република....А сега рашъните плачат че им свалили самолета рани куче да те лае направете си изводите сами...ако си православен и славянин ще направиш ли такава мизерия....не ама ако си угуро-татаро-фин винаги!
  • 26 УУУУУУ

    4 0 Отговор
    Все пак не ходи с ръце в джобове като един наш ,,ВЕЛИК" политик..

    Коментиран от #36

  • 27 АФ

    1 1 Отговор
    Внимателно четох написаното от Вас, но така и не намерих по-конкретно и детайлно писание за участието на Фрунзе като извънреден посланик на Украинската ССР при Кемал Ататюрк. Какво е правил Фрунзе при Ататюрк? Известно е, че Фрунзе е командващ Туркестанския фронт септември 1920 г., през септември 1920 г. командва Южния фронт и командващ войските на Червената армия на Украйна и Крим.
    И как този командващ Туркестанския фронт, после командващ войските на Украйна и Крим изведнъж се озовава извънреден посланик на УССР при Кемал Ататюрк.
    И дали като такъв (командващ и извънреден посланик на УССР) той не е дошъл при Кемал Ататюрк с боеспособни азерски, татарски и башкирски батальони на Червената армия? Окомплектовани с шашките и преминали вече през бойни изпитания в сраженията с "белите". (Вярно е, че Сталин през Втората световна изселва татарите от Крим, но 1920 г. те са там, а и башкирците са си там. А колко ли са били в азерските (имай предвид "азерските турци") и татарските и башкирските батальони?
    И така при повече от 200 000 гръцка армия срещу която стои не повече от 100 000 разпасана турска армия изведнъж турската армия започва да жъне победи.
    Много се пише, че Франция била помогнала на турците в Гръцко-турската война, но май помагачът е друг – Съветите.
    И как да обясним фразата: Ленин - най-големия приятел на Ататюрк.
    Е, SS-man, не това е въпросът, който поставих. Това, че турската армия е била разпасана е повече от доказано. Нищо че при Галиполи турците са създали огромен проблем за Чърчил и англичаните.
    Там срещу англичаните са били не турците, а германците с тяхната стратегия и тактика и тяхното въоръжение.
    Пък и англичаните са тръгнали много левашки.
    Но питах за другото: Каква е ролята и как е изиграна играта с извънредното посолство на УССР начело с Фрунзе (командващ Туркестанския фронт и командващ войските на Украйна и Крим (татари) и с какво е отишъл Фрунзе при Кемал Ататюрк. Почти съм убеден, че не отишъл с така широко прокламираната му теория за влиянието на алкохолното опиянение върху треакторията на снаряда.
    Е, тогава Фрунзе с какво е отишъл?
    Германците при Галиполи участват с тактика, военен опит и с изключително добро въоръжение. Даже и със съветници и пряко с воиници-картечари.
    С какво участва Фрунзе? Вероятно не с акъл (за влиянието на алкохолното опиянение върху ....) а с нещо друго. Да приемем, че става въпрос за съвети - едва ли.
    По скоро става въпрос за свежи калени в боевете бойци от Червената армия - чеченци, татари, азери, башкирци и т.н., религиозно надъхани. Това го виждаме и сега по света.
    А че турските воиници са били скапани, по това няма спор. И са били поне със 100 000 по-малко от гръцките.
    Освен това Османска Турция е победена страна от Първата световна война. За каква турска армия може да се говори след разгрома на Турция.
    Трябвало е някой отвън да дойде с нови свежи, калени в боевете и организирани като боеспособни военни части отвън.
    Кой може да е той?
    Франция категорично не е. Франция е била против Англия и някакси е подкрепяла турците за да не се засили британското влияние в региона, но в Турция свежи френски сили е нямало.
    Най-близките свежи калени, обучени, боеспособни и организирани като бойни части са частите на Червената армия. Състоящи се от азери (турци, татари, чеченци, башкирци и т.н.) и участвали в разгрома на "белите". Нали не мислим, че Фрунзе е разгромил "белите" с интелегентни руснаци, или с полски контингенти. Трябвало му е военизирана структура от главорези и така изгонват "белите" руснаци от Южна Русия.
    И това ли е обяснението - прякото военно участие на Фрунзе и неговите военни части на страната на турците в Гръцко-турската война, за да съществува в историята ЛЕНИН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРИЯТЕЛ НА АТАТЮРК И ТУРЦИЯ.

    Коментиран от #29

  • 28 Лилипуткина

    1 0 Отговор
    II-ро предателство на русия към провославието и славянството защо 25-години подпомага турската икономика като по-1милион турски строители работят там природни ресурси като цялата менделеева таблица нефт и газ в изобилие тече към турция и русия превърна турция във азиатският тигър на балканите.....защо русия на направи същото със полша украйна българия унгария румъния сърбия хърватия словения словакия чехия....а?....и сега като падна цената на нефта и газта....Спало мече на пътече кой го яде-ТИ!!!п.с. и видяхте ли днес на пресконференцията какво отговори великият вожд пожелавам му много хиляди луни за него да му светят вечерите.-Аз и руският народ винаги сме били приятели на турският народ но със сегашните управници на турция неможе да се разберем....?!еми да обърна се палачинката и сега за едните пирожки за другите кадаиф!!!
  • 29 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "АФ":

    "но в Турция свежи френски сили е нямало.", виж по времето на Кемал в Газиантеп какви войски е имало. Много си зле с историята на нашата съседка. Ако ще пишеш такива фермани, отвори си тема.
  • 30 хехе

    1 0 Отговор
    хе,ми то тогава и аз съм от кгб...Останал ми е навик като марширувахме едно време с калашника,да не си движа дясната ръка,а да е на приклада...Ма то така е-къде ти в Canadian Broadcast sistem оръжия и маршируване:)
  • 31 бай Иван

    0 0 Отговор
    Възможно е да е прекарал и лек инсулт!
  • 32 Паргов

    0 0 Отговор
    Какво е пе....стията ?
  • 33 URUD

    0 0 Отговор
    ПО ПРИНЦИП . Путин моЕ ДА си ходи както си иска . само тВа ще ви кажа :)
  • 34 Толераст

    0 0 Отговор
    Абсолютно вярно
  • 35 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сорос":

    няколко пъти вече е избиран за най влиятелния човек в света - ФАКТ !!! айде троловете да цъкат още минусчета :)))))))
  • 36 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "УУУУУУ":

    ЕЙ ЧЕ ХУБАВО ГО КАЗА
    НА МЯСТО
  • 37 румен гумен

    0 0 Отговор
    Това с ръката е доказано от медицината нарича се -перманентен запек- или казано на разбираем език - човекът има постоянен запек (не може да си ака )

    Коментиран от #38

  • 38 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "румен гумен":

    БЕ ТОЙ ПУТИН ДА ТИ ПУСНИ ЕДНА БОМБА ПЪК ДА ВИДИШ
    ТИ КАК ЩЕ СЕ НА АКАШ

    Коментиран от #39, #41

  • 39 К Паргов

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Vasik Atanasova":

    Как ще се на ака, защо ?
  • 40 румен гумен

    0 0 Отговор
    Атанасова ,да нямаш и ти запек? може би не си акала май?
    Голяма любов към Путин-сигурно харесваш джуджета хобити .
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания